NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 10 jan 2011, 00:21

TouchDown EAGLES!
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 jan 2011, 01:01

Baltimore ocekivano, a po meni i GBP. Nishta, navijam dalje da sto prije ispadnu patriotsi, a nek uzme titulu atlanta ili pejkersi, svejedno
nema potpisa

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 jan 2011, 01:10

Akersu ce neko sutra prepilati nogu. Koji andol!!
Der Mann für die entscheidenden Tore.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 jan 2011, 01:18

Hare_BvB je napisao/la:Akersu ce neko sutra prepilati nogu. Koji andol!!
Fakat, da je pogodio sad bi mirni bili, evo 4th za goal sa jednog ys, sta ce odluciti na TO :?

Strasna tekma, srce mi stade, kao da rahmetli Coltsi igraju, TD znaci mozda centimetar, onda strasan kiks TEa koji je nagazio out of bounds i propao je 2 pt conv, no imaju Eaglesi jos sanse, cak da GB pogodi FG to je 8 razlike...

EDIT: Evo neki penalty napravili GB Packersi i retry za 2 pt conv...
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 10 jan 2011, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 10 jan 2011, 01:23

EdinTM87 je napisao/la:
Fakat, da je pogodio sad bi mirni bili, evo 4th za goal sa jednog ys, sta ce odluciti na TO :?
Promasio je 2 field goals, sad bi Eagles imali 22 poena, i imali bi prednost. Koliko kicker znaci u ekipi, ovaj me podsjeca na Chris Brown-a iz Texansa prije par sezona, kad nas je kosto playoff-a.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 jan 2011, 01:26

Zeljovac_1921 je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:
Promasio je 2 field goals, sad bi Eagles imali 22 poena, i imali bi prednost. Koliko kicker znaci u ekipi, ovaj me podsjeca na Chris Brown-a iz Texansa prije par sezona, kad nas je kosto playoff-a.
Zato Adam Vinatieri, hladan kao sprica, tesko da cu prezalit jucerasnju tekmu :cry: :cry:

ISPADE TAMMEU LOPTA, CISTA ! DALLAS CLARK, SAMO NAM JE ON TREBAO! :cry:

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 10 jan 2011, 01:28

EdinTM87 je napisao/la:
Zato Adam Vinatieri, hladan kao sprica, tesko da cu prezalit jucerasnju tekmu :cry: :cry:

ISPADE TAMMEU LOPTA, CISTA ! DALLAS CLARK, SAMO NAM JE ON TREBAO! :cry:[/quote]

Sinoc sam se bas iznerviro kad su igrali Colts i Jets, ali to je sport. Nego sad kad bi Eagles dobili loptu nazad, mislim da imaju sansu za pobjedu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jan 2011, 01:30

Pobjedi Phila sama sebe nocas ..meni je drago zbog ovoga ipak :)...velike su nam sanse za super bowll:)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 10 jan 2011, 01:31

oooooooooooooooooooooooo yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. 2 minute Eagles imaju loptu, sad ili nikad!
Eo prilike za Vicka da se dokaze.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 jan 2011, 01:33

SaltCityAttack je napisao/la:Pobjedi Phila sama sebe nocas ..meni je drago zbog ovoga ipak :)...velike su nam sanse za super bowll:)
Jok kume, bravo za odbranu Phile, a sad DeShawn Jacksona za KO Returenera 8-)

Vick ima loptu, eto, to je nesto sto Manning nije imao sinoc, grozan osjecaj, da je imao 20 sekundi loptu zavrsio bi to, nismo mogli gore ispast, da je bacio INT ja bio bi sretan, al vako :cry:

SAD NAVIJAM ZA GB, NIJE FER DA VIK IMA LOPTU, A MANNING SINOC NIJE IMAO !
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 10 jan 2011, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 10 jan 2011, 01:36

29 yards gain, idemo Philly!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 10 jan 2011, 01:42

Gotovo, Michael Vick interception
Packers - Atlanta

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 jan 2011, 01:43

dobra, dobra tekma.. packers ftw

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 jan 2011, 01:45

E moj Vick, jos ti moras pure jest da mognes pertle vezat velikom Peytonu Manningu, da je on imo loptu i imao samo mene kao recievera prosli bi dalje...

