AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Zasto navijaci Man. city imju crno -crvene salove
Ideju o crveno-crnim dresovima za gostovanja predložio je nekadašnji pomoćni trener, Malcolm Allison, koji je vjerovao da će boje AC Milana inspirisati nogometaše za bolje nastupe.
Ideju o crveno-crnim dresovima za gostovanja predložio je nekadašnji pomoćni trener, Malcolm Allison, koji je vjerovao da će boje AC Milana inspirisati nogometaše za bolje nastupe.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
zanimljivo i prosle sezone nakon prvog dijela (19 kola) imali smo 40 bodova kao i sada s tim sto smo bili na 2 mjestu iza intera koji je imao 45 bodova
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ja ne vjerujem, hehehe, taman kopirao tamo ovu rečenicu i da je stavim tu kad ti već to obavio.19TM87 je napisao/la:Zasto navijaci Man. city imju crno -crvene salove
znači ideal dobre igre im je bio milan, nice
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
jos jedan dokaz velicine kluba
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- tony-mortale
- Kontakt:
mislim da tolikih budala nema koji će i pomisliti suprotno,19TM87 je napisao/la:jos jedan dokaz velicine kluba
al fino je pročitati da klub iz engleske, koji je još uz to i ranije osnovan kao uzor uzme Milan, nisam znao za ovo a poprilično zanimljiv podatak
Odakle vam taj podatak?tony-mortale je napisao/la:mislim da tolikih budala nema koji će i pomisliti suprotno,19TM87 je napisao/la:jos jedan dokaz velicine kluba
al fino je pročitati da klub iz engleske, koji je još uz to i ranije osnovan kao uzor uzme Milan, nisam znao za ovo a poprilično zanimljiv podatak
1921-2011
- tony-mortale
- Kontakt:
sa današnjim utakmicama završena je polusezona u seriji a, doduše ima par odgođenih utakmica, ali što se tiče milana odigrao je svih 19 utakmica i po 20 bodova je osvojeno kod kuće i na strani uz jednu utakmicu kući više.

3 poraza, od rome i juventusa na san siru i totalno iznenađujući poraz u ceseni
pobjeda u gradskom derbiju i u napulju
ovako na prvi pogled djeluje da je milan puno bolji nego lani jer su prvi na tabeli, ali kad se pogleda lanjska tabela zapravo se vidi da milan ima jednak broj bodova uz nešto bolju gol razliku, samo što su rivali dosta slabije ušli u sezonu pa otud ova bodovna prednost.
ipak tim se poprilično pojačao u odnosu na prošlu sezonu,više je kvalitetnih igrača, duža klupa, tu je i novi trener i igra je nešto bolja a ima još dosta mjesta za napredak, mada ostao je stari problem da prelako primamo golove iz kontri.
većina novih igrača se pokazala kao pun pogodak, čak je i par momaka iz primavere dobijalo šansu tako da navijači milana mogu biti zadovoljni sa dosadašnjim učinkom tima i s pravom se nadaju tituli prvaka na kraju sezone.
u LP se prošlo dalje ali tu ne očekujem neki super rezultat i trebali bi se koncentrisati na prvenstvo
FORZA MILAN

3 poraza, od rome i juventusa na san siru i totalno iznenađujući poraz u ceseni
pobjeda u gradskom derbiju i u napulju
ovako na prvi pogled djeluje da je milan puno bolji nego lani jer su prvi na tabeli, ali kad se pogleda lanjska tabela zapravo se vidi da milan ima jednak broj bodova uz nešto bolju gol razliku, samo što su rivali dosta slabije ušli u sezonu pa otud ova bodovna prednost.
ipak tim se poprilično pojačao u odnosu na prošlu sezonu,više je kvalitetnih igrača, duža klupa, tu je i novi trener i igra je nešto bolja a ima još dosta mjesta za napredak, mada ostao je stari problem da prelako primamo golove iz kontri.
većina novih igrača se pokazala kao pun pogodak, čak je i par momaka iz primavere dobijalo šansu tako da navijači milana mogu biti zadovoljni sa dosadašnjim učinkom tima i s pravom se nadaju tituli prvaka na kraju sezone.
u LP se prošlo dalje ali tu ne očekujem neki super rezultat i trebali bi se koncentrisati na prvenstvo
FORZA MILAN

