FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

dirkules
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dirkules » 05 apr 2021, 20:46

In addition to Marco Verratti, Alessandro Florenzi, Juan Bernat & Leandro Paredes, Layvin Kurzawa & Mauro Icardi are also not included in PSG's squad to face Bayern on Wednesday. On the other hand, Danilo Pereira has recovered from his injury and will travel to Munich [@lequipe]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 apr 2021, 22:41

Boateng će definitivno na kraju sezone napustiti Bayern. Odlučio je nadzorni odbor.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 apr 2021, 14:55

Sutra bez Gnabrya i Roce. :x
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hodza9
Kontakt:

Post Postao/la hodza9 » 06 apr 2021, 15:22

Imam osjecaj da bi sutra Süle mogao dati gol 😂
Mia San Mia

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 06 apr 2021, 17:34

Gnabry pozitivan na Covid-19
Ovo je drugi put da je pozitivan ( prvi put 20.10.2020 koji se kasnije ispostavio da je bio pogresno pozitivan )

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 06 apr 2021, 20:17

Jos samo Neuera da auto pregazi.
Nur der FCB

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 apr 2021, 21:22

Eto da nije bio pogrešno pozitivan sutra bi igrao :mrgreen:
Šteta, očekivao sam dosta od njega u nedostatku Lewe.

Ne pominjete Neuera, on je nezamjenjiv.
Vom Jäger zum Gejagten

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 06 apr 2021, 22:41

Vidim da neće Serž igrati drugi put zbog korone.
Nije mi jasno kako ovi veliki klubovi Bayern ili Rejal jos uvijek nisu vakcinisali svoje igrače. Sta čekaju sto ih ne kupuju

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 06 apr 2021, 22:57

Ma ja vjerujem Sutra u našu pobjedu, mi nismo ekipa koja ovisi o jednom igracu dok kod njih nejmar se tek vratio nakon povrede, di marie nema dugo u sastavu jedino mbape e ako nas on sam moze pobjedit alal mu vjera, ja bi njega markirao da davisom i nek se ganjaju ko dvije gazele citavu tekmu 😂😂 uglavnom 2:0 sutra za lagani prolaz

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 07 apr 2021, 03:30

Hansi Flick has informed the club's bosses that he's unhappy with his current working situation & that he'll be considering his future beyond the summer. The tension with Salihamidžić & the divergent views regarding squad and transfers are decisive for him.

Flick doesn't want to endanger the season targets (Bundesliga and Champions League) with the ongoing discussion over his future, therefore he's keeping silent. After the season ends, the coach wants to reassess the situation and make a decision.

Flick wants to have a say on the squad plans. Meanwhile, Salihamidžić insists on being responsible for transfer matters. For the club it's clear: Transfers have always been the responsibility of the board. The coach's job is to work with the existing personnel [@SPORTBILD]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 apr 2021, 04:05

Bayern@heart je napisao/la:
06 apr 2021, 22:41
Vidim da neće Serž igrati drugi put zbog korone.
Nije mi jasno kako ovi veliki klubovi Bayern ili Rejal jos uvijek nisu vakcinisali svoje igrače. Sta čekaju sto ih ne kupuju
I sta ako ih vakcinisu? To nije garant.Znaju ovi veliki to jako dobro.
VOLIM BAYERN

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 07 apr 2021, 07:59

Kako me samo nerviraju ovakve objave koje unose nemir u klub prije ovako važne utakmice.
Nije mi jasno zašto ne reaguje Rumenige ili čak Hoenes,pa brate nema smisla sada dizati tenzije stvarati loše odnose u klubu i netrpeljivost pred bukvalno kraj sezone.
Svaka čast Fliku brate sjajan trener ali jasno je da u Bayernu trener ne odlučuje o transferima sigurno da se pita ali samo u odedjenoj mjeri i tačka,znao si to prije dolaska tako je oduvijek i završeno.Ako uslovljavaš svoj ostanak takvim zahtjevom brate želimo ti svu sreću
Brazo svaka čast ali i ti stani malo ako je do tebe i rješio situaciju bez medija zabrani svima da razgovaraju s novinarima ako treba.
I ova objava za Boatenga po meni u jako loše vrijeme dolazi,pa zar se nije moglo sačekati pa objaviti na kraju sezone,ili poslije utakmice.
Mada vjerujem da ima ovdje i pretjerivanja novinara,i svega ali samo šteti klubu svaka ovakva vijest

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 apr 2021, 09:35

Jel' realno da zbog ovih trzavica sa Hasanom postoji mogućnost da Flick napusti klub.Ovo se mora što prije izgladiti jer može uticati na ekipu pred ključni dio sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 07 apr 2021, 10:22

Mislim da Flicka ne treba kriviti kako god na kraju vaš put u CL ispao.

Prvo se diže medijska halabuka oko izbora selektora, spekulira se da je Flick jako zainteresiran iako on odbija o tome bilo što reći.

