FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

SarajevoForza
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoForza » 06 apr 2021, 07:14

BordoSarajevo je napisao/la:
05 apr 2021, 21:59
Eto Luksemburg nam dobro ide, fali još jedan. Haifa ovo kolo kiksa i prepusti prvo mjesto Makabiju, ne može dva dobra, nema šanse. Njih sam najviše pratio.

Npr u Hrvatskoj ligi Osijek ima isto bodova kao strašni Dinamo ali utakmicu više. Bit će i tu gusto, ludi su i ovi, uložili su bruku para a Dinamo im dolazi. Tu ne očekujem ali se iskreno nadam.

Koje još su lige izgledne i koje nam idu u prilog?
Lux, Vels, Armenija nam odlicno idu, a bodovno su prvi i drugi tu negdje u Izraelu i Hrvatskoj. Trebaju nam bilo koja dva od tih pet.
Nirton je napisao/la:
05 apr 2021, 22:09

Je li jedino Dungelange ima jaci koeficijent od nas?
Da, samo oni
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 apr 2021, 07:44

Covid19 je napisao/la:
06 apr 2021, 04:12
ElCartel11 je napisao/la:
05 apr 2021, 23:43
Tuzla mora past!
:urnebes: :urnebes:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 apr 2021, 08:17

Historicar je napisao/la:
06 apr 2021, 01:09
SarajevoJeBordo je napisao/la:
06 apr 2021, 00:53
05 apr 2021, 21:43

Dobro je da ovaj krvolok i mesar nece igrati.
Stoperi ce im biti Cesmedziev i tek oporavljeni Zeljkovic. Za ovog Makedonca Kosoric je Raphael Varane lično. Velež ima najgoru zadnju liniju od svih prvih 6 klubova, posebno sad kad im nema ni Radovića. Postoji mogucnost i da im se Obren ne oporavi. I onaj špic im je odron teški, a nevjerovatno mi zvuči da moramo agresivno odigrati samo na Radovca.
Upravu si.Dobro je sto nemamo problema sa povredama i kartonima, a na Veležu je sada veliki pritisak nakon dva kola bez pobjede.Protiv nas ce morati igrati na pobjedu, jer ce im konkurencija za Evropu pobjeci na tabeli.
Miličević i Oremuš se moraju čuvati kartona. Posebno Oremuš jer su mu zamjene odron, dok Adukor može korektno odigrati stopera. Problema sa povredama imamo, posebno je hendikep povreda Salčina i što očajni Pidro nema zamjenu, a može se reći i za Dala da je hendikep.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 apr 2021, 08:46

PAULUS1234 je napisao/la:
05 apr 2021, 20:29

Jaro pogle snimak ako mozes probio nas je jedno 5 puta , Fanimo je dobar brz ima sut ovaj ima njuh kad pobjec , majke mi meni od svih sto smo igrali klubova frajer nam najvise problema napravio a i idu na njeg mnogo vii se da je najbolji njihov u napadu , Zakaric je u silaznoj ovaj je eksplodiro, dao je ne znam kolko golova u ovoj seriji sirokog od kolko 8 utakmica i dodacu da im je trener dobar imo je onako ekipu dobar bio na pazi po ekipe mu ode on seriju napravi neugodni su mrzim ih ko klub al igraca bi im uzo
Jedna tekma protiv nas nije nikakvo mjerilo, jer onda je i Zajmović strašan igrač a u stvari kloc kojeg je čuvo neko ko nije bek...

izvlači trener maksimum od njih i naš način igre na posjed im ide na ruku jer oni igraju na pressing i kontre, mlada ekipa, mogu trčat...ali ništa posebno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 apr 2021, 08:56

amypitar je napisao/la:
05 apr 2021, 21:30
Velež će biti oslabljen u utakmici protiv Sarajeva na svom terenu, pošto zbog tri žuta kartona meč propušta kapiten Denis Zvonić.
Stoperi ce im biti Cesmedziev i tek oporavljeni Zeljkovic. Za ovog Makedonca Kosoric je Raphael Varane lično. Velež ima najgoru zadnju liniju od svih prvih 6 klubova, posebno sad kad im nema ni Radovića. Postoji mogucnost i da im se Obren ne oporavi. I onaj špic im je odron teški, a nevjerovatno mi zvuči da moramo agresivno odigrati samo na Radovca.
Adukora staviti da ga ganja.
Djokanovic da pokriva sa svojom explozivnoscu i brzinom.
Sad, naprijed nzm koga bih stavio na desetku.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 apr 2021, 08:58

Zip je napisao/la:
06 apr 2021, 08:56

Ne možeš igrati bez kreativca u sredini. Pejović ili TSS moraju igrati uz Andreja.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 apr 2021, 09:13

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 apr 2021, 09:37

06 apr 2021, 08:58
Zip je napisao/la:
06 apr 2021, 08:56

Ne možeš igrati bez kreativca u sredini. Pejović ili TSS moraju igrati uz Andreja.
Ma ovo je zemlja/liga mogucnosti, ovde sve moze :mrgreen:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 apr 2021, 09:43

slika

Ovako bi ja u Vrapčićima, pa šta bude :)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 apr 2021, 10:09

Mislim da polako mijenjamo sistem igre.
Probalo se nastaviti sa igrom dominacije,ali je ocigledno da nemamo igrace koji mogu zamijeniti Amkeca i Tatara.

