FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

JohnKeynes97
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JohnKeynes97 » 08 apr 2021, 12:28

mma_hz je napisao/la:
08 apr 2021, 12:22
JohnKeynes97 je napisao/la:
08 apr 2021, 12:20
mma_hz je napisao/la:
08 apr 2021, 12:06

Ja podrzavam apsolutno Vinka,Emira ,upravu itd itd.Ali mogu reci neko svoje misljenje i ukazati na propuste iz moje perspektive.Moje misljenje nista promjeniti nece ali ako.ima greske treba je odmah reci.
Ma nisam se ni osvrtao na tvoje misljenje, nego ovaj dio za kone. Da je uspio onaj desant pred upravom, i nama bi ivakva situacija bila danas.
I ja mislim isto.
Tako ti to bude. Eto navijaci gurali amar, sad ga niko ziv istjerat ne moze.
PSPHM

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 08 apr 2021, 12:32

HeraklitMracni je napisao/la:
08 apr 2021, 11:58
Foux87 je napisao/la:
08 apr 2021, 10:53
Kakav je Cruz pratili neko Olimpik?
Dobar , bas sam protiv Veleza pratio , bez pogresnog oasa a na njemu su samo faulove pravili nisu mu mogli lopte uzet , slicno je i protiv slobode bilo ...
Gledao sam i ja malo protiv Veleža nije bio loš a ostale tekme nisam pratio tako da me interesuje, valjda dobije i kod nas šansu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 08 apr 2021, 12:33

Amca007 je napisao/la:
08 apr 2021, 11:11
Pa pitari moji do kad cete biti nezadovoljni. Sta treba da uradimo da bi vas se zadovoljilo. LP necemo nikad osvojit, mozda cemo nekad uci. Nas je plafon neka grupna faza EL ili eventualno prolazak u osminu finala, ali tek nekad za 15 godina. Uzimamo titulu tri godine zaredom, aBd i kup cemo osvojit jer se igra jedna utakmica i to u Zenici. Sta hocete vise koji k. Ne valja vam Susic, a svrsavali ste na njeg. Ne valja Velkoski, a momak je tu godinama i moze se nazvat legendom ovog kluba, pa kako god da je igrao. Uprava nikad bolje, uslovi nikad bolji. Prostora za napredak uvijek ima, ali brate pun mi k vaseg pesimizma i plakanja po forumu. Pa sta bi da smo na mjestu komsija, kakva bi onda prica bila. Ovde su mnogi izgleda zaboravili period virsli, Melunovica, Comora, Vucine Scepanovica, Smigalovica i tako te jadne generacije. Pokrijte se po glavi i tisina...
Većina toga stoji sto si napisao al neka ima malo i kritika i nek nije jednoumlje, mozda se kod nas malo i pretjeruje 🙂 al kad spominješ kone vidimo dobro gdje ih je upravo jednoumlje dovelo od pravljenja ikone od Amara do mitomanije da su oni kao nesto posebno kao klub i nikom ga nedaju.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 08 apr 2021, 12:58

Bitno je ovu sezonu završiti titulom i duplom krunom.Ljetni prelazni rok je veoma nezgodan i njegova priprema nadam se da je već počela jer nas opet očekuju kvalifikacije gdje ekipa mora već biti na dosta visokom nivou.
E sad,ekipu treba početi dopunjavati i selektivno pojačavati.Mislim da mi nemamo mogućnosti zadržati Kovačevića i Đokanovića.To su dva mlada igrača koja su odskočila(Kovačević u idealnim godinama za transfer u jaču sredinu a Đokanović kao potencijal koji mnogo jači klubovi sa većom platežnom moći neće sigurno propustiti kupiti i dalje razvijati).Znači ,treba početi od golmana sa iskustvom i koji može iznjeti kvalitetom sljedeću sezonu(Kanurić mislim da ne može donjeti taj kvalitet odmah).Ostale linije treba osvježiti i nadam se da je urađen kvalitetan skauting ,prije svega u našoj ligi i bližem okruženju(jer realno mi samo imamo mogućnosti biti konkurenti na tom nivou).
Zadnja izmjena: michplatini, dana/u 08 apr 2021, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 apr 2021, 12:59

Hadzija OUT. Cmiljanica ste najavljivali ko prvog napadaca, sad vam nije problem opravdat sto ne moze medju 18. Ne zaboravite da je receno da stranac mora bit dosta bolji od domaceg..a Vinko izabro HAreta prije njega..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 apr 2021, 13:01

mma_hz je napisao/la:
08 apr 2021, 11:51
Nista zip koji ce nam k urac onda forum,kad se ne smijem igrati menadjera i pricati o svom klubu.??
Eno strumfovi su sutili, dudlali ga Osimu i vidi sad gdje su.
Cmiljanic kao 3,4 rjesenje nam ne treba ,tu neka sjedi junior neki.
Ma mi idemo iz krajnosti u krajnost.
Nikako da budemo na sredini sa kritikama i pohvalama.

