Pa nista lose nisam rekao. Kazem samo da bi spektakel bio Nala i ti kod Senada.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 apr 2021, 10:14Šta je bilo, nešto te muči? Dugo ćeš ti meni još cmizdrati maestro, zbog mojih mišljenja.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa nista lose nisam rekao. Kazem samo da bi spektakel bio Nala i ti kod Senada.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 apr 2021, 10:14Šta je bilo, nešto te muči? Dugo ćeš ti meni još cmizdrati maestro, zbog mojih mišljenja.
Ja cijelo vrijeme konto vas dva ste u dobrim odnosimaMaestro je napisao/la: ↑06 apr 2021, 13:23Pa nista lose nisam rekao. Kazem samo da bi spektakel bio Nala i ti kod Senada.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 apr 2021, 10:14Šta je bilo, nešto te muči? Dugo ćeš ti meni još cmizdrati maestro, zbog mojih mišljenja.![]()
Ni meni nije jasno, evo već sedmicama me indirektno provocira.Sheyi je napisao/la: ↑06 apr 2021, 14:18Ja cijelo vrijeme konto vas dva ste u dobrim odnosimaMaestro je napisao/la: ↑06 apr 2021, 13:23Pa nista lose nisam rekao. Kazem samo da bi spektakel bio Nala i ti kod Senada.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 apr 2021, 10:14Šta je bilo, nešto te muči? Dugo ćeš ti meni još cmizdrati maestro, zbog mojih mišljenja.![]()
![]()
Sramota je da bude Rahmanovic pozvan umjesto njega, a ovaj levat Loncar umjesto Vrancica to mi nije nikako jasno. Poziv od Pirica mi je do danas jedan fenomen.
E cuj zvijezda, rece 25 godišnjak iz Gorice
Koje pišanje hebote,
Da nam je Dudic trener i da igramo protiv Hrvatske igrace bi na ulazu u svlacionicu cekao ovaj video.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 00:32Koje pišanje hebote,![]()
![]()
gadi mi se, Simunovic broj 2, šta mi igrača gubimo zbog neozbiljnosti, a savez je sve kriv za ovo nikakav profesionalizam.
A sta je to lose rekao u ovom nastupu?
Ma nije nista lose rekao. Ovi u studiju su ga navlacili ali se kontrolisao. Jedino ovo zvijezda jeste smijesno. Vjerovatno mu je obecano mjesto u startnoj postavi pa je na to mislio.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 00:32Koje pišanje hebote,![]()
![]()
Jedino što smo dobili je da smo još jednom sami sebe ponizili. Svjet ne funkcioniše tako kako su pojedini zamislili. Lahko je biti dostojanstven kad ti se može, sad kad si donji treba biti dostojanstven. To je najskuplje a mi ga bacamo pred sve i svakoga.
Brzo će momak sletit nazad na zemlju - slobodno me možete citirati za ovo.