Ovako nešto?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovako nešto?
Najmanje!
Propade ti još jedna prilika da uživaš.bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2021, 15:55Bravoooo Sarajevo. Tako lagano izgledaju ove pobjede i to je nasa snaga i kvalitet da pobjedjujemo. Puno bolje smo izgledali s 4 nazad nego prvo pol s 3. Adukor je pokazao da se moze racunati na njeg ozbiljno. Vinko opet po svom receptu čvrsto, mirno, sigurno i na kraju minimalna pobjeda![]()
Da brate i tad nam sredina bila fenomenalna jos sad Andrej koji je i bolji od Stanojevica topskoroalen je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:02I u prvom dijelu sezone 18/19 smo igrali sa dva razbijača iza, Stanojević i Adukor. Tek poslije uskočio Crepulja kad je Adukor otjeran na zapad.f0rest1946 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:01Bgm Vinko cita ovaj forum pazite sta pisete![]()
Pisao sam sedmicama da bih nam najvise odgovarao Adukor na sredini sa Djokanovicem i Pejovicem i naravno klupiranje Susica jer nam nista ne donosi cak sta vise igrac manje.
Bravo Vinko , Bravo ekipa odlican rezulutat![]()
U Svim jacim tekmama Adukor mora igrati to nam donosi stabilnost ekipe i svima je lakse![]()
Jedino ako ti 200-300k eura može napuniti kasu.
BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:12To je to, hvala brate![]()
Niposto se branit jer uvijek moze jedna slucajno uletit a onda smo u problemu jer bi se otvorili a njihov svaki sljedeci gol bi bio kao 2.
Uzivam ja i sad samo tesko je tebi to shvatit, znam da imas potrebu da se raspravljaš al moras potraziti nekog drugog. Ja sam dobre volje kad Sarajevo dobije tako da ti je loš pokušaj.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:09Propade ti još jedna prilika da uživaš.bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2021, 15:55Bravoooo Sarajevo. Tako lagano izgledaju ove pobjede i to je nasa snaga i kvalitet da pobjedjujemo. Puno bolje smo izgledali s 4 nazad nego prvo pol s 3. Adukor je pokazao da se moze racunati na njeg ozbiljno. Vinko opet po svom receptu čvrsto, mirno, sigurno i na kraju minimalna pobjeda![]()
Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, Bejker, Direktorcic, feniksptica, Lavcina, MaroonBjelave, Rajvosa4ever, SamoDaKazeem, USB, Zagor i 114 gostiju.