Mi mozemo pricati jel nesta dobro uradjeno il nije, al yebavati majke konkretno par igraca, evo i Emiru H a lik je imao vise pogodjenih nego promasnih igraca, plus imamo rezultat svake godine bolji i bolji, onda trebamo da se mi zapitamo jesmo li realni ili ne.

Ja imam misljenje oko stanjs u ekipi, ali sve moze ceksti do kraja sezone.
Ja sam uvijek volio i zelio sto vise mladih igraca, al to je moja zelja a ima strucniji od mene koji valjda bolje zna.

Uvijek moze bolje, uvijek moze gore.

Tuzno je bilo neki dan poslije Sirokog, igraci slave pobjedu u svlacionici, skacu, vesele se i onds udjes na forum, kao da smo izgubli. Neko nezadovoljvsto, nesta... Pfff

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 08 apr 2021, 13:06

Dobar je napisao/la:
08 apr 2021, 12:33
Amca007 je napisao/la:
08 apr 2021, 11:11
Pa pitari moji do kad cete biti nezadovoljni. Sta treba da uradimo da bi vas se zadovoljilo. LP necemo nikad osvojit, mozda cemo nekad uci. Nas je plafon neka grupna faza EL ili eventualno prolazak u osminu finala, ali tek nekad za 15 godina. Uzimamo titulu tri godine zaredom, aBd i kup cemo osvojit jer se igra jedna utakmica i to u Zenici. Sta hocete vise koji k. Ne valja vam Susic, a svrsavali ste na njeg. Ne valja Velkoski, a momak je tu godinama i moze se nazvat legendom ovog kluba, pa kako god da je igrao. Uprava nikad bolje, uslovi nikad bolji. Prostora za napredak uvijek ima, ali brate pun mi k vaseg pesimizma i plakanja po forumu. Pa sta bi da smo na mjestu komsija, kakva bi onda prica bila. Ovde su mnogi izgleda zaboravili period virsli, Melunovica, Comora, Vucine Scepanovica, Smigalovica i tako te jadne generacije. Pokrijte se po glavi i tisina...
Većina toga stoji sto si napisao al neka ima malo i kritika i nek nije jednoumlje, mozda se kod nas malo i pretjeruje 🙂 al kad spominješ kone vidimo dobro gdje ih je upravo jednoumlje dovelo od pravljenja ikone od Amara do mitomanije da su oni kao nesto posebno kao klub i nikom ga nedaju.
Zanimljivo, isti ti navijači Želje koji danas pljuju i tjeraju Amara, veličali su ga i od njega pravili legendu u proljece 2010 kada im je donio titulu (prvi trofej nakon sušnih 7 godina) i prvi izlazak u Evropu nakon 6 godina.A kako su uzelu titulu te sezone, to je priča za sebe.Sudije (Emir Alečković je tamo bio inventar) i treneri nekih ekipa iz Premijer lige, redovno su sjedili sa Osimom u njegovom tadašnjem lokalu "Tuborg" u Hrasnom, a bitan faktor tada u Savezu je bio Nijaz Brković, dok mi u Savezu tada nismo imali nikoga bitnog.Kada god vidim ova kukanja iz Želje, besparicu, katastrofalne rezultate, 8 godina bez titule.......sjetim se te 2010 i kažem da im se danas sve vrača zbog te godine.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 apr 2021, 13:07

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 apr 2021, 13:09

mma_hz je napisao/la:
08 apr 2021, 12:16
Jest,samo sto si u taj vakat imao jace protivnike.Sada zrinjski,siroki,zeljo itd nikad slabiji..ja ne pamtim slabiju konkurenciju u ligi realno
Boga mi tih godina je Zrinjski bio prosječna premijerligaška ekipa, završavali u sredini tabele. Široki tu i tamo, vrtili su se oko vrha, možda su na papiru imali bolju ekipu nego danas. Borac osvojio "političku" titulu 10/11, osim toga srednja žalost. Tad je i Čelik bio solidan, nešto kao danas Velež. Samo je Željo bio mnogo jači i to su bile sezone kad su sa Osimom uzeli 4-5 trofeja (tri lige i dva kupa ako se ne varam).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 apr 2021, 13:11

