Ni u jednoj ekipi nije se proslavio.
Gledao sam ih protiv kona, nisu bili nista posebno, vile su ih pronosale.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Oršić je bio zvijezda tamošnjeg fudbala, igrama za Ulsan Hyundai je razvalio u azijskoj Ligi prvaka i to ga je preporučilo Dinamu.Kaunas je napisao/la: ↑06 apr 2021, 15:45Samo sam cekao ko ce ovo reci.![]()
Negdje u Juznoj Koreji su njega nasli, a Hadzija da dovede nekog koji tamo igra ovdje bi mu se spominjalo porodicno stablo.PAULUS1234 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 15:25Koliko mi je Dzokanovic falio proslu tekmu i njegovo komandovanje prostorom ,njegov broj oduzetih lopti i njegovo trcanje i pritisak bilo gdje na terenu. Mali ima 20 god a ponasanjem je vec presiso nas. Eto sinoc ne znam sta mi bi pa da pogledam highlight Dinamo Spursi , prvo puffffffff , nemojte da iko vise kaze Bosanski Dinamo. Koji su level oni , kako igraju , koja dobro sastavljena ekipa a recimo Petkovica su potegli iz serie C Orisic isto niodakle ne mogu se sad sjetit, kakav Bale .Za naseg sportskog direktora , moze se nac napadac tupav i u 3 ligama ,samo treba mnogo radit , sto Dinamovi ljudi bez sumnje rade. Mehp Dzokanovica bi mogao vidjeti da igra tamo i da se uklopi , toliko momak radi i profi mind ima.
Neki dan je Mamic pricao o tome kako je Orsic dosao u Dinamo. Upravo to sto kazes, razvljivao je u azijskoj Ligi prvaka i to je gledao Zoran Mamic kad je vodio Al Ain, i on je Zdravku spomenuo da dovodi Orsica u Al Ain i rekao mu kako je ovaj spektakularan (u tom smislu nesto) i Zdravko je reagovao i doveo Orsica.Historicar je napisao/la: ↑06 apr 2021, 16:57Oršić je bio zvijezda tamošnjeg fudbala, igrama za Ulsan Hyundai je razvalio u azijskoj Ligi prvaka i to ga je preporučilo Dinamu.Kaunas je napisao/la: ↑06 apr 2021, 15:45Samo sam cekao ko ce ovo reci.![]()
Negdje u Juznoj Koreji su njega nasli, a Hadzija da dovede nekog koji tamo igra ovdje bi mu se spominjalo porodicno stablo.PAULUS1234 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 15:25Koliko mi je Dzokanovic falio proslu tekmu i njegovo komandovanje prostorom ,njegov broj oduzetih lopti i njegovo trcanje i pritisak bilo gdje na terenu. Mali ima 20 god a ponasanjem je vec presiso nas. Eto sinoc ne znam sta mi bi pa da pogledam highlight Dinamo Spursi , prvo puffffffff , nemojte da iko vise kaze Bosanski Dinamo. Koji su level oni , kako igraju , koja dobro sastavljena ekipa a recimo Petkovica su potegli iz serie C Orisic isto niodakle ne mogu se sad sjetit, kakav Bale .Za naseg sportskog direktora , moze se nac napadac tupav i u 3 ligama ,samo treba mnogo radit , sto Dinamovi ljudi bez sumnje rade. Mehp Dzokanovica bi mogao vidjeti da igra tamo i da se uklopi , toliko momak radi i profi mind ima.
Zvonic je na Kosevu izbio protiv nas s gol linije
I Rustem je isto dao onaj jedan pravo dobar gol za nas..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Konzerva, rimljanin90, Rodman, TETRAPAK i 57 gostiju.