cuje se on redovno sa Cericem,zato je to i objavio .
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo je užasno, još najstariji igrač lige, ne zna sa linije da pogodi. Katastrofadelinjo je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:39Bolan samo zadnjih 7 dana je bilo da propadnas u zemlju,neka djeca ti provale na stadion da se slikaju iz kluba objavljuju podatke kao da su krimosi i traze ubice ,dan te **** ,onda ovaj objavi ima neka saradnja likovi nas **** i ponize....to je samo zadnjih 7 dana....
Ljoze mici mi te **** sa ociju ,**** im sve sto imaju
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Krenulo je i Brko na treningu bio hahah
Sta ce puci tuzbu kad su usli na privatni posjed bez dozvole? Mogli su samo roditelji platiti. Ja kad sam cuo majku jednog djecaka da opravdava sto ulazi na tudje radi instagrama i facebook-a nije mi bilo dobro. Neka ide u banku, muzej ili neciji stan bez dozvole i slika se pa ce vidjeti kako ce proci. Ako ce malo mu udariti samar realnosti da sve u zivotu nije vezano za drustvene mreze i neka su objavili. Otvoren im je bio Jug, ali to im malo, oni bi Zapadom hodali i u prostorije ulazili.Robust je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:43demant je jos krvaviji kad su napisali nisu namjerno usli a predstavili djecu kao da su ljuba zemunac hahahhahai jos su otkrili djeci lica i identitet u javnosti a to ne smijes maloljetnicima raditi da su roditelji pametni pa da puknu tužbu tek bi ovim magarcima u klubu doslo iz guzice u glavu
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
FK Željezničar će u narednom periodu potpisati još nekoliko ugovora s partnerima kod kojih će članovi ostvarivati pogodnosti. Učlaniti se ili obnoviti članarinu za 2021. godinu možete svakim radnim danom od 9 do 17:30 sati na Stadionu Grbavica. Također, možete se učlaniti u putem interneta, a instrukcije pronađite ovdje.
Kroz našu historiju, navijači su uvijek bili pokretačka snaga Kluba.
A sigurno nije izmislio. Kao i svaki novinar što bi trebao, zove, pita, ovaj mu ovo predstavio kao gotov posao i što ne bi objavio.
U prevodu neće potpisti još nekoliko ugovora ali hajmo učlanjujte se to nam je jedina nada da pare uzmemo.Admir74 je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:48FK Željezničar će u narednom periodu potpisati još nekoliko ugovora s partnerima kod kojih će članovi ostvarivati pogodnosti. Učlaniti se ili obnoviti članarinu za 2021. godinu možete svakim radnim danom od 9 do 17:30 sati na Stadionu Grbavica. Također, možete se učlaniti u putem interneta, a instrukcije pronađite ovdje.
Predsjednik Plavih s Grbavice Semir Cerić se nadao ozvaničenju posla u narednih nekoliko dana, ali je sve propalo.
U Ragnersima su odlučili da predložni ugovor nije ono što traži velikan iz Glasgowa.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne treba samo Amar ici, nego u kompletu svi. Sta dobijas odlaskom Amara ako ostane Ceric i imaginarna uprava.
Sta o svemu misli onaj Kinez Lee?
Sta o svemu misli onaj Kinez Lee?
Jači od ratova, režima i partija !!!!
1.Kako bilo ko moze uci na stadion kluba koji je makar 1% kao ozbiljan ?LjoZee je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:47Sta ce puci tuzbu kad su usli na privatni posjed bez dozvole? Mogli su samo roditelji platiti. Ja kad sam cuo majku jednog djecaka da opravdava sto ulazi na tudje radi instagrama i facebook-a nije mi bilo dobro. Neka ide u banku, muzej ili neciji stan bez dozvole i slika se pa ce vidjeti kako ce proci. Ako ce malo mu udariti samar realnosti da sve u zivotu nije vezano za drustvene mreze i neka su objavili. Otvoren im je bio Jug, ali to im malo, oni bi Zapadom hodali i u prostorije ulazili.Robust je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:43demant je jos krvaviji kad su napisali nisu namjerno usli a predstavili djecu kao da su ljuba zemunac hahahhahai jos su otkrili djeci lica i identitet u javnosti a to ne smijes maloljetnicima raditi da su roditelji pametni pa da puknu tužbu tek bi ovim magarcima u klubu doslo iz guzice u glavu
![]()
2.Cemu predstavljanje djecurlije kao najvecih krimosa ?
3.Zasto se ne stiti imovina kluba ?
4.Kako je neko mogao ukrasti nesto iz kluba koji je kao 1 % ozbiljan ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
znam sve brate sve si u pravu al ima i zakon gdje nisu smjeli navoditi prezimena i lica maloljetnika iako su krivi ovako ih zbog toga mogu tužiti da su stavili zamucene face i sakriveni indetitet niko nista klubu ne bi mogao ovako mogu hladno cak ni policija ne smije otkrivati indetite maloljetnika kad urade nesto lose na to sam se referisaoLjoZee je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:47Sta ce puci tuzbu kad su usli na privatni posjed bez dozvole? Mogli su samo roditelji platiti. Ja kad sam cuo majku jednog djecaka da opravdava sto ulazi na tudje radi instagrama i facebook-a nije mi bilo dobro. Neka ide u banku, muzej ili neciji stan bez dozvole i slika se pa ce vidjeti kako ce proci. Ako ce malo mu udariti samar realnosti da sve u zivotu nije vezano za drustvene mreze i neka su objavili. Otvoren im je bio Jug, ali to im malo, oni bi Zapadom hodali i u prostorije ulazili.Robust je napisao/la: ↑07 apr 2021, 16:43demant je jos krvaviji kad su napisali nisu namjerno usli a predstavili djecu kao da su ljuba zemunac hahahhahai jos su otkrili djeci lica i identitet u javnosti a to ne smijes maloljetnicima raditi da su roditelji pametni pa da puknu tužbu tek bi ovim magarcima u klubu doslo iz guzice u glavu
![]()
a drugo je pitanje sta radi osiguranje kad svaki debil moze uc laganini
Svakako iz administarcije,Belmu iz fan shopa ,svakog trenera iz OP...sve s noge na nogu nabiti,totalni reset od nule znaci ,iz temelja 1
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Hoce li Ssr dobiti nogu zbog ove blamaze sa Rangers?
Ma sve drug,nista u ovom klubu ne valja da se ne lazemo,tek kad sklonimo sve luzere iz kluba u svakoj pori,idemo naprijed...Dosta smo ljudi uhljebili posebno u OP koji su tu samo sto su igrali u klubu ili su dobri sa nekim,primaju platu a ne daju bukvalno nista a pri tome odisu luzerajom i cokiranjem,zasto bi uopste imali takve u klubu,ako nam nije jasno da je konacno vrijeme za totalni restart onda **** ti nas..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, b00t, Grbavica786, Hrammm1921, Lokomotifa, maho_sa, mnon46, perodeformero, SamoDaKazeem, TOMCRAFT, voltron30, WeekendOffender, zlatandr i 200 gostiju.