nasmija me,svaka ti cast
tek sam doso....samo da se javim da ne bude...posto me stvarno glava boli
i magica pripremi avatar
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Adinjo je napisao/la:suntu jeu je napisao/la:Pa valjda je jasno do sada da se može samo jedan stranac u sezoni dovesti, tj onaj izvan EU. Pošto je Juve doveo Krasića, tu se priča završila.Adinjo je napisao/la:Katastrofalne greske u odbrani. Leo I Chiello ko da igraju prvi put zajedno![]()
Sto mi ne kupismo Cavanija
Dobro je... ne pravi se previse pametan![]()
Ali brate Cavani je već igrao u Italijanskoj ligi, tako da to pravilo za njega ne važi. Samo igrači koji dolaze iz drugih liga. Bar sam ja tako upoznat!suntu jeu je napisao/la:
Ne znam kakva ti je to opaska ? Čuj ne pravi se pametan.Ovo je informacija i nema puno veze sa inteligencijom, ako se tako može reći.
Evo neka ti Magica prevede ako ti nisi naučio talijanski do sada ;
http://www.gazzetta.it/Calcio/Nazionale ... 2071.shtml
Jao Del Neri, kako možemo biti na pravom putu, kad u dvije utakmice izgubimo najmanje 4 boda, još usput gol-razlika bude 1:7. Haj da je izjavio, da smo malo skrenuli sa pravog puta, ali da se nalazimo na njemuLuigi Del Neri insistira da je Juventus i dalje na pravom putu i objašnjava da se angažovao Luca Toni zato što Juventus nema Man.Cityev novac...
Bianconeri su doživjeli drugi uzastopni težak poraz, izgubivši 3-0 od Napolia hat-trickom Edisona Cavania.
"Radimo na dugoročnom projektu.", uvjerava trener. "Naravno da su ovi porazi bolni, ali takodjer ti pomažu da naučiš neke stvari. Moramo raditi na analiziranju tekme pažljivo."
"Prolazimo kroz teške situacije, jer smo izgubli važne igrače kao Fabio Quagliarella, Vincenzo Iaquinta i Felipe Melo koji bi timu donijeli više kvalitete. Postoje neki problemi i mi ćemo ih probati eliminirati."
Del Neri je izazvao dosta kontroverzi time što je izabrao Tonia da igra zajedno sa Amaurijem u napadu, ostavljajući Del Piera na klupi.
"Morgan De Sanctis je zabilježio dvije važne odbrane a i čist gol nam je poništen. Trebali smo se dodavati više a i Napoli je igrao dobro."
"Angažovali smo Tonija kako bi zamjenili Quagliarellu i to je uredu, jer je sigurno da se ne možemo takmičiti sa klubovima kao što je Man. City. Nemamo njihov novac i sposobnost da velike svote novca trošimo na jednog igrača."
Dobro je poznato da je Juventus bio povezan sa Edinom Džekom koji je završio u Manchester Cityu ove sedmice za 27 milliona funti.
"Mi još uvijek imamo izgradjenu dobru momčad i ja mislim da smo na pravom putu."

Nije Chiellini loš, nego je Cavani dobarItalia je napisao/la:![]()
![]()
![]()
El Matador
valjda se tako pise
![]()
svaka mu cast, i njemu i Napoliju.. svaka im cast svima! meni je krivo jer jos jedan poraz mog najdrazeg kluba, ali ja cu ga uvijek voliti!! neka izgubi jos 15 nema veze, opet ce to biti Juve![]()
i da, kajem se sto sam bio budala i mislio da je zaista Giorgio Chiellini dobar igrac.. pa frajer nije bio ni blizu Edisona kada je postigao prva dva gola.. to je strasno!! navodno jedan od najboljih svjetskih stopera oba puta se izgubi kada daje golove Edisonkapa dole Cavaniju, a Chiellini neka te sramota!
Chiellini je 1 od najbolji odbranbenih igraca na svijetu!Bolji od Terry-a 3 puta i za godinu ce biti najbolji...A samo si ti rekao da je precjenjen nikog nisam cuo da govori takve nebuloze o njemu,svi bi njega htjeli vidjeti u svom timu svaki klub na svijetu samo da ga moze dovesti,i njega da nema Juventus bi se raspao u 100 komada i primao bi po 3 u prosjeku po utakmici....MaGiCa je napisao/la:Chiellini je precenjen.Navijaci Juventusa porede njega sa Terryjem, Vidicem i slicnim zverovima, a on je zalutao u to drustvo. Ako je po nekoliko igraca lomilo kicme ovima dvojici - Chiellinija su mnogi gazili za sve pare.
Bonucci je dobar, ali je isto mesar.
Mislim da bi bilo bolje da je par stopera Juventusa Bonucci-Ranocchia ili Chiellini-Ranocchia, jer se ovi nadopunjuju, a GC-LB su skoro isti tip igraca sto pravi problema ovoj, inace, poroznoj odbrani Juventusa.
