Dobro, upućenimaho_sa je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:02Prvo nije Refresh, nego je Flash. Drugo, ako si uopšte upućen, a nisi, RTRS isto tako ima HD kola i radi za Arenu. Znači to su 4 HD produkcije. Face TV je sa onim svojim kombijem tu najlošiji. A bilo ko da je kupio prava opet bi uzimao (plaćao) ove produkcije. Praktično se sada mogu raditi 4 istovremene utakmice u HD-u.AVC i Refresh.
Ne bi ni SK mogao to produkcijski iznijeti, a ekipa NoveBH radi po Uefa nalogu. Face ima samo jednu ekipu, ne bi mogli pokriti 3 tekme![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mesanovic u špicu, Pejovic 10 tka dva zadnja vezana Djokanovic, Adukor. Pa ocekivano postavljen ratnicki tim koji moze dobro odigrati defanzivni blok i probati preko Fanima, Milanovića, Mesanovica nesto iz kontre.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Hocel ovaj Pejovic nekad ohladiti
Ma kakva 10ka nemoj me prepadat jbt...bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:04Mesanovic u špicu, Pejovic 10 tka dva zadnja vezana Djokanovic, Adukor. Pa ocekivano postavljen ratnicki tim koji moze dobro odigrati defanzivni blok i probati preko Fanima, Milanovića, Mesanovica nesto iz kontre.
Ta panjina treba na klupi bit.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa sta ce igrati? nece Adukor i Djokanovic na 10 tku.forgempp je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:05Ma kakva 10ka nemoj me prepadat jbt...bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:04Mesanovic u špicu, Pejovic 10 tka dva zadnja vezana Djokanovic, Adukor. Pa ocekivano postavljen ratnicki tim koji moze dobro odigrati defanzivni blok i probati preko Fanima, Milanovića, Mesanovica nesto iz kontre.
Auuuuu pa nama sisojin sudija sudi, ko prati niže lige unazad par godina, zna sta je ovaj dobio od sisoje samo da simin han uđe u premijer ligu...
Tek sad vidjeh.
Tek sad vidjeh.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma nema ovdje desetke uVopste. Ista je sansa da on bude 10ka kao i ta dva navedenabordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:07Pa sta ce igrati? nece Adukor i Djokanovic na 10 tku.forgempp je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:05Ma kakva 10ka nemoj me prepadat jbt...bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:04Mesanovic u špicu, Pejovic 10 tka dva zadnja vezana Djokanovic, Adukor. Pa ocekivano postavljen ratnicki tim koji moze dobro odigrati defanzivni blok i probati preko Fanima, Milanovića, Mesanovica nesto iz kontre.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 07 apr 2021, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ko kaže da se mora igrat sa 10-kom? Ovo najviše liči na 4-2-1-3 formaciju, kakvu smo igrali jedno vrijeme sa Husrefom u sezoni 17/18. Zadnji vezni tad bili Stanojević i Adukor, CMF Sarić.bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:07Pa sta ce igrati? nece Adukor i Djokanovic na 10 tku.forgempp je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:05Ma kakva 10ka nemoj me prepadat jbt...bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:04Mesanovic u špicu, Pejovic 10 tka dva zadnja vezana Djokanovic, Adukor. Pa ocekivano postavljen ratnicki tim koji moze dobro odigrati defanzivni blok i probati preko Fanima, Milanovića, Mesanovica nesto iz kontre.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobar sastav,pojacana sredina trkacki sa ovom trojkom ocekivano i zbog terena i zbog toga sto ce tvrda biti utakmica sama po sebi.
Eventualno sam ocekivao gore umjesto Mesanovica nekog visokog spica kontam bit ce puno dugih lopti i nabijanja,zbog tog razloga je Musemic i stavio Ramica .
Eventualno sam ocekivao gore umjesto Mesanovica nekog visokog spica kontam bit ce puno dugih lopti i nabijanja,zbog tog razloga je Musemic i stavio Ramica .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobar sastav. Pejovic visak, ali ev vidjet cemo, mozda se snadje danas. Vakat mu je odigrat jednu korektnu utakmicu, ispunio je normu losih. Promjena formacije se desila, preslo se u 433 sistem bez 10tke, Adukor kao zadnji vezni i osigurac, Djokanovic box to box beznjak i Pejovic ce glumiti nekog plejmejkera, ovo sam pisao da bi se moglo i trebalo odigrati, ali sa Susicem umjesto Pejovica. Svidja mi se i napad, Mesanovic ce se vjerovatno spustati malo po loptu i igrati nesto kao laznu devetku, a Fanimo i Milanovic bi trebali ganjati prostor iza stopera.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
E nek je i tebi neko u kraj staotm01hzne je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:04Dobro, upućenimaho_sa je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:02Prvo nije Refresh, nego je Flash. Drugo, ako si uopšte upućen, a nisi, RTRS isto tako ima HD kola i radi za Arenu. Znači to su 4 HD produkcije. Face TV je sa onim svojim kombijem tu najlošiji. A bilo ko da je kupio prava opet bi uzimao (plaćao) ove produkcije. Praktično se sada mogu raditi 4 istovremene utakmice u HD-u.AVC i Refresh.
Ne bi ni SK mogao to produkcijski iznijeti, a ekipa NoveBH radi po Uefa nalogu. Face ima samo jednu ekipu, ne bi mogli pokriti 3 tekme![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
michplatini
- Kontakt:
Ovo meni liči na klasičnu 3-5-2 formaciju al vidjećemo,ne sjećam se da smo je igrali ali mislim po ovome da je prije to i da ovdje Adukor ide u tu liniju sa Dupovcem i Miličevićem a Fanimo uz Mešanovića sa 2 naprijed.
- NisamInSajder
- Kontakt:
hahahahahahaha, i ja se cudom cudio.miky_hz je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:15E nek je i tebi neko u kraj staotm01hzne je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:04Dobro, upućenimaho_sa je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:02
Prvo nije Refresh, nego je Flash. Drugo, ako si uopšte upućen, a nisi, RTRS isto tako ima HD kola i radi za Arenu. Znači to su 4 HD produkcije. Face TV je sa onim svojim kombijem tu najlošiji. A bilo ko da je kupio prava opet bi uzimao (plaćao) ove produkcije. Praktično se sada mogu raditi 4 istovremene utakmice u HD-u.![]()
Ubi te na tvom terenu
![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa dobro Pejovic cmf uglavnom on je taj od kojeg ocekujes da iskreira, danas nije u paru s Djokanovicem nego ce biti istureniji prema naprijedskoroalen je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:10Ko kaže da se mora igrat sa 10-kom? Ovo najviše liči na 4-2-1-3 formaciju, kakvu smo igrali jedno vrijeme sa Husrefom u sezoni 17/18. Zadnji vezni tad bili Stanojević i Adukor, CMF Sarić.bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:07Pa sta ce igrati? nece Adukor i Djokanovic na 10 tku.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Top sastav, mislio sam da ćemo sa više rezervi igrati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Upravo ovo je juce uigravano na zadnjem treningu pred polazak u Tuzla. (gledao sam nekih pola sata)michplatini je napisao/la: ↑07 apr 2021, 13:17Ovo meni liči na klasičnu 3-5-2 formaciju al vidjećemo,ne sjećam se da smo je igrali ali mislim po ovome da je prije to i da ovdje Adukor ide u tu liniju sa Dupovcem i Miličevićem a Fanimo uz Mešanovića sa 2 naprijed.
Adukor centralni stoper, Dupe lijevo, Mili desno.
Nemalo sam bio iznenadjen.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HordasFks, roccosiffredi i 51 gost.