A onaj Sanchez bi trebao podjelit sadaku na svu meksicku djecu sirom svijeta, onako grozno odigrati tekmu i proci dalje, treba molit Boga da mu oprosti..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jan 2011, 01:46

Dobise Pckersi :)... ovo je za Berse najbolje ispalo :)....dolazi nam Seattle i jeidno se trebamo cuvat tih kratkih pasova i pobjed anebi trebala doci u pitanje...ne treba zaboraviti da smo izgubili protiv njih u Chicagu ove sezone, ali to vise nasim greskama jer smo 4 puta gubili loptu na red zone i nismo postizali poene...Nadat se da ce Packersi pokoriti i Atlantu i tako donjeti veliko NFC FINALE ILI TI GA NFC NORTH FINALE :)...samim tim dokaz koliko je NFC NORTH divizija jaka...bilo bi to veliko finale za jedne i druge mozda i super bowll, iz razloga sto je veliki rivalitet izmedju ove dvije ekipe....bilo bi svega :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 10 jan 2011, 01:46

james starks i odbrana dobise tekmu. sad imamo i trcanje salty :D
pas nije bio na nekom nivou ali zadovoljavajuce :).
atlanta sljedeca... :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 jan 2011, 01:53

Koja tuga!! Vice junace, pa gdje bas sad?? Dobro neko rece, pobjedismo sami sebe. Stvarno steta, jer imali smo pobjedu u rukam. Prokleti penalty, Akersovi promasaji i na kraju ga i Vick posoli. Bice bolje naredne sezone, a i ovo je lijep podvig, s obzirom da se nije mnogo ocekivalo od ovog tima, koji je jos u fazi 'rekonstrukcije'. Cestitke Packersima, koji su i pred pocetak sezone spadali u favorite i ja cu navijati za njih u nastavku PO.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 jan 2011, 09:35

Ovo sa savezom će biti najveći problem jer će nam se sigurno ugurati neki "Ušanovići" čim namirišu novo tržište za finansijske malverzacije :)
[/quote]
Ma da hoce Usanovic bit predsjednik, moze i Blekic, samo da se desi to :mrgreen:
Nego znaci ti dolazis, ima nas bruka puno :mrgreen:[/quote]

i da ti odmah kazem da se daba glupiras i pravis neke parove kad vi ce te care ispasti sljedece sedmice odmah od jetsa, dalje seahawks dobijaju saintse packersi easglese ravense i chiefse necu komentarisati jer ne volim nijedne ni druge ovo je bilo onako navijacki pogadanje jer ja samo tako i umijem a ti edine mislim ponasanje ti je stvarno dijeceije daba se nadas mislim daba se nadas nemate sanse[/quote]

evo kada sam pogodio sve rezultate,dok ste se vi ovdje igrali teih igrica danima u nocima,

i ti EDINTM87 onaj mislim stavrno geldam te mjesecima nesto se tu rpovaljuijes hoces jetse u play offu takozvane FEKALIJE , a ja samo gledam i kontam kako je ovo dijete m ne pristaj sa njim, zato sad kad se zavrsilo i kad si vidio svojim ocima i kad ti je malo lakse objasniti jer tri se ne mora crtati , mislim da si shvatio ono sto sam ti govorio cijelu sezonu jetsi su jednostavno bolaj ekipa, i bilo bi ti biolje da slusas tog navijaca packersa jer se vidi da osoba ta zna neke stavri o fudbalu, i kani s etih opravdanja manning nije imo loptu opvo ono izgubili smo loptu , eh da je manning imo loptu kao vick ma daj ba usuti majke ti jednostavno niste bolji i sve sto ti ostaje nakon mjeseci tvog provaljivanja ej da se pokriejs po usima, a jedina stvar iz koje si profitiro je da si valjda skonto kolko si nezreo i da se vjerovanro neces tako provaljivati sljedece sezone, jer ipak je ova sezona za vas gotova, mozes ici na zaluzeni odmor :mrgreen: :mrgreen:

P.S ugusise se coltsi u fekalijama :mrgreen:
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 jan 2011, 09:43

Taktičar je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:E sto se iznervira bezveze sinoc u pm, do 5 ujutro gledas i onako izgubimo. Pa citavu utakmicu dobro branili kick off returne, oni meda tako nisu mogli i onda zakazes kad najvishe treba :roll:

Kad smo imali posljednji posjed bezveze je bilo u drugom daunu bacati onaj pas, trebali su trcanjem osvojiti prvi daun i jos vishe vremena potrositi.

Sve u svemu losiji tim ide dalje

Cestitke najvecem navijacu jetsa sa podrucja shireg Balkana sa trenutnim boravistem u Americi
Jetsi imaju odbranu i running game i to je uvjek dobra osnova za uspjeh. Utakmica je bila pravo napeta i odlučili su detalji. Doigravanje u pravom smislu riječi.
Čestitke Jetsima i njihovim navijačima. Ne znam samo da li bih marseille_unique nazvo navijačem ili ekspertom. Po njegovim vlastitiim riječima prognozira samo osjaćejima, i raduje se pobjedi Jetsa dok mu je skroz svejedno u slučaju poraza. Ekspert ili navijač? Ili provokator? Prosudite sami ;)

bravo odlican komentar u zadnjoj recenici, lijepi su sve tri ali ovaj treci opis mi nekako najdrazi :lol:
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 10 jan 2011, 11:40

Pro Bowl CB Asomugha iz Oaklanda je na kraju sezone free agent. Izuzetno dobar igrac. Koji klub mu je naredna stanica?
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.