Jes kad bi svaku igrali protiv Celticsa

Onda će u PO opet da plače kad ga Netsi izbace

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Jes kad bi svaku igrali protiv Celticsa
Nije sramota ispasti od Netsa.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 10:02Jes kad bi svaku igrali protiv Celticsa![]()
Onda će u PO opet da plače kad ga Netsi izbace![]()
Svaka cast Pelinki sto ga nije pustio, dragulj
Kd se ne slazeBuffonGigi je napisao/la: ↑07 apr 2021, 14:03Reggie Jackson se preporodio od kako je Lou trejdan. Ako uzmemo u obzir sve upitnike koji se odnose na zdravlje kod Lakersa, po meni su trenutni Clippersi ubjedljivo najkompletnija ekipa lige, mozda i prvi favorit opet.
KD za saigrace ima retarde koji odbranu igraju samo na play stationu. A i kod njih je zdravlje ogroman upitnik.Tiktaktoe je napisao/la: ↑07 apr 2021, 14:16Kd se ne slazeBuffonGigi je napisao/la: ↑07 apr 2021, 14:03Reggie Jackson se preporodio od kako je Lou trejdan. Ako uzmemo u obzir sve upitnike koji se odnose na zdravlje kod Lakersa, po meni su trenutni Clippersi ubjedljivo najkompletnija ekipa lige, mozda i prvi favorit opet.
Kd za saigrace ima dva/4 najbolja ofanzivca ligeBuffonGigi je napisao/la: ↑07 apr 2021, 14:24KD za saigrace ima retarde koji odbranu igraju samo na play stationu. A i kod njih je zdravlje ogroman upitnik.Tiktaktoe je napisao/la: ↑07 apr 2021, 14:16Kd se ne slazeBuffonGigi je napisao/la: ↑07 apr 2021, 14:03Reggie Jackson se preporodio od kako je Lou trejdan. Ako uzmemo u obzir sve upitnike koji se odnose na zdravlje kod Lakersa, po meni su trenutni Clippersi ubjedljivo najkompletnija ekipa lige, mozda i prvi favorit opet.
Doduse, prstenje inace osvajaju revolverasi bez odbraneTiktaktoe je napisao/la: ↑07 apr 2021, 14:25Kd za saigrace ima dva/4 najbolja ofanzivca ligeBuffonGigi je napisao/la: ↑07 apr 2021, 14:24KD za saigrace ima retarde koji odbranu igraju samo na play stationu. A i kod njih je zdravlje ogroman upitnik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.