Prema goal.comuPonos Torina je napisao/la:Chiellini je 1 od najbolji odbranbenih igraca na svijetu!Bolji od Terry-a 3 puta i za godinu ce biti najbolji...A samo si ti rekao da je precjenjen nikog nisam cuo da govori takve nebuloze o njemu,svi bi njega htjeli vidjeti u svom timu svaki klub na svijetu samo da ga moze dovesti,i njega da nema Juventus bi se raspao u 100 komada i primao bi po 3 u prosjeku po utakmici....MaGiCa je napisao/la:Chiellini je precenjen.Navijaci Juventusa porede njega sa Terryjem, Vidicem i slicnim zverovima, a on je zalutao u to drustvo. Ako je po nekoliko igraca lomilo kicme ovima dvojici - Chiellinija su mnogi gazili za sve pare.
Bonucci je dobar, ali je isto mesar.
Mislim da bi bilo bolje da je par stopera Juventusa Bonucci-Ranocchia ili Chiellini-Ranocchia, jer se ovi nadopunjuju, a GC-LB su skoro isti tip igraca sto pravi problema ovoj, inace, poroznoj odbrani Juventusa.
Zadrzi svoje misljenje za sebe i temu Napoli i nemoj pisati takve gluposti vise!
Šta ti imaš protiv Najboljeg Štopera na SvijetuPonos Torina je napisao/la:Thiago Silva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No coment
Hvala ti sto si mi objasnio neke stvari. Izvinjavam se. U pravu si.Ponos Torina je napisao/la: Chiellini je 1 od najbolji odbranbenih igraca na svijetu!Bolji od Terry-a 3 puta i za godinu ce biti najbolji...A samo si ti rekao da je precjenjen nikog nisam cuo da govori takve nebuloze o njemu,svi bi njega htjeli vidjeti u svom timu svaki klub na svijetu samo da ga moze dovesti,i njega da nema Juventus bi se raspao u 100 komada i primao bi po 3 u prosjeku po utakmici....
Zadrzi svoje misljenje za sebe i temu Napoli i nemoj pisati takve gluposti vise!
Nije on najbolji na svetu. Najbolji na svetu vodi neporazeni tim Engleske.robovi88 je napisao/la: Šta ti imaš protiv Najboljeg Štopera na Svijetu![]()
![]()
Ne kontam šta hoćeš reći al, u svakom slučaju Hvala ti što si mi objasnio da znaš bolje od ovih Stručnjaka sa goal.comaMaGiCa je napisao/la:Nije on najbolji na svetu. Najbolji na svetu vodi neporazeni tim Engleske.robovi88 je napisao/la: Šta ti imaš protiv Najboljeg Štopera na Svijetu![]()
![]()
MaGiCa je napisao/la:Hvala ti sto si mi objasnio neke stvari. Izvinjavam se. U pravu si.Ponos Torina je napisao/la: Chiellini je 1 od najbolji odbranbenih igraca na svijetu!Bolji od Terry-a 3 puta i za godinu ce biti najbolji...A samo si ti rekao da je precjenjen nikog nisam cuo da govori takve nebuloze o njemu,svi bi njega htjeli vidjeti u svom timu svaki klub na svijetu samo da ga moze dovesti,i njega da nema Juventus bi se raspao u 100 komada i primao bi po 3 u prosjeku po utakmici....
Chiellini je sacuvao sve velike igrace protiv kojih je igrao.
Nikada nije kiksirao i uvek pleni elegancijom dok igra.
U EPL bi bio najbolji stoper.
Prvi Chiellini jeldePonos Torina je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:Hvala ti sto si mi objasnio neke stvari. Izvinjavam se. U pravu si.Ponos Torina je napisao/la: Chiellini je 1 od najbolji odbranbenih igraca na svijetu!Bolji od Terry-a 3 puta i za godinu ce biti najbolji...A samo si ti rekao da je precjenjen nikog nisam cuo da govori takve nebuloze o njemu,svi bi njega htjeli vidjeti u svom timu svaki klub na svijetu samo da ga moze dovesti,i njega da nema Juventus bi se raspao u 100 komada i primao bi po 3 u prosjeku po utakmici....
Chiellini je sacuvao sve velike igrace protiv kojih je igrao.
Nikada nije kiksirao i uvek pleni elegancijom dok igra.
U EPL bi bio najbolji stoper.
To sto smo u losoj situaciji to je druga stvar da igramo LP drugacija bi stvari bile...
Robovi88@ on za mene nije ni medzu 10 najboljih a ne najbolji moje misljenje!pored svih tih velikih igraca on najbolji?!da ne nabrajam sve silne stopere koji su bolji od Silve....
Hocu ti reci da je Nemanja Vidic najbolji stoper sveta i da na goal.com-u ne rade strucnjaci, vec novinari koji prate odredjene lige. A tezu da je TSilva najbolji stoper sveta gura samo Carlo Garganese koji je jako negativno okrenut prema EPLu. TSilva je blizu da postane najbolji i to ce verovatno i biti u nadolazecim godinama, a trenutni kralj je Terminator.robovi88 je napisao/la:Ne kontam šta hoćeš reći al, u svakom slučaju Hvala ti što si mi objasnio da znaš bolje od ovih Stručnjaka sa goal.comaMaGiCa je napisao/la:Nije on najbolji na svetu. Najbolji na svetu vodi neporazeni tim Engleske.robovi88 je napisao/la: Šta ti imaš protiv Najboljeg Štopera na Svijetu![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.