@Machak, koliko klubova ima Cerića za predsjednika? Samo MI. U tome je razlika

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
@Machak, koliko klubova ima Cerića za predsjednika? Samo MI. U tome je razlika
Bio je i prije samo u zadnje vrijeme nije. Nazalost, imao je u privatnom zivotu jednu tragediju pa pretpostavljam da se zbog toga malo udaljio od dizajna i tog posla. Nadam se da ove jakne znace da se vracaju njegovi proizvodi u nas Fan Shop. Od njega i Bosnian Kingdom-a nema boljih za Fan Shop sto se domaceg trzista tice.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑06 apr 2021, 18:37
Sablja i Bosnian Kingdom![]()
![]()
Sve stvari koje su sa BK dosad uradjene su bile top. Sad kadau Sablju uključili biće još i bolje (ne znam da sam vidio da je ranije radio i on, ako jeste onda se izvinjavam). Ali ovo što radi i objavljuje na svom fb mimo shopa je fantastično takodjer. Momak ima dara i zna šta radi.
A sarkastican je brat vjerovatno
Nije nam bilo srece nikakve srece nakon manjih niza losih utakmica, mora se klub strpiti , A rezultate cemo nadoknaditi u nastavku sezone ABdbraco je napisao/la: ↑06 apr 2021, 14:49
Ganjaš rezultat čitavo drugo poluvrijeme i uputiš 0 šuteva u okvir za čitavo poluvrijeme. Umalo nisam zasp'o to drugo poluvrijeme, Golubović je mogao komotno uzet Oslobođenje i kafu nakon što je odbranio penal Bekriću jer nije imao nikakvog posla.
Inače ista situacija kao i u nedavnom porazu od Tuzla Citya 2:0
![]()
E jbga stvarno postajes biti dosadan mali, halali ali je tako
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 42 gosta.