FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gerrad<Amar.SSR insider foruma,ljoZe na aparatima,Dejo brat slavi,Kana kune hahahahahhahah
Najveca mi je da vidim Vas dvojicu sa presidentom torbicom na tenisu kako mu trckarate po lopticu

Nije mi jasno zbog cega se sve mora ismijavati. Svaka
cast Cericu ako se potpise ugovor sa Rangersom jer je to odlicna stvar. Treba ici u tom pravcu da se ostvaruju te saradnje i da se klub povezuje i sa drugim evropskim velikanima.
Benefiti takvih saradnji su visestruki. Edukacija trenerskog osoblja, nasi treneri bi vidjeli kako se radi u evropskom velikanu, bili bi u kontaktu sa trenerima iz Rangersa, mozda bi neki od njih mogli i stazirati tu prije dobijanja uefa pro licence. Djecaci iz op bi mozda bili pozvani da budu gosti u Skotskoj, da treniraju sa svojim vrsnjacima itd. Pa onda i ta prijateljska utakmica. Puna bi Grbavica bila, svi mediji i domaci i regionalni i evropski bi pisali o tome da Rangers dolazi u BiH da igra utakmicu itd..
Kasnije se to moze odraziti i na transfere igraca, jer bez jakih kontakata, jakih veza i vezica, uvezivanja sa jakim klubovima, menadzerima itd, necemo nikad moci da prodajemo igrace za vece iznose taman da svaki ima kvalitet ko Messi..
cast Cericu ako se potpise ugovor sa Rangersom jer je to odlicna stvar. Treba ici u tom pravcu da se ostvaruju te saradnje i da se klub povezuje i sa drugim evropskim velikanima.
Benefiti takvih saradnji su visestruki. Edukacija trenerskog osoblja, nasi treneri bi vidjeli kako se radi u evropskom velikanu, bili bi u kontaktu sa trenerima iz Rangersa, mozda bi neki od njih mogli i stazirati tu prije dobijanja uefa pro licence. Djecaci iz op bi mozda bili pozvani da budu gosti u Skotskoj, da treniraju sa svojim vrsnjacima itd. Pa onda i ta prijateljska utakmica. Puna bi Grbavica bila, svi mediji i domaci i regionalni i evropski bi pisali o tome da Rangers dolazi u BiH da igra utakmicu itd..
Kasnije se to moze odraziti i na transfere igraca, jer bez jakih kontakata, jakih veza i vezica, uvezivanja sa jakim klubovima, menadzerima itd, necemo nikad moci da prodajemo igrace za vece iznose taman da svaki ima kvalitet ko Messi..
-
- Kontakt:
Gerrard nabavlja sebi kera po uzoru na Lutvu i pušta brkove. Već vidim kako Gerrard izjavljuje Morelos nije dovoljno brz i da je previše mal da igra u boljoj ligi hahah
Šalu na stranu ako se ovo ostvari i krene sa edukacijama i razmjenom igrača to bi nam značilo pravo al ništa dok se ne ozvaniči i ne počne ta saradnja biti vidljiva.
Šalu na stranu ako se ovo ostvari i krene sa edukacijama i razmjenom igrača to bi nam značilo pravo al ništa dok se ne ozvaniči i ne počne ta saradnja biti vidljiva.
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Dok nam rival dva puta igra u ligi prvaka protiv Celtica a mi da se radujemo prijateljskoj sa RangersBrkooo je napisao/la: ↑06 apr 2021, 16:17Nije mi jasno zbog cega se sve mora ismijavati. Svaka

-
- Kontakt:
E što bi volio vidjet da Mladen Veselinovic napada Tavaniera, bas bi volio.
Sve u svemu prva dobra vijest u zadnjih ne pamtim.
Sve u svemu prva dobra vijest u zadnjih ne pamtim.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Treba čestitati Ceriću ako se ovo ispostavi tačnim. Pretpostavljam onda da će nam vjerovatno oni biti tim s kojim ćemo igrat povodom stogodišnjice kad se budu navijači mogli vratiti na tribine.
Jedna od prvih stvari koje bih uradio da sam Cerić, da kad bude prilike, poslao bih sve naše trenere iz OP na edukaciju i stažiranje tamo pa kad se vrate ovdje da mogu našu djecu naučiti osnovama koje će im služiti u modernom fudbalu i kad pređu iz juniora u seniore. Mislim da je to jedan od ključnih problema kluba.
Uglavnom ne može odmoći ova suradnja, pa ćemo vidjet šta će se izroditi.
Jedna od prvih stvari koje bih uradio da sam Cerić, da kad bude prilike, poslao bih sve naše trenere iz OP na edukaciju i stažiranje tamo pa kad se vrate ovdje da mogu našu djecu naučiti osnovama koje će im služiti u modernom fudbalu i kad pređu iz juniora u seniore. Mislim da je to jedan od ključnih problema kluba.
Uglavnom ne može odmoći ova suradnja, pa ćemo vidjet šta će se izroditi.
Ima da se Zera napusi Skotske trave I prenese to znanjebraco je napisao/la: ↑06 apr 2021, 16:24Treba čestitati ako se ovo ispostavi tačnim. Pretpostavljam onda da će nam vjerovatno oni biti tim s kojim ćemo igrat povodom stogodišnjice kad se budu navijači mogli vratiti na tribine.

Mi se inace moramo okrenuti Op i mladjim igracima. Tu bi se mogla napraviti dobra prica. Ni sad rezultatski nasi omladinci nisu uopste losi znaci da ima neka osnova. Da Amar misli i na sebe i na klub imalo presao bi u Op i tamo se fokusirao na kontrolu, savjete, pronalazak nekih mladjih igraca. Ne da bude trener nego neko kao Alihodzic ili visu funkciju. Malo se sklonuo od svega ovog da spasi sebe, ali dzaba mu pricati. Nit je on za prvi tim vise nit mozemo s njim gurati mlade u prvom timu zbog razlicitih razloga. Nadjes nekog trenera za prvi tim koji zna sa mladjim, smanji ocekivanja sezonu-dvije i guraj. Mix mladjih i malo iskusnijih igraca bio bi dobar posao pogotovo sad kad je liga opala kvalitetom zbog korone i svega. Mi svake godine nek imamo jednog, dva iz juniora kao Gasal, Durakovic elham. Mislim da bismo mogli napraviti lijepu pricu, ali ubi tvrdoglavost i guranje glavom kroz zid.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Isto kao što svaka iole ozbiljnija ekipa u svijetu radi za razliku od našeg Amara koji bi izgleda prije sve dugove halalio nego gurnuo omladince umjesto Veselog. Nekoliko starijih igrača koji će svoje znanje i iskustvo prenijeti na mlađe i nekoliko mlađih koji su se isticali u OP željni dokazivanja. Tako jedino možemo ganjati neku zaradu i neki isplativi koncept. Nerealno je misliti da ćemo mi neke cifre uzimati na transferima ali nek 3-4 igrača uspiješ tušnuti po par stotina hiljada il maraka il eura mi smo na konju. Nijedan uspjeh neće doći preko noći nego strpljivim radom kroz nekoliko godina. Ova saradnja može donijeti samo dobro u smislu edukacija pogotovo vezano za OPLjoZee je napisao/la: ↑06 apr 2021, 16:28Mi se inace moramo okrenuti Op i mladjim igracima. Tu bi se mogla napraviti dobra prica. Ni sad rezultatski nasi omladinci nisu uopste losi znaci da ima neka osnova. Da Amar misli i na sebe i na klub imalo presao bi u Op i tamo se fokusirao na kontrolu, savjete, pronalazak nekih mladjih igraca. Ne da bude trener nego neko kao Alihodzic ili visu funkciju. Malo se sklonuo od svega ovog da spasi sebe, ali dzaba mu pricati. Nit je on za prvi tim nit mozemo s njim gurati mlade u prvom timu zbog razlicitih razloga. Nadjes nekog trenera za prvi tim koji zna sa mladjim, smanji ocekivanja sezonu-dvije i guraj. Mix mladjih i malo iskusnijih igraca bio bi dobar posao pogotovo sad kad je liga opala kvalitetom zbog korone i svega. Mi svake godine nek imamo jednog, dva iz juniora kao Gasal, Durakovic elham. Mislim da bismo mogli napraviti lijepu pricu, ali ubi tvrdoglavost i guranje glavom kroz zid.
Slažem se u potpunosti. Znam da smo svi izludili od Želje i da nas većinu nervira i uprava i trener i igrači ali ovo uopšte nije loš potez.Brkooo je napisao/la: ↑06 apr 2021, 16:17Nije mi jasno zbog cega se sve mora ismijavati. Svaka
He moj Jamak na šta si spao...
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Cerić počeo nešto raditi, za razliku od ostatka uprave,stručnog štaba i igrača, uzuzev Badžaka gospodina.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Amar ima pritisak rezultata koji je napravio sam sebi izjavama, a i titulama zato se on i boji nekog mladjeg gurnuti. Do ovog perioda je i imao neki rezultat sa tim starijim, ali se evo vidimo i to okrene. Zato on i ne moze biti tu kad treba gurati mlade i smanjiti ocekivanja u rezultatskom smislu. Samo bi se dzaba stvorila jos gora atmosfera, veci pritisak na tim mladjim, ljudi ih zamrznu i nema to nista svrhe.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑06 apr 2021, 16:36Isto kao što svaka iole ozbiljnija ekipa u svijetu radi za razliku od našeg Amara koji bi izgleda prije sve dugove halalio nego gurnuo omladince umjesto Veselog. Nekoliko starijih igrača koji će svoje znanje i iskustvo prenijeti na mlađe i nekoliko mlađih koji su se isticali u OP željni dokazivanja. Tako jedino možemo ganjati neku zaradu i neki isplativi koncept. Nerealno je misliti da ćemo mi neke cifre uzimati na transferima ali nek 3-4 igrača uspiješ tušnuti po par stotina hiljada il maraka il eura mi smo na konju. Nijedan uspjeh neće doći preko noći nego strpljivim radom kroz nekoliko godina. Ova saradnja može donijeti samo dobro u smislu edukacija pogotovo vezano za OP
Treba gledati da se povezes sa sto vise klubova. Ne mora to biti ovako veliki kao ovi, ali Zvezda, Dinamo, Osijek i ti klubovi stabilni sa prvim timom i razvijenim OP. Pa malo savjete neke pokupis, mozda koji transfer nikad ne znas. Samo korist mozes imati uglavnom.
Ali, najvaznije bi tu bilo da ostanes cvrsto na tom putu. Ne npr. guramo jednu sezonu i drugu ko za Bajica i Amira uzmemo lovu i odjednom kontra skroz poteze vucemo. I sta si uradio na duze? Veliko nista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Znaju li Rengersi za ovaj dogovor ? 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Naravno, to je ono što već mjesecima ponavljamo da treba sistem. Prvih nekoliko godina teško da bi mogli talentovane omladince sačuvati ali ako ništa mogli bi zarađivati na njima. Nije ni Dinamo npr. odmah milione počeo uzimati niti su talentovani igrači kod njih ostajali mnogo godina nego su malo pomalo dizali sistem. Nemamo mi ni uslove da nekoga zadržimo kad hoće ići ali ako je već iole dobar da uopće ide na bolje onda treba nešto i izvući iz toga.LjoZee je napisao/la: ↑06 apr 2021, 16:50Amar ima pritisak rezultata koji je napravio sam sebi izjavama, a i titulama zato se on i boji nekog mladjeg gurnuti. Do ovog perioda je i imao neki rezultat sa tim starijim, ali se evo vidimo i to okrene. Zato on i ne moze biti tu kad treba gurati mlade i smanjiti ocekivanja u rezultatskom smislu. Samo bi se dzaba stvorila jos gora atmosfera, veci pritisak na tim mladjim, ljudi ih zamrznu i nema to nista svrhe.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑06 apr 2021, 16:36Isto kao što svaka iole ozbiljnija ekipa u svijetu radi za razliku od našeg Amara koji bi izgleda prije sve dugove halalio nego gurnuo omladince umjesto Veselog. Nekoliko starijih igrača koji će svoje znanje i iskustvo prenijeti na mlađe i nekoliko mlađih koji su se isticali u OP željni dokazivanja. Tako jedino možemo ganjati neku zaradu i neki isplativi koncept. Nerealno je misliti da ćemo mi neke cifre uzimati na transferima ali nek 3-4 igrača uspiješ tušnuti po par stotina hiljada il maraka il eura mi smo na konju. Nijedan uspjeh neće doći preko noći nego strpljivim radom kroz nekoliko godina. Ova saradnja može donijeti samo dobro u smislu edukacija pogotovo vezano za OP
Treba gledati da se povezes sa sto vise klubova. Ne mora to biti ovako veliki kao ovi, ali Zvezda, Dinamo, Osijek i ti klubovi stabilni sa prvim timom i razvijenim OP. Pa malo savjete neke pokupis, mozda koji transfer nikad ne znas. Samo korist mozes imati uglavnom.
Ali, najvaznije bi tu bilo da ostanes cvrsto na tom putu. Ne npr. guramo jednu sezonu i drugu ko za Bajica i Amira uzmemo lovu i odjednom kontra skroz poteze vucemo. I sta si uradio na duze? Veliko nista.
Po meni jedna od bitnih stvari jeste da uspostavimo neku filijalu u nižim ligama gdje ćemo slati igranče na kaljenje i da skupljaju iskustvo
au rodjo sto ga ti znaš popljuvati ne zna svako hahahahhaha stani nisu ni potpisali
Trenutno korisnika/ca: b00t, Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], Grbavica786, Hrammm1921, keli, maho_sa, Proximic, strucnjak9, xinxee i 135 gostiju.