Koliko sam upratio u nastavku cemo zrtvovati igru posjeda i presaltati se na igru kontri.

Evidentno je to od tekme sa Krupom, ali je evidentno da to bas i nije lagan posao posebno sa igracima koji su vec dvije godine naviknuti na neki drugu strategiju.

Fokus bi trebalo biti na Fanimu i Jukicu gdje bi se Mesanovic koristio za krizanje sa njima i gdje bi sa krila mogao ulaziti u sesnaest metara.

Necemo uzivati igri dominacije,ali trenutno najlogičniji potez SŠ gdje bi se iskoristila brzina ova dva fudbalera uz oslonac granitne odbrane.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 apr 2021, 10:46

0:2,1:2, 2:2.. ovako nešto kad bi sutra uspjeli bilo bi top.

Kovačević
Oremuš Miličević Dupovac Pidro
Đokanović Pejović
Fanimo Sušić Mešanović
Handžić

Ovako bi ja :kafa:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 06 apr 2021, 10:54

Vanja8 je napisao/la:
06 apr 2021, 10:09
Probalo se nastaviti sa igrom dominacije,ali je ocigledno da nemamo igrace koji mogu zamijeniti Amkeca i Tatara.

Koliko sam upratio u nastavku cemo zrtvovati igru posjeda i presaltati se na igru kontri.

Evidentno je to od tekme sa Krupom, ali je evidentno da to bas i nije lagan posao posebno sa igracima koji su vec dvije godine naviknuti na neki drugu strategiju.

Fokus bi trebalo biti na Fanimu i Jukicu gdje bi se Mesanovic koristio za krizanje sa njima i gdje bi sa krila mogao ulaziti u sesnaest metara.

Necemo uzivati igri dominacije,ali trenutno najlogičniji potez SŠ gdje bi se iskoristila brzina ova dva fudbalera uz oslonac granitne odbrane.
Ovo bi bio odlican potez, ali kako natjerati MDK, Slobodu, Krupu i sl.da te napadnu na Kosevu, brate? To je super stvar za Zrinjski, Siroki, Zeljeznicar, Borac, Tuzlu i donekle Velez. Za ostale ekipe moramo pronaci modus koji ce nam omoguciti posjed i kreiranje prilika.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 apr 2021, 11:06

Vanja8 je napisao/la:

Ovo ja nazivam antifudbal, razumijem ovu postavku protiv Celtica, Bate-a... Nemaš fizike za oba pravca, opravdano.

Ali brate mili u našoj ligi, gdje se ne zna koja ekipa je gora i gdje si ti Sarajevo i gdje posjeduješ kakav takav kvalitet u sastavu, je dno dna.

Nadam se da griješiš.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 apr 2021, 11:16

Realno u odličnoj smo situaciji. Naravno, osjeti se da su otišli ključni igrači. Dobra stvar je što možemo ganjati duplu, ako i zaškripi u prvenstvu, zadnja četiri kola igramo sve sa klubovima iz donjeg dijela tabele, i to tri utakmice u Sarajevu (Sloboda, Radnik kući, Olimpik i Mladost u gostima).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 06 apr 2021, 11:17

Vanja8 je napisao/la:

Kakav Jukić i fokus
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 apr 2021, 12:06

EKIPA OTPUTOVALA U TUZLU, SUTRA PRVA UTAKMICA POLUFINALA KUPA

slika

Ekipa FK Sarajevo otputovala je u Tuzlu gdje će boraviti do sutrašnje utakmice protiv FK Tuzla City.

U okviru polufinala Kupa Bosne i Hercegovine očekuje nas dvomeč između FK Tuzla City i FK Sarajevo, a prvi susret će se igrati u Tuzli na stadionu Tušanj.

Meč koji nas očekuje najavio je i šef stručnog štaba FK Sarajevo, Vinko Marinović.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 apr 2021, 12:11

Ma mi ako budemo na nekih +6 nakon 27. kola, to je to, mislim da nema sanse da nas iko stigne..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 apr 2021, 12:12

Testo je napisao/la:
04 apr 2021, 15:37
MortemHz je napisao/la:
04 apr 2021, 13:42
slika
Žena mu grmi
:D

slika

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 06 apr 2021, 12:17

Sta je sa Zidana naseg finog,mozel on na 10-ku protiv tc,ili se huda majko jos nije odlucio sta ce od zivota,neki pojedinci najavise da ce da pokida u nastavku sezone 🙂

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 06 apr 2021, 12:50

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 apr 2021, 12:11
Ma mi ako budemo na nekih +6 nakon 27. kola, to je to, mislim da nema sanse da nas iko stigne..
Ako budemo na +1 prije posljednja 4 kola to je to.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.