Isto ko i sa druge strane Miljackeextazy je napisao/la: ↑04 apr 2021, 13:34Nazivaju sebe najveci BH klub, a 70% juga im se ne sjeca zadnje titule jer su tad tutu u rikverc vozali. Znaci uskoro ce djeca koja su se rodila kada je zeljo zadnji put titulu osvojio, krenut i u cetvrti i peti osnove.
Mislim ti kad citas u medijima, uvjek sebi daju nake velike rijeci, nake epske rijeci, legendarni, najbolji, najuspjesniji, najtrofejniji ( iako imaju 13 trofeja koji se racunaju isto ko Sarajvo trenutno ), jos kad napisu najuspjesniji u Europi, a zadnji put dosli do PO i docekali neki jak tim je bio protiv Nju Kasla, sve ti to govori. Kad oni moraju stalno pisati kako su oni najveci, najbolji, najtrofejniji, a kako bi rekli Acta non Verba, 10 godina bez titule, dok je BH drzave, samo su jednom dosli pred grupnu fazu ( Mi 4x ), trofej osvojili zadnji prije 7 godina cini mi se, ali oni su nesto. Nostalgicari.
NOSTALGICARIBegizSarajeva je napisao/la: ↑05 apr 2021, 16:26Isto ko i sa druge strane Miljackeextazy je napisao/la: ↑04 apr 2021, 13:34Nazivaju sebe najveci BH klub, a 70% juga im se ne sjeca zadnje titule jer su tad tutu u rikverc vozali. Znaci uskoro ce djeca koja su se rodila kada je zeljo zadnji put titulu osvojio, krenut i u cetvrti i peti osnove.
Mislim ti kad citas u medijima, uvjek sebi daju nake velike rijeci, nake epske rijeci, legendarni, najbolji, najuspjesniji, najtrofejniji ( iako imaju 13 trofeja koji se racunaju isto ko Sarajvo trenutno ), jos kad napisu najuspjesniji u Europi, a zadnji put dosli do PO i docekali neki jak tim je bio protiv Nju Kasla, sve ti to govori. Kad oni moraju stalno pisati kako su oni najveci, najbolji, najtrofejniji, a kako bi rekli Acta non Verba, 10 godina bez titule, dok je BH drzave, samo su jednom dosli pred grupnu fazu ( Mi 4x ), trofej osvojili zadnji prije 7 godina cini mi se, ali oni su nesto. Nostalgicari.![]()
7 sezona se titula nije osvojila, po 5-6 komada u Evropi smo primili vise puta, a uvelk'o se forsiralo "Mi smo divovi". Virsle, Popaj, Muco,Blekic....
Ovo sad cini se da ide odlicno i da smo se uzdigli iznad ostatka lige (kako i treba da bude) al' samo gospodski i dostojanstveno, pa i kad se šuka plavima.![]()
Sjecam se zelje, na grbavici im bio stadion
Legenda kaze da ih je nakav Amar sahranio, te da se ni dan danas nezna gdje im je grobno mjesto.
Želju su više simpatisali od Sarajeva, van BiH, iz xy razloga, istina, a da je veći klub, al u khurcu. Sarajevo je bilo više poštovano od želje. Ne lupaj nebuloze dječaće.
I da bi umro trebaš imat para, a oni nemaju ni za umrijetielvirbaljic je napisao/la: ↑05 apr 2021, 20:36Legenda kaze da ih je nakav Amar sahranio, te da se ni dan danas nezna gdje im je grobno mjesto.
Ahahahahhaa nema me na drustvenim mrezama, ali kao sto vidis redovno me izvjestavaju.
Vidis o tome fakat nisam razmisljao, jos ako masnica povuce svoje 384 funte , onda tek ima da ih nema .SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 apr 2021, 08:28I da bi umro trebaš imat para, a oni nemaju ni za umrijetielvirbaljic je napisao/la: ↑05 apr 2021, 20:36Legenda kaze da ih je nakav Amar sahranio, te da se ni dan danas nezna gdje im je grobno mjesto.![]()
Pa onda osimov stadion gledam, i vidim propast tu, svecu uzeti, ostavku nedam, jer to je zivot moj.Probisvjet je napisao/la: ↑06 apr 2021, 11:39HEJ GBAVICE KUKAVICKA LAZLJIVICE, NEMAS TI TRUNKA PONOSA SVOG, OPTUZIT DJECU, STO SU ETO, VIDJELI DA NEMATE FENINGA SVOOOOG...
Kažem ja jaranu treba ostaviti para za dzenazu, kaže on meni ja kada umrem briga me gdje će sa mnom. Eh tako je i sa željom, kada otegne papke briga Osketa i Lutvu šta će sa Željkom bitiSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 apr 2021, 08:28I da bi umro trebaš imat para, a oni nemaju ni za umrijetielvirbaljic je napisao/la: ↑05 apr 2021, 20:36Legenda kaze da ih je nakav Amar sahranio, te da se ni dan danas nezna gdje im je grobno mjesto.![]()
Amaw: sto zivot cjeli duguju meni, jedan po jedan duznici... kuknjava kuknjavaelvirbaljic je napisao/la: ↑06 apr 2021, 11:45Pa onda osimov stadion gledam, i vidim propast tu, svecu uzeti, ostavku nedam, jer to je zivot moj.Probisvjet je napisao/la: ↑06 apr 2021, 11:39HEJ GBAVICE KUKAVICKA LAZLJIVICE, NEMAS TI TRUNKA PONOSA SVOG, OPTUZIT DJECU, STO SU ETO, VIDJELI DA NEMATE FENINGA SVOOOOG...
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, tutankamon1905, VolimBiH96 i 33 gosta.