Drugo, već prije dva mjeseca se javno objavljuje stoperski par za iduću sezonu, kome je to potrebno i zašto to ne može čekati da najprije ova sezona završi?

Treće, ovo sa objavom Boatenka u ovoj fazi natjecanja je isto debilana, ko da vas neko namjerno minira zbog osobnih interesa.

Inače, istina je da je Flick vezan ugovorom, ali ako su međuljudski odnosi toliko narušeni da Flick i Braco više ne mogu zajedno onda Rumeni i Kahn (bez obzira što operativno nastupa nagodinu on ne može zauzeti neutralnu poziciju) moraju odlučiti s kim ići dalje a kome se zahvaliti.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 07 apr 2021, 10:47

Apsolutno tačno,mada činjenica je da i Brazzo i Flick ne popuštaju,i situaciju treba sagledati objektivno.
Ono što sam ja orimjetio da se Flicku itekako zamjera je baš to što nije izašao javno i rekao ne želim posao u reprezentaciji trener sam Bayerna.
S druge strane tvrdoglavo ponašanje Brazze vezano za transfere nemože biti samo njegov problem,činjenica je da on sma ne završava transfere i da Board zapravo odlučuje o većini stavri.
Ova objava za Boatenga je nesvatljiva i apsolutno samo šteti klubu.
Ja iako zaista uživam u ovoj Flikovoj ekipi i igri,nisma za to da se treneru da moć dovodjenja i otpisivanja igrača iz čistog razloga što on može otići ili dobiti otkaz u svakom trenu i onda ostaje sve klubu,a on odlazi bez ikakve brige
Bayern je oduvijek imao politiku vezanu za transfere koja je itekako funkcionirala i ja je nebi mijenjao kada nisu Guardioli popustili netreba nikom

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 07 apr 2021, 11:20

Istina je negdje u sredini, trebaju se poštovati uloge. Ako je Flick trener onda jedino on može reći koji će mu iduće godine biti stoperski par, on će ga izabrati između igrača koji mu stoje na raspolaganju, to je posao struke. A za transfere je odgovoran board, to je njihova uloga.
Ako se vizije boarda i struke jako razlikuju i ako se jedna ne može provoditi uporedo sa drugom onda je dogovorni razlaz najbolje rješenje.

hodza9
Kontakt:

Post Postao/la hodza9 » 07 apr 2021, 12:55

ledar je napisao/la:
07 apr 2021, 11:20
Istina je negdje u sredini, trebaju se poštovati uloge. Ako je Flick trener onda jedino on može reći koji će mu iduće godine biti stoperski par, on će ga izabrati između igrača koji mu stoje na raspolaganju, to je posao struke. A za transfere je odgovoran board, to je njihova uloga.
Ako se vizije boarda i struke jako razlikuju i ako se jedna ne može provoditi uporedo sa drugom onda je dogovorni razlaz najbolje rješenje.
majstore a da mi tebi zvanicno damo tituli Bavarca?
Gledas realnije na neke teme od ovih mojih pojedinih ahbaba. Svaka cast.

Nocas Süle ima da bude najjaci igrač. Nekako mi se pocinje svidjati 😂
Mia San Mia

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 07 apr 2021, 15:52

Veceras Leroy Sane ima sansu da se napokon probije u vrh europskog nogometa. Na ovakvim utakmicama se pokazuje velicina. Sane je unazad par sezona pokazao da je veliki talenat i da je veliki potencijal, nazalost vise od toga nikad nije pokazao. Vrijeme je da eksplodira napokon, od njega očekujem veceras čuda i da bude X faktor... ali to nece bit moguce ako Kimmich, Goretzka i Müller ne osvoje sredinu terena i odbrana ne uradi svoj dio zadatka, u kapitena ne sumnjam nikad!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 07 apr 2021, 18:12

PSG će ili da postane neki novi Arsenal za nas, ili će nam zabiti 4 gola :)
Ne bih voleo Lukasa da vidim u ovom meču u zadnjoj liniji. Verujem da ga Hansi neće ni staviti u startnu. E sad, ekipa iz finala je imala solidnih problema sa presingom PSGa, a to je najbolji vezni red koji smo možda ikad i imali + Lewa u build up-u. Videcemo kako će Pochetino da se postavi.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 apr 2021, 18:19

farinelli123 je napisao/la:
07 apr 2021, 18:12
PSG će ili da postane neki novi Arsenal za nas, ili će nam zabiti 4 gola :)
Ne bih voleo Lukasa da vidim u ovom meču u zadnjoj liniji. Verujem da ga Hansi neće ni staviti u startnu. E sad, ekipa iz finala je imala solidnih problema sa presingom PSGa, a to je najbolji vezni red koji smo možda ikad i imali + Lewa u build up-u. Videcemo kako će Pochetino da se postavi.
Vjerovatno pocinje ista zadnja linija ko protiv RBLa, igra Lucas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 7 gostiju.