FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sutra ce od 19.00 biti Live na FIFA.com dodijela nagrada, ako sam dobro razumio.
http://www.fifa.com/ballondor/news/news ... index.html
http://www.fifa.com/ballondor/news/news ... index.html
- nidjo_barca
- Kontakt:
Zahvaljujem
Znaci,prijenos na Eurosportu u 19h,odlicno.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
VIdim polemika oko Messia-Ronalda..nema potrebe za time..Ronaldo ima 4 gola vise u ligi..ali ima i 3-4 utakmice vise..tako da se ne treba opterecavati...gledao sam statistiku neki dan na goal.com ..ronaldo 102 suta..a messi 64...a sto se mene tice..messi ni gola ne mora dat..bitno je da je barca prva..i da se proizvode zvake Five!

- Sexmachineboy
- Kontakt:
A jesi li pogledao statistiku što se asistencija tiče?Kakanj je napisao/la:VIdim polemika oko Messia-Ronalda..nema potrebe za time..Ronaldo ima 4 gola vise u ligi..ali ima i 3-4 utakmice vise..tako da se ne treba opterecavati...gledao sam statistiku neki dan na goal.com ..ronaldo 102 suta..a messi 64...a sto se mene tice..messi ni gola ne mora dat..bitno je da je barca prva..i da se proizvode zvake Five!![]()
Mislim ni meni nije toliko važno ko će dati gol, bitno je da je ekipa na najvišem nivou. Messi u svakom slučaju puno bolji od portugalske zdepi...
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
nidjo_barca je napisao/la:
Ne znam jeste li vidjeli,ali na utakmici protiv Deportiva,neko je napisao na tribinama "Abidal,Balon de Oro"
Na danasnjem treningu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Messi 12 asistencija ove sezone, duplo više od najbližih pratilaca. 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Mes Que Un Club!!!

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
ma dzaba se zamaramo sa tim ,,bolji ovaj bolji onaj,,ma nek barca osvoji sve moguce to je vazno,,eto christini titula najboljeg na svijetuSexmachineboy je napisao/la:A jesi li pogledao statistiku što se asistencija tiče?Kakanj je napisao/la:VIdim polemika oko Messia-Ronalda..nema potrebe za time..Ronaldo ima 4 gola vise u ligi..ali ima i 3-4 utakmice vise..tako da se ne treba opterecavati...gledao sam statistiku neki dan na goal.com ..ronaldo 102 suta..a messi 64...a sto se mene tice..messi ni gola ne mora dat..bitno je da je barca prva..i da se proizvode zvake Five!![]()
Mislim ni meni nije toliko važno ko će dati gol, bitno je da je ekipa na najvišem nivou. Messi u svakom slučaju puno bolji od portugalske zdepi...

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
I Leo i CR7 igraju ove sezone strašno 
Usporedba:
Messi :
La Liga 15 utakmica/18 golova/12 asista
Kup 5 utakmica/4 golova/2 asista
LP 6 utakmica/6 golova/1 asista
Ukupno: 26 utakmica/28 golova/15 asista
C.Ronaldo :
La Liga 18 utakmica/22 golova/6 asista
Kup 3 utakmica/4 golova/1 asista
LP 6 utakmica/4 golova/2 asista
Ukupno: 27 utakmica/30 golova/9 asista
Za mene je Leo bolji igrač od CR7
tome u prilog ide da je Portugalac bio nevidljiv u dosadašnjim 3 El Clasica + finale LP!
Ove sezone se Leo nešto manje pali protiv "slabijih" klubova (Sporting, Hercules
Levante,...) to su protivnici kojim bi prošlosezonski Messi utrpao svima barem po gol.
Ove sezone Leo igra manje po lijevom krilu, više igra povučeno iza 2 napadača (Ville i Pedra), s te pozicije ima odličan pogled prema naprijed i od tuda upućuje ubojite lopte prema naprijed, to je i razlog njegovih 15 asista ove sezone. Kada osjeti da postoji potreba, uključuje se prema naprijed, izvodi slalome, zabija golove...
Gledajući nastupe Messia ove sezone, imam osječaj kao da igra s 70% svog potencijala, kao i Barcelona. Dok Ronaldo igra s 100% svojih mogućnosti.
Mislim da je pitanje tko će na godinu osvojiti nagradu za najboljeg igrača svijeta leži u tome koji će klub imati uspješniju sezonu - Barça ili Real Madrid?! Messi ili Ronaldo
ne vidim tko bi 3. to mogao biti.

Usporedba:
Messi :
La Liga 15 utakmica/18 golova/12 asista
Kup 5 utakmica/4 golova/2 asista
LP 6 utakmica/6 golova/1 asista
Ukupno: 26 utakmica/28 golova/15 asista
C.Ronaldo :
La Liga 18 utakmica/22 golova/6 asista
Kup 3 utakmica/4 golova/1 asista
LP 6 utakmica/4 golova/2 asista
Ukupno: 27 utakmica/30 golova/9 asista
Za mene je Leo bolji igrač od CR7

Ove sezone se Leo nešto manje pali protiv "slabijih" klubova (Sporting, Hercules

Ove sezone Leo igra manje po lijevom krilu, više igra povučeno iza 2 napadača (Ville i Pedra), s te pozicije ima odličan pogled prema naprijed i od tuda upućuje ubojite lopte prema naprijed, to je i razlog njegovih 15 asista ove sezone. Kada osjeti da postoji potreba, uključuje se prema naprijed, izvodi slalome, zabija golove...
Gledajući nastupe Messia ove sezone, imam osječaj kao da igra s 70% svog potencijala, kao i Barcelona. Dok Ronaldo igra s 100% svojih mogućnosti.
Mislim da je pitanje tko će na godinu osvojiti nagradu za najboljeg igrača svijeta leži u tome koji će klub imati uspješniju sezonu - Barça ili Real Madrid?! Messi ili Ronaldo

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ko uzima zlatnu loptu ?

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma zlatna lopta ide Xaviju sigurno, zaslužio je.
P.S. Šta se ovaj Busquets zeza i neće da produži ugovor.

P.S. Šta se ovaj Busquets zeza i neće da produži ugovor.

Prvi put da ce na ovome izboru biti tri igraca koja su prosla jednu skolu.Jos jedno veliko priznanje za "La Masiu".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- VolimLiverpool
- Kontakt:
volimliverpool je napisao/la:Mislim da Iniesta uzima zlatnu loptu.
xavi iniesta messi poredak ce bit po meni

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
nemogu da vjerujem da xaviu nisu dali zlatnu loptu 

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Messi jeste najbolji, ali ipak možda nije on trebao dobiti ovu nagradu, zbog Argentine. Ali u svakom slučaju bravo majstore.
Najbolji igrači svijeta za 2010. godinu:
1. MESSI
2. Xavi
3. Iniesta.
Najbolji igrači svijeta za 2010. godinu:
1. MESSI
2. Xavi
3. Iniesta.
messi je najjaci igrac na planeti zemlji ... al ovo je bruka i nezasluzeno ako uzmemo u obzir proslu godinu 

I ja sam mislio da uzima Xavi no dobro,kako god u Barcelonu je po 10-ti put dosla zlatna lopta
Cestitike Messiju,i da ove iduce godine u isto vrijeme dobije istu nagradu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Realno,ako ostane u ovoj formi,a pritom da Barcelona osvoji ligu ili Ls,ne gine mu i sledece ,,Golden ball"miky_hz je napisao/la:I ja sam mislio da uzima Xavi no dobro,kako god u Barcelonu je po 10-ti put dosla zlatna lopta![]()

MVP - Messi-Villa-Pedro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.