jbi sealfarouqaminu je napisao/la:ne mozeneutralan__ je napisao/la:ljudi mozel pomoc treba mmi fb kredita samo 5![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Chat
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- alfarouqaminu
- Kontakt:
alo nemoj tako to je bila salaneutralan__ je napisao/la:jbi sealfarouqaminu je napisao/la:ne mozeneutralan__ je napisao/la:ljudi mozel pomoc treba mmi fb kredita samo 5![]()
naravno da si polozilaBaDa12 je napisao/la:Ako je ovo pitanje meni bilo upućeno, onda ću na isto i odgovoriti.
Karl je by accident imao druga na stazi, čovjek mu se neki upleo u pos'o, na stazi lik radi, vjerovatno.![]()
Dragi Admire, čitam ja o stvarima koje nisu iz mog vremena, a koje jesu, njih pratim da pričam unucima jednom.Pogotovo volim tako te zanimljivosti, na njih najviše obratim pažnju.
Jesam li položila?
P.S. Nisam odmah odgovorila, uči se, ispiti se rade ovih dana, pa...
a sad pitanje sta studiras?
nema potpisa
Informacione tehnologije.Admir_Sa je napisao/la:
naravno da si polozila
Jesam li položila?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
hmm ako ti te IT idu kao slika na avataru tesko da ces ti tamo ishta poloziti, ovde si polozilaBaDa12 je napisao/la:Informacione tehnologije.Admir_Sa je napisao/la:
naravno da si polozila
Jesam li položila?
nema potpisa
Admire zeni je odmah !
Al' je pokusaj preobratiti da za Liverpool navija.. Treba nam ovakvih navijaca.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Admir_Sa je napisao/la:hmm ako ti te IT idu kao slika na avataru tesko da ces ti tamo ishta poloziti, ovde si polozilaBaDa12 je napisao/la:Informacione tehnologije.Admir_Sa je napisao/la:
naravno da si polozila
Jesam li položila?
Ide mi, ide..
A, avatar je tu da neki forumaši vide da se gube kao slika na TV-u. Okrutno, znam.
@Lily: Nažalost po vas,(
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Ma kad ode Messi lakse ce bitiLily je napisao/la:Admire zeni je odmah !
dobar joj je dole potpis, sevdah pored rijeke ili na planinim neprocjenljivo
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
Evo Tuzlaka Harya i Brazza ,dugo ih nije bilo dobili pare i nigdje ih
haj sad koji od vas je dobio Jackpot

haj sad koji od vas je dobio Jackpot
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
eee da ti bi znatilegenda reala je napisao/la:Evo Tuzlaka Harya i Brazza ,dugo ih nije bilo dobili pare i nigdje ih
haj sad koji od vas je dobio Jackpot![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ja nisamlegenda reala je napisao/la:Evo Tuzlaka Harya i Brazza ,dugo ih nije bilo dobili pare i nigdje ih
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
daj bože da dobijete ,a nisam ni mislio da si ti dobiobrazzo je napisao/la:eee da ti bi znatilegenda reala je napisao/la:Evo Tuzlaka Harya i Brazza ,dugo ih nije bilo dobili pare i nigdje ih
mi kad i ako dobijemo makar i peterac biće fešta za sve forumaše
Kad su rekli Jackpot u Tuzli ,ja reko ovdje na forumu dobio Hary jackpot ,on je sretan hoće ga te igre na sreću
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Meni je drug rekao,njegova mama radi u bolnici,da je taj lik koji je dobio bingo zavrsio kod njih u bolnici,postoje razne verzije prica,ali nadat se da nije nista lose,i da trosi novac kako treba,i nadam se da je neko dobio kome su potrebne pare 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
neko reče da je radnik Komunalca dobio novacharry_90 je napisao/la:Meni je drug rekao,njegova mama radi u bolnici,da je taj lik koji je dobio bingo zavrsio kod njih u bolnici,postoje razne verzije prica,ali nadat se da nije nista lose,i da trosi novac kako treba,i nadam se da je neko dobio kome su potrebne pare
- alfarouqaminu
- Kontakt:
de si harry milioneruharry_90 je napisao/la:Meni je drug rekao,njegova mama radi u bolnici,da je taj lik koji je dobio bingo zavrsio kod njih u bolnici,postoje razne verzije prica,ali nadat se da nije nista lose,i da trosi novac kako treba,i nadam se da je neko dobio kome su potrebne pare
- legenda reala
- Kontakt:
ma ko god da je boli ga kur*ac ,on je milionerbrazzo je napisao/la:neko reče da je radnik Komunalca dobio novacharry_90 je napisao/la:Meni je drug rekao,njegova mama radi u bolnici,da je taj lik koji je dobio bingo zavrsio kod njih u bolnici,postoje razne verzije prica,ali nadat se da nije nista lose,i da trosi novac kako treba,i nadam se da je neko dobio kome su potrebne paremada je i to pitanje ali bi bilo lijepo da je to istina
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa gdje si ti
Da je harry dobio bingo post na kladionici bi izgledao ovako
mancester 2
inter 1
lion 1
ulog 15, dob 67
zezam se malo

mancester 2
inter 1
lion 1
ulog 15, dob 67
zezam se malo
nema potpisa
ulog 500hiljada dobitak 1000000Admir_Sa je napisao/la:Da je harry dobio bingo post na kladionici bi izgledao ovako
mancester 2
inter 1
lion 1
ulog 15, dob 67![]()
![]()
zezam se malo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.