Ovo su tabele nakon zavrsene andate, ove i proslosezonske. Svi su skoro na istom nivou, sem Intera i Fiorentine koji su podbacili i Lazia koji je prijatno iznenadio.
Sta reci, a ne ponavljati se? Novo je to sto sada Inter juri i pitanje je da li moze da stigne, Milan je jaci, Juve je delovao ozbiljnije do poslednje 3 tekme, Roma polako zaostaje, a Napoli je najozbiljniji klub uz Milan i sasvim zasluzeno je drugi.
Milan nece bez 2-3 nova igraca moci da uzme Scudetto sa ovim timom. Antonini je zalutao u svlacionicu najveceg italijanskog kluba. Moze se to reci i za Boneru i jos neke. Seedorfa je vreme pregazilo, a sredina bez Boatenga i Flaminija je matora i troma. Strasser je prijatno osvezenje, Cassano je prava nadogradnja, ali tu fali 1 pravi play i 1 zamena za Zlatana. Pozadi fali levi bek i zamena za Nestu. Dakle 3-4 igraca i Milan moze da uzme Scudetto i da izbaci Spurse. Bez toga - mrka kapa.
Ibra: 'Prihvatam remi, Cassano je sjajan...'

Zlatan Ibrahimović spasao Milan poraza, nije siguran da li je rezultat dobar ili ne.
Posle svega Ibra je zadovoljan.
"Možemo da gledamo pozitivno ili negativno, ali mislim da ću se zadovoljiti bodom. Bili smo blizu poraza. Ovako, i dalje smo prvi, idemo dalje", rekao je Ibrahimović.
On smatra da je Cassano veliko pojačanje.
"Videlo se danas, odlično se slažemo, on je klasa, dve asistencije su nas spasile", hvali "Fantantonia" Šveđanin.
Da li je odlazak Beniteza, odnosno promena na klupi, Inter učinila mnogo opasnijim.
"Ne znam, briga me za Inter. Razmišljamo o sebi", rekao je Ibrahimović.
Koji kralj !

Zlatan Ibrahimović spasao Milan poraza, nije siguran da li je rezultat dobar ili ne.
Posle svega Ibra je zadovoljan.
"Možemo da gledamo pozitivno ili negativno, ali mislim da ću se zadovoljiti bodom. Bili smo blizu poraza. Ovako, i dalje smo prvi, idemo dalje", rekao je Ibrahimović.
On smatra da je Cassano veliko pojačanje.
"Videlo se danas, odlično se slažemo, on je klasa, dve asistencije su nas spasile", hvali "Fantantonia" Šveđanin.
Da li je odlazak Beniteza, odnosno promena na klupi, Inter učinila mnogo opasnijim.
"Ne znam, briga me za Inter. Razmišljamo o sebi", rekao je Ibrahimović.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mislim,uzaludno je to potencirati na ovome forumu, volio bih da mogu u lice reći Allegriju neke stvari, ali eto - forum je:
Bonera nije nikad bio dobar igrač i neće nikad ni naučiti, kao što Osim kaže. Ne mogu da vjerujem da ga forsiraju skoro svaku tekmu. Pa kriv je 100 % za nekoliko golova ove sezone, s tim da ni za ostale golove nije neosumnječeni. Dalje: forsiraju Italijane i ja to razumijem, ali zar nema boljeg igrača od Abate-a??? Pa protiv Rome me toliko iznervirao da to nije normalno. Pravio je grešaka mnogo, (gol je njegov - mogao je izbiti loptu) ne samo na toj utakmici, slično je i u Ligi prvaka kao i u nekim prvenstvenim utakmicama. Znači za mene Bonera i Abate bi mogli tražiti svoju priliku jedinu u nekim "nevažnim" utakmicama i to sa klupe. Znam da imamo povrijeđenih igrača, ali ne mislim da opet treba toliko forsirati ove levate. Godinama me nerviraju Bonera i Ambrosini donekle (još kapiten, molim vas!!!),a evo odnedavno i Abate. Što se tiče ostalih igrača sve ste napisali, mogu reći da se slažem s vama. Samo da Ibru posluži forma, Cassano nam je pojačanje, tu nema dileme (2 nastupa - 3 asistencije), Pato se vraća, Tiago Silva se vratio - odličan! Idemo dalje... FORZA ROSSONERE!
Bonera nije nikad bio dobar igrač i neće nikad ni naučiti, kao što Osim kaže. Ne mogu da vjerujem da ga forsiraju skoro svaku tekmu. Pa kriv je 100 % za nekoliko golova ove sezone, s tim da ni za ostale golove nije neosumnječeni. Dalje: forsiraju Italijane i ja to razumijem, ali zar nema boljeg igrača od Abate-a??? Pa protiv Rome me toliko iznervirao da to nije normalno. Pravio je grešaka mnogo, (gol je njegov - mogao je izbiti loptu) ne samo na toj utakmici, slično je i u Ligi prvaka kao i u nekim prvenstvenim utakmicama. Znači za mene Bonera i Abate bi mogli tražiti svoju priliku jedinu u nekim "nevažnim" utakmicama i to sa klupe. Znam da imamo povrijeđenih igrača, ali ne mislim da opet treba toliko forsirati ove levate. Godinama me nerviraju Bonera i Ambrosini donekle (još kapiten, molim vas!!!),a evo odnedavno i Abate. Što se tiče ostalih igrača sve ste napisali, mogu reći da se slažem s vama. Samo da Ibru posluži forma, Cassano nam je pojačanje, tu nema dileme (2 nastupa - 3 asistencije), Pato se vraća, Tiago Silva se vratio - odličan! Idemo dalje... FORZA ROSSONERE!
Osim - drugo ime za Želju !
rossoner je napisao/la:Mislim,uzaludno je to potencirati na ovome forumu, volio bih da mogu u lice reći Allegriju neke stvari, ali eto - forum je:
sta reci tek onda na Anttoninija
- muha milanez
- Kontakt:
zaboravili ste sedorfameskalin je napisao/la:rossoner je napisao/la:Mislim,uzaludno je to potencirati na ovome forumu, volio bih da mogu u lice reći Allegriju neke stvari, ali eto - forum je:
sta reci tek onda na Anttoninija
koja katastrofa od igraca..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Izgleda da je Mexes odbio produziti ugovor sa Romom i kao realna opcija spominje se prelazak u Milan,isto tako spominje se odlazak Onyevu-a u Twente,i nikako mi nije jasno zasto taj momak nikada nije dobio pravu priliku u Milanu da se dokaze da se moze racunati na njega makar kao zamjenu 
scudetto je napisao/la:Izgleda da je Mexes odbio produziti ugovor sa Romom i kao realna opcija spominje se prelazak u Milan,isto tako spominje se odlazak Onyevu-a u Twente,i nikako mi nije jasno zasto taj momak nikada nije dobio pravu priliku u Milanu da se dokaze da se moze racunati na njega makar kao zamjenu
Momak je na kupu konfederacija Villu strpao u dzep, bolji je od Bonnere jedno 500 puta, ali jbg Bonnera je talijan , ovaj Amerikanaca, a toga nema kod Milana cccccc muka mi je od Bonnere kluca ja ne znam vidi li on sebe jaoo
- tony-mortale
- Kontakt:
al nije ni mexes neka igračina, ono čisto ok igrač al nikakva svjetska klasa, al pošto mu ističe ugovor vjerovatno nebi bio preskup pa zbog toga toliko interesovanje za njim.
inače milan se interesuje i za jednog mladog 16. godišnjeg brazilca iz gremia, defanzivac je.
vraća se nesta, abiati i flamini za utakmicu s lećeom a i ambrosini koji nije igrao zbog kartona, sad fino boneru na klupu(mada još bolje na tribine) i sedorfa takođe i nastaviti s pobjedama.
inače milan se interesuje i za jednog mladog 16. godišnjeg brazilca iz gremia, defanzivac je.
vraća se nesta, abiati i flamini za utakmicu s lećeom a i ambrosini koji nije igrao zbog kartona, sad fino boneru na klupu(mada još bolje na tribine) i sedorfa takođe i nastaviti s pobjedama.
Šta su navijači Milana poručili Ronaldinhu i Leonardu?
Poruka za Leonarda
- "Ti si **** Leonardo".

Poruka za Dinha'
"Hvala ti za sve i mnogo sreće" -

Poruka za Leonarda
- "Ti si **** Leonardo".

Poruka za Dinha'
"Hvala ti za sve i mnogo sreće" -

Rodrigo Ely je Oficijalno Milanov igrač !
The strong Brazilian center back has already agreed his terms with Milan last February but has waited long enough to become a Milan player.
The 17-year-old has obtained an EU-passport today and has officially become a Rossonero.
IDE U PRIMAVERCE
The strong Brazilian center back has already agreed his terms with Milan last February but has waited long enough to become a Milan player.
The 17-year-old has obtained an EU-passport today and has officially become a Rossonero.
IDE U PRIMAVERCE
- tony-mortale
- Kontakt:
e to je taj što sam ga spomenuo, znači već potpisao, hajd fino neka mladihrobovi88 je napisao/la:Rodrigo Ely je Oficijalno Milanov igrač !![]()
IDE U PRIMAVERCE
a gdje bi drugo nego u primaveru sa 17 godina, ma da on i za 2-3 sezone zaigra za prvi tim dobro je
- senad_flamin
- Kontakt:
Bonera je bio kriv za 3 gola protiv Udina... ako neko nije siguran nek provjeri ponovo golove
"
On je Bot i to žešći
On je Bot i to žešći
-RIVALDO-
Ronaldinho novi član Flamenga, sada i službeno!
Sretno ti Dinho, sve najbolje! Ostani čarobnjak, čovjek koji sa loptom zna ono što drugi nikada neće.
Sretno ti Dinho, sve najbolje! Ostani čarobnjak, čovjek koji sa loptom zna ono što drugi nikada neće.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.