NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Nesto se govori da postoji sansa da Davis ne zaigra vise u ovoj sezoni? Kazu da je povreda gora nego sto se je govorilo?
James bi isto trebao da sjedi jos bar mjesec dana kako citam...
James bi isto trebao da sjedi jos bar mjesec dana kako citam...
- Nail for Real
- Kontakt:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
bas ne volis gledati kako se napadac izduzi za citavu duzinu svog tijela naprijed skoci na defanzivca da dobije faul
Dame, Butler, Hareden, Kemba itd. svi oni ovo rade, komedija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja bi ovde dao namjerno faul u napadu, pa se ti bacaj..
@TheChief ma MVP manje bitan, bitan je onaj FMVP

I da zadrzi ovaj nivo jos dugo, nagrade ce doci
Kao sto za odbrambenog igraca vazi pravilo cilindra isto to bi trebalo uvesti i za napadaca prilikom suta.
To mislis da ce dati FMVP drugi put u historiji igracu iz porazene ekipe ?

Mada ako Lakersi budu (djelimicno) osakaceni izmedju Denvera, Clippersa i Portlanda treba traziti finalistu sa Zapada. 40-30-30 sanse za Clippe. Ostali su tu da popune broj PO ucesnika.

Nekako ništa draže od malog kepeca Younga kad ode ispred frajera pa zakoci i guzove mu gurne i dobije slobodna

Ili Harden kada puca kao da krug pravi rukama

Ma svi koriste i sve više i više, mislim razumijem sa njihove strane, ako ovom prolazi hoću i ja djaba poena, ali eto nadam se da će liga napokon to dovesti u red

I gore onaj komentar za Townsa, ja ga iskreno ne cijenim toliko, po meni će do kraja karijere ostati neki ne znam visoki lou

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
pa neko dobije faul kada skoci na igraca a neko ne dobije ni kada ga poklope po obje ruke!
inace po statistikama je jokic na 51% sansi za MVP!
https://www.basketball-reference.com/friv/mvp.html
inace po statistikama je jokic na 51% sansi za MVP!
https://www.basketball-reference.com/friv/mvp.html
Upravo se nadam suprotnom, nek ne kvare historijuTheChief je napisao/la: ↑06 apr 2021, 12:46Kao sto za odbrambenog igraca vazi pravilo cilindra isto to bi trebalo uvesti i za napadaca prilikom suta.
To mislis da ce dati FMVP drugi put u historiji igracu iz porazene ekipe ?![]()
Mada ako Lakersi budu (djelimicno) osakaceni izmedju Denvera, Clippersa i Portlanda treba traziti finalistu sa Zapada. 40-30-30 sanse za Clippe. Ostali su tu da popune broj PO ucesnika.![]()

Clipe treba vidjeti kako ce se Rondo uklopiti, on bi im mogao donijeti ono sto im je falilo u proslom POu, Kawhi ce uraditi svoje, PG bi trebao uraditi svoje ako opet ne zasteka, ali im Rondo moze uvezati ostatak ekipe u napadu.. Ja mislim iskreno da svakog mozemo uzeti pogotovo sto u POu nece biti nagaznih mina, cini mi se da najgore igramo protiv ekipa u kojima se ne zna ko pije a ko placa
kad vec pominjes vlasnika tesle. to me eto potsjeca na jos jednog velikana sa ovih prostora koji nije dovoljno cijenjen! sramota je da je jedan edison poznatiji i cjenjeniji na zapadu od tesle koji je covjek ciji su izumi najvise doprinijeli covjecanstvu u istoriji istog a ovaj ga je samo sabotirao! i ovo su isto samo cinjenice!
Curry u 2 MVP sezone imao po 8 utakmica bez ijednog slobodnog bacanja. Nisu ni njega sudije cijenile. Je li tako ?lucky13 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 13:18kad vec pominjes vlasnika tesle. to me eto potsjeca na jos jednog velikana sa ovih prostora koji nije dovoljno cijenjen! sramota je da je jedan edison poznatiji i cjenjeniji na zapadu od tesle koji je covjek ciji su izumi najvise doprinijeli covjecanstvu u istoriji istog a ovaj ga je samo sabotirao! i ovo su isto samo cinjenice!
Nash u 2 MVP sezone 23 utakmice bez slobodnog bacanja.
Ko je bolan cjenjeniji? Pa kakve ti gluposti lupas dan te je.bo hahahalucky13 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 13:18kad vec pominjes vlasnika tesle. to me eto potsjeca na jos jednog velikana sa ovih prostora koji nije dovoljno cijenjen! sramota je da je jedan edison poznatiji i cjenjeniji na zapadu od tesle koji je covjek ciji su izumi najvise doprinijeli covjecanstvu u istoriji istog a ovaj ga je samo sabotirao! i ovo su isto samo cinjenice!
Predictions:
MVP: Jokić
ROY: Edwards
MIP: Randle
DPOY: Simmons
6thMan: Clarkson
COY: Williams
ROY: Edwards
COY: Williams
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ROY: Haliburton
COY: Snyder
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BuffonGigi
- Kontakt:
CP3 bi od Partizana napravio NBA PO ekipu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
a zivim u svedskoj i jako dobro znam o cemu pricam. vecina ovdje nije ni cula za teslu a kamoli da zna nesto o liku i djelu. sada malo i vise znaju nakon sto se pojavio auto. ali kada sam dosao buvalno skoro niko od normalnog svijeta nije cuo za teslu. dok su svi znali ko je edison. to je prosto cinjenica. i ako potrazis malo po internetu vidjet ces da se i o tesli masovno pise kao o osobi koja je zaduzila covjecanstvo ali nije dobila kredit za to! ima sada i dosta dokumentarnih filmova itd. ali problem je sto to gledaju uglavnom osobe koje su vec upucene u njegovo lik i djelo. oni koji ne znaju za njega, a jos uvjek ih ima jako puno, nece tako sta pogledati jer se takvi programi rijetko kada, ako ikada, daju na televiziji.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 06 apr 2021, 16:25, ukupno mijenjano 3 puta.
lucky13 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 16:03a zivim u svedskoj i jako dobro znam o cemu pricam. vecina ovdje nije ni cula za teslu a kamoli da zna nesto o liku i djelu. sada malo i vis znaju nakon sto se pojavio ato. ali kada sam dosao buvalno skoro niko od normalnog svijea nije cuo za tesl. do u svi znali ko je edison. to je prosto cinjenica. i ako potrazis malo po internetu vidjet ces da se i oo tesli masovno pise kao o osobi koja je zaduzila covjecanstvo ali nije dobila kredit za to! ima sada i dosta dokumentarnih filmova itd. ali problem je sto to gledaju uglavnom osobe koje su vec upucene u njegovo lik i djelo. oni koji ne znaju za njega, a jos uvjek ih ima jako puno, nece tako sta pogledati jer se takvi programi rijetko kada, ako ikada, daju na televiziji.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.