FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma nema potrebe da krecite,bruka i ponizenje jedn u nizu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Napisi Ceric Rangers u google. Prva cetri clanka iz Skotske. Prije pet sati Ceric citiran da ce biti dogovor. Prije tri sata cisti demant. Sto znaci vjest stigla do Rangersa sa prvim clankom I istog momenta reagovao na demant.
-
- Kontakt:
Ma ljudi mi smo cirkus zivi bez ovog pa potpredsjednik nakon poraza u Tuzli javno izadje prije mjesec dana i kaze da strucni stab i ekipa ne rade ono kako je dogovoreno i da nemaju njegovu podrsku, mjesec dana nakon toga uz nastavljeni niz od losih utakmica mi navijaci preko zvanicne dobijamo informaciju da je uprava odlucila da podrzi trenera i ekipu.
Mene sad samo zanima koja je to UPRAVA stala iza strucnog staba i ekipe ko je nama u klubu uopste ta uprava koja donosi te odluke?
Mene sad samo zanima koja je to UPRAVA stala iza strucnog staba i ekipe ko je nama u klubu uopste ta uprava koja donosi te odluke?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Neka se stide nesposobnjakovići koji sjede u upravi,nestručni štab i igrači a navijači ne trebaju da se stide svega ovog što nam se dešava.Navijači treba da se stide ako dozvole da nam ove ublehe nastave sa srozavanjem i blaćenjem imena i vodjenjem Želje u propast.Došlo je vrijeme da se ova starija raja aktivira i posjeti Grbavicu da pokaže ovim mladjim kako se stvari vrlo brzo mogu rješiti.
Svi treba da odu odmah, bez odzira ima li iko ko bi ušao u klub. Bolje i niko nego ova gomila idiota. Amar prvi.
-
- Kontakt:
Stvarno se isplati prosetati ovdje ispred Tate galerije. Ima I fin park. Samo puno turista, ko Bascarsija ljeti.
Jel realno da postoje ljudi koji i ovo opravdavaju,nevjerovatni smo majke mi

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Samo cu reci Allahselamet braco 

Ne vjerujem moj brate, nije mi jasno...
Sta kaze nas Ljoze,nije bruka desava se

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Imal ko iz Londona da cita ovo? Nek skokne sutra do pijace da vidi imal Cerica gdje sa nasim rekvizitima iz fan shopa
Željezničar šampion
On i jeste najveci problem. Svih ovih iz UO, NO mozes se sutra rijesiti, a njega tesko i to zbog para.
Nisam rekao da nije bruka nego da kad usporedim ovo i rezultate i ove ostale stvari ne dozivljavam kao nesto prestrasno pogotovo sto sam svjestan da cemo se 10x lakse rijesiti Cerica nego Amara. Cerica se mozes rijesiti u ovom momentu, a ne sutra. Amara zbog para pitanje je kad, a najveci je problem on.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa cega smo se nagledali moze se komotno reci desava se

Ma brate bez odlaska sve i jedne osobe koja je sada u klubu ili na plati ili kao clan uprave ili skupstine nama nema napretka.
Brate nije problem treba svi da idu iz kluba to je defintivno ali pravi krivac je Badzak za Cerica ,sto je najgore frajer otisao a ovaj cirkusant ostaoPlavaOfanziva je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:19Znamo mi svi dobro ko je predsjednik i ko se za sve pita nemojte se praviti budale![]()
![]()
![]()
Samo nastavimo zatvarati oci i lagati sebe bice sve okej
Postere uvelicat i postavit na sjever svih grobara kluba od trenera do igraca.Za 100 godina nije niko uspio u ratu se nismo ugasili.
Pa Cera je rekao da je uvjeren da imamo najbolji igrački kadar u ligi prije nego je počela ova druga polusezona, onda nakon par kikseva se javi potpredsjednik gdje kaže da nije zadovoljan igračima i strukom i onda nedugo nakon toga šesti na tabeli i ispali iz kupa, pa onda Cera traži smjenu struke i sad pozivaju na podršku i zajedništvo. Ako cijelokupan vrh kluba nije zadovoljan s ovim što imamo, kako onda da mi navijači tek budemo zadovoljni. Kontradiktorni su previše.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:45Ma ljudi mi smo cirkus zivi bez ovog pa potpredsjednik nakon poraza u Tuzli javno izadje prije mjesec dana i kaze da strucni stab i ekipa ne rade ono kako je dogovoreno i da nemaju njegovu podrsku, mjesec dana nakon toga uz nastavljeni niz od losih utakmica mi navijaci preko zvanicne dobijamo informaciju da je uprava odlucila da podrzi trenera i ekipu.
-
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑07 apr 2021, 18:07Pa Cera je rekao da je uvjeren da imamo najbolji igrački kadar u ligi prije nego je počela ova druga polusezona, onda nakon par kikseva se javi potpredsjednik gdje kaže da nije zadovoljan igračima i strukom i onda nedugo nakon toga šesti na tabeli i ispali iz kupa, pa onda Cera traži smjenu struke i sad pozivaju na podršku i zajedništvo. Ako cijelokupan vrh kluba nije zadovoljan s ovim što imamo, kako onda da mi navijači tek budemo zadovoljni. Kontradiktorni su previše.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑07 apr 2021, 17:45Ma ljudi mi smo cirkus zivi bez ovog pa potpredsjednik nakon poraza u Tuzli javno izadje prije mjesec dana i kaze da strucni stab i ekipa ne rade ono kako je dogovoreno i da nemaju njegovu podrsku, mjesec dana nakon toga uz nastavljeni niz od losih utakmica mi navijaci preko zvanicne dobijamo informaciju da je uprava odlucila da podrzi trenera i ekipu.
Kontriraju sami sebi sto je ocit dokaz da niko svoj posao ne shvata ozbiljno i da ne rade kao tim nego svako vuce na svoju stranu i prica nesto svoje,
slicno ko i nasa ekipa dok igra, izgledaju kao da su se 30 min sreli prije utakmice i izasli samo da odrade to
Željezničar šampion
Trenutno korisnika/ca: bvsic, drzgemboadislic, Levin, Lokomotifa, svemalim1, ŠTA_JE i 54 gosta.