MortemHz je napisao/la:
08 apr 2021, 13:07
slika
Đaba mu. Malo meda daje. A nek izbace podatke koliko je imo pogrešnih dodavanja i ubačaja!? Ko da smo atletski klub svega mi.

bosvastarigrad
Kontakt:

Post Postao/la bosvastarigrad » 08 apr 2021, 13:18

Vozdra raja ,

evo i ja se nakon dosta vremena i citanja ubacio .

A za pocetak : Da li neko možda ima onu tabelu za koeficijent sa svim ligama ? Hvala unaprijed

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 08 apr 2021, 13:20

MortemHz je napisao/la:
08 apr 2021, 13:07
slika
Pejovic 20tak izgubljenih lopti. :hmmmmm:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 08 apr 2021, 13:37

bosvastarigrad je napisao/la:
08 apr 2021, 13:18
Vozdra raja ,

A za pocetak : Da li neko možda ima onu tabelu za koeficijent sa svim ligama ? Hvala unaprijed
Pozz, imaš generalnu tabelu

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 5LlMWkMofc

I tabelu za nas konkretno

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 9HoVo4X6BI
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

bosvastarigrad
Kontakt:

Post Postao/la bosvastarigrad » 08 apr 2021, 13:52

SarajevoForza je napisao/la:
08 apr 2021, 13:37
bosvastarigrad je napisao/la:
08 apr 2021, 13:18
Vozdra raja ,

Pozz, imaš generalnu tabelu

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 5LlMWkMofc

I tabelu za nas konkretno

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 9HoVo4X6BI

Hvala brate :bih:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 apr 2021, 13:58

Cmiljari ćemo suditi na kraju sezone! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 apr 2021, 13:58

vazda mi je ovo oko katapulta kod nas bilo nelogicno, mislim da se racuna i zagrijavanje, ne moze pejovic vise od de brujnea pretrcati.. isto i za ostale, sjecam se handzic 11km pretrcao, da da sigurno
NEMA NAZAD

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 08 apr 2021, 14:21

holyman je napisao/la:
08 apr 2021, 13:58
vazda mi je ovo oko katapulta kod nas bilo nelogicno, mislim da se racuna i zagrijavanje, ne moze pejovic vise od de brujnea pretrcati.. isto i za ostale, sjecam se handzic 11km pretrcao, da da sigurno
Intezitet trčanja je u pitanju,ne prosta km!Tačno je to ,nego mnogo brže se igra .

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 08 apr 2021, 14:31

amypitar je napisao/la:
07 apr 2021, 19:49
miky_hz je napisao/la:
07 apr 2021, 19:44
f0rest1946 je napisao/la:
07 apr 2021, 19:28

Jao Mujakica imaju vodstvo 1-0 i ti pravis crveni karton u 42 minuti :rol:
Ovaj Krstanovic sa 38 godina jos razvaljuje ,vidim on im oba gola dao na sred Poljuda.Steta sto je igrao u Sirokom mogao se mozda zaganjati svojevremeno.
Mislim da je Mujakic zavrsio pricu u Hajduku, a ni Cortijak ga siguran sam nece nazad.
Ja ga vidim na posudbi kod nas.
Koji će nam q.
Kad je imao šansu da se vrati, izabrao je hajduk.
Eno mu ih.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 08 apr 2021, 14:32

bordobijeli je napisao/la:
07 apr 2021, 20:34
Kad bi mogao birati dva igraca iz lige da dodju u FKS uzeo bi Zakaric i Doffo. Legli bi nam ko budali šamar :D
Dao bi za njih dvojicu : Sušića, Handzica, Zinedina i Milanovica.
Nama fali lijevo krilo, bolje onda Ziljkić :D
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 08 apr 2021, 14:33

joker90 je napisao/la:
08 apr 2021, 13:58
Cmiljari ćemo suditi na kraju sezone! :kafa:
Nikad lakše nisi uzeo opkladu. :bow:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], bordobijeli, BungaBum, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HyperOS, johntravolta123, mma_hz, Pitaristok, Proximic, Sinfoc1986, Vanja8 i 78 gostiju.