PAULUS1234 je napisao/la: ↑05 apr 2021, 20:29
Jaro pogle snimak ako mozes probio nas je jedno 5 puta , Fanimo je dobar brz ima sut ovaj ima njuh kad pobjec , majke mi meni od svih sto smo igrali klubova frajer nam najvise problema napravio a i idu na njeg mnogo vii se da je najbolji njihov u napadu , Zakaric je u silaznoj ovaj je eksplodiro, dao je ne znam kolko golova u ovoj seriji sirokog od kolko 8 utakmica i dodacu da im je trener dobar imo je onako ekipu dobar bio na pazi po ekipe mu ode on seriju napravi neugodni su mrzim ih ko klub al igraca bi im uzo
Jedna tekma protiv nas nije nikakvo mjerilo, jer onda je i Zajmović strašan igrač a u stvari kloc kojeg je čuvo neko ko nije bek...
izvlači trener maksimum od njih i naš način igre na posjed im ide na ruku jer oni igraju na pressing i kontre, mlada ekipa, mogu trčat...ali ništa posebno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače