FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Priče da je liga lošija nego ranije su prilično realne, ali u biti koga to zanima ako mi iz sezone u sezonu osvajamo trofeje?
Znam da bi nam jača konkurencija valjala, ali u ovom momentu o tome ne možemo razmišljati. Dakako da bih bio sretan da uđe par Azmira u Želju i ostale klubove, ali nema od toga ništa.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Brine me samo ona opkalda sa Tobetom, on je rekao da će Kova imati više golova od Cmiljare, ovako nešto.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
U ponedjeljak nam opet sudi Bilbija 
Mahači su Ibrišimbegović i Lazić, a 4. je Njegomirović.
Bilbija nam je sudio i u ova dva poraza al je protivnicima oba puta dao crveni
Inače, skor kad sam sudi je 5p-3n-2i.

Mahači su Ibrišimbegović i Lazić, a 4. je Njegomirović.
Bilbija nam je sudio i u ova dva poraza al je protivnicima oba puta dao crveni

Inače, skor kad sam sudi je 5p-3n-2i.
Koliko se ja sjećam on je htio nazad, ali nesto roditelji ili porodica su mu utjecali na odluku?
-
- Kontakt:
Realno , ja bih rado uzeo Todorovica , makar ga posudio ako se vrati u Salzburg.Historicar je napisao/la: ↑08 apr 2021, 14:46Možda bi Hadžija mogao pogledati ima li šta zanimljivo među ovih 17![]()
![]()
![]()
Kad bismo opkladu konvertovali u broj nastupa do kraja sezone sa istim brojkama, ja bih opet izgubio.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mi i oni se ne mozemo porediti ,pa skoro ni u cemu. Mi smo privatni klub,dok su oni prcija. Kod nas to i nije moglo uspjeti,jednostavno je nemoguce. Dok kod njih bez vlasnistva ima mjesta za te igre moci,uticaje u upravama,postavljanje ljudi,'drzavni udari' i slicno. To je bio najveci problem i u FCS od 93-e do dolaska Tana,sve te godine smo gledali ovo isto sto se sada desava kod njih. Privatizacija je kljuc naseg uspjeha a ostalo sve su tehnicki detalji.mma_hz je napisao/la: ↑08 apr 2021, 12:22I ja mislim isto.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 12:20Ma nisam se ni osvrtao na tvoje misljenje, nego ovaj dio za kone. Da je uspio onaj desant pred upravom, i nama bi ivakva situacija bila danas.
- f0rest1946
- Kontakt:
A jbg brate nismo ga mi otpisali, Vinko ga je otpisao jer mu usporava igru i nista ne donosi korisno..Vanja8 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 08:29E cuj zamoliti Susica da ode...
Svasta...
Tinu ne treba otpisivati tako lako jer se radi o lucidnom igraci koji je mozda i jedini nas fudbaler koji u stanju poslati precizan pas u prostor .
Ne kazem da je sad razbio igrom ,ali se vidjelo juce koliko znaci onakva lopta prema Milanoviću izmedju igraca Tuzle, nakon čega je Hare masio zicer.
Igrajući na kontre Tino moze biti izuzetno produktivan u tom zavrsnom pasu prema naprijed.
Vidjeli smo i sami da to nije Pejovic u stanju jer nekoliko izglednih situacija za Fanimovo istrcavanje u kontru je propalo zbog poprilicno nepreciznih ubacivanja prema njemu.
Ok,ne kazem da Tino blista,ali sam misljenja da bi se u ovaj sistem igre bez klasičnog AMF, sa kontrama mogao jako dobro uklopiti.
Jucer kad je usao mi kao da smo crveni karton imali treba pisati istinu brate, malo trci ne vraca se dole da pomogne itd i imao je pogresnih pasova mnogo.
Susic je vala i sam sebe otpisao dali su mu ljudi godinu dana da se "oporavi" i da dodje u pravu formu i nikad nista od njeg , bar da nam kornere izvodi ako vec ima dobru ljevicu.
Nije ni Vinko corav jbg igrao je prve 3 utakmice pa smo vidjeli na cemu smo , propuh na sredini.
Susic nam moze valjati na "manjim" utakmicama a ove jace ne smije igrati prvu

Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 08 apr 2021, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Dobro je tif0rest1946 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 15:35A jbg brate nismo ga mi otpisali, Vinko ga je otpisao jer mu usporava igru i nista ne donosi korisno..Vanja8 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 08:29E cuj zamoliti Susica da ode...
Svasta...
Tinu ne treba otpisivati tako lako jer se radi o lucidnom igraci koji je mozda i jedini nas fudbaler koji u stanju poslati precizan pas u prostor .
Ne kazem da je sad razbio igrom ,ali se vidjelo juce koliko znaci onakva lopta prema Milanoviću izmedju igraca Tuzle, nakon čega je Hare masio zicer.
Igrajući na kontre Tino moze biti izu.zetno produktivan u tom zavrsnom pasu prema naprijed.
Vidjeli smo i sami da to nije Pejovic u stanju jer nekoliko izglednih situacija za Fanimovo istrcavanje u kontru je propalo zbog poprilicno nepreciznih ubacivanja prema njemu.
Ok,ne kazem da Tino blista,ali sam misljenja da bi se u ovaj sistem igre bez klasičnog AMF, sa kontrama mogao jako dobro uklopiti.
Jucer kad je usao mi kao da smo crveni karton imali treba pisati istinu brate, malo trci ne vraca se dole da pomogne itd i imao je pogresnih pasova mnogo.
Susic je vala i sam sebe otpisao dali su mu ljudi godinu dana da se "oporavi" i da dodje u pravu formