RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mi uvijek kiksamo utakmice u kojima su nam se poklopili rezultati. Fakat nema pobjedničkog mentaliteta. Treba otjerat ove što su navikli da gube...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
RAja nismo nista bolje zasluzili. Povuces se koda su oni Bayern. Treba da nas boli rack.u za sudiji i da je on nasa motivacija a ne da o njemu jos mislimo. Sad ginut protiv Sarajeva pa sta bude.
VELEZ JE VJECAN!
VELEZ JE VJECAN!
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
Ma glava će boliti sve do iduće hefte
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Znas sta brato, ja skidam kapu RA. Oni su šampioni, dobili svaku utakmicu.

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Pratite sad ovo, 6 pobjeda i 5 remija, taj naš niz.
Pobjede su došle protiv: Široki - kuci, Olimpik- kuci, Tuzla - na strani, Mladost - kuci, Borac - kuci i Sloboda- na strani.
Remi protiv Krupe- na strani, Sarajeva kuci, dva puta Radnik- kuci i na strani, Olimpik-na strani.
Pobjede su došle protiv: Široki - kuci, Olimpik- kuci, Tuzla - na strani, Mladost - kuci, Borac - kuci i Sloboda- na strani.
Remi protiv Krupe- na strani, Sarajeva kuci, dva puta Radnik- kuci i na strani, Olimpik-na strani.
Tako je tebrafudbalfudbal je napisao/la: ↑05 apr 2021, 21:16
Znas sta brato, ja skidam kapu RA. Oni su šampioni, dobili svaku utakmicu.![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Je li ziv onaj forums sa Ilidze SaMoVelez?
Čovjek pRAva legenda čini me ponosnim da navijam za isti klub kao i on. Rahmet mu dušu
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Steta rijetka ljudina
-
- Kontakt:
Užasan prelazni rok sam se obija od glavu. I nek je !
Nadam se da će uprava naći čovjeka koji zna potpisat igrača inaće ....
Ova ekipa nije ništa bolja od Krupe, sa izuzetkom Radovca i Anđušića. Ostalo tarabe. Hvala Bogu pa je Feđa produžio !
This time next year we will be milionares.
Ova ekipa nije ništa bolja od Krupe, sa izuzetkom Radovca i Anđušića. Ostalo tarabe. Hvala Bogu pa je Feđa produžio !
RAja bez Zvonica sljedeću koji se bas preporodio u ovom drugom dijelu. Odigrao je svaku utakmicu korektno. Možda ovako:
Dejan
Brandao Andjusic Cvijanovic
Radovac Prses
Dario Zeljkovic Koki (Osmic) Cosic (Ovcina)
Slavisa (Kjosevski)
Dejan
Brandao Andjusic Cvijanovic
Radovac Prses
Dario Zeljkovic Koki (Osmic) Cosic (Ovcina)
Slavisa (Kjosevski)
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nisam ni ocekivao bolja pojacanja. Jer imamo 4 stranca brandao, dario, dejo i koki. Nema prostora za dovodjenja jos stranaca jedino ako se Dario i Brandao ne neutralisu. A domaceg igarca neces naci, sve tarabe ili hoce da igraju za ove "top" klubove. Mi moramo graditi omladinske ekipe, jos 2-3 terena i za 5-6 godina biti ce rezultat kao u stara vremena.VelezovoDijete je napisao/la: ↑06 apr 2021, 09:51Užasan prelazni rok sam se obija od glavu. I nek je !
-
- Kontakt:
Mi moramo vratit cijelu Hercegovinu pod svoje, a to nazalost postizu trenutni rezultati. Onda nećemo gubit Salčine i slične. Sam Mostar je mala baza, da imas 50 terenaSahbaz2 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 13:01Nisam ni ocekivao bolja pojacanja. Jer imamo 4 stranca brandao, dario, dejo i koki. Nema prostora za dovodjenja jos stranaca jedino ako se Dario i Brandao ne neutralisu. A domaceg igarca neces naci, sve tarabe ili hoce da igraju za ove "top" klubove. Mi moramo graditi omladinske ekipe, jos 2-3 terena i za 5-6 godina biti ce rezultat kao u stara vremena.VelezovoDijete je napisao/la: ↑06 apr 2021, 09:51Užasan prelazni rok sam se obija od glavu. I nek je !
A-ekipa nam trenira na stadionu fk bjelopoljac a mogu misiti kako je djeci. Kakva baza, Island sa 250.000 stanovnika igrali svjetsko prvenstvo i osmine finala europskog. Da napravimo bolje uslove imali bi rezultata u to sam uvjeren al nazalost to traje duze vremene nego pojacanja.VelezovoDijete je napisao/la: ↑06 apr 2021, 13:13Mi moramo vratit cijelu Hercegovinu pod svoje, a to nazalost postizu trenutni rezultati. Onda nećemo gubit Salčine i slične. Sam Mostar je mala baza, da imas 50 terenaSahbaz2 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 13:01Nisam ni ocekivao bolja pojacanja. Jer imamo 4 stranca brandao, dario, dejo i koki. Nema prostora za dovodjenja jos stranaca jedino ako se Dario i Brandao ne neutralisu. A domaceg igarca neces naci, sve tarabe ili hoce da igraju za ove "top" klubove. Mi moramo graditi omladinske ekipe, jos 2-3 terena i za 5-6 godina biti ce rezultat kao u stara vremena.VelezovoDijete je napisao/la: ↑06 apr 2021, 09:51Užasan prelazni rok sam se obija od glavu. I nek je !
-
- Kontakt:
Ljudi pa nije crnjak sve. Maloprije sam pročitao komentar jedan na youtube ispod,,pa vi se skupili 42 boda, nije vam niko poklonio'' u smislu kao da im je pao moral i onako malo razmislim pa i jeste tako. Dobro trebali smo neke utakmice dobit, ali nismo ne trebamo se sada vješati. Boli svaki put gol u zadnjim minutama ali treba glavom nastaviti. Pogotovo ova dva kola igramo sa Sarajevom i Širokim. Dvije veoma teške utakmice i mislim da sami sebi i dalje krojimo sudbinu.
Zadnji put smo izgubili 31.10. u gradskom derbiju, imamo samo četiri poraza. Evropa nam bježi dva boda, mislim da još nije završeno naše.
Iduće kolo se igra nakon kupa a Sarajevo će se sigurno dobro potrošiti protiv Tuzle.
Zadnji put smo izgubili 31.10. u gradskom derbiju, imamo samo četiri poraza. Evropa nam bježi dva boda, mislim da još nije završeno naše.
Iduće kolo se igra nakon kupa a Sarajevo će se sigurno dobro potrošiti protiv Tuzle.
Mi smo trenutno na poziciji koja vodi u Evropu.
Svaka utakmica do kraja je presudna. Nisu ni ostale ekipe u nekoj formi..dokaz je da svi gube bodove.
Teško je kad bukvalno u zadnjoj sekundi primiš gol.
Dodatna težina je izostanak Zvonića koji se dosta popravio i postao dominantan. Falit će nam u prekidima koje će biti jedno od oružja Sarajeva.
Nadam se da će Cvija biti spreman, za Slavišu sumnjam.
Unatoč problemima, mislim da ćemo ih dobiti.
Svaka utakmica do kraja je presudna. Nisu ni ostale ekipe u nekoj formi..dokaz je da svi gube bodove.
Teško je kad bukvalno u zadnjoj sekundi primiš gol.
Dodatna težina je izostanak Zvonića koji se dosta popravio i postao dominantan. Falit će nam u prekidima koje će biti jedno od oružja Sarajeva.
Nadam se da će Cvija biti spreman, za Slavišu sumnjam.
Unatoč problemima, mislim da ćemo ih dobiti.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
velez je najveci overachiever ove lige, a sve zahvaljujici fedi. ekipa nam je prosjecna, od 7-5 mjesta realno, ali se igra van svojih mogucnosti. potpisan los napadac, stoper ne postoji, osim radovca, nemamo nekog kvalitetnijeg igraca...ok, obren se nadavao golova, ali da smo imali nekog kvalitenijeg, bio bi sigurno zamjena....opet se vracam na nesposobnost ljudi zaduzenih za transfere, ali kakva nam je ekipa, mi smo odlici....svasta moze biti do kraja, cak i da europu zakacimo....
-
- Kontakt:
Nadam se da ce protiv sarajeva igrati ko u prosloj utakmici Haris Handzic i da ce opet biti nas najbolji igrac, vidim njima je tesko palo sto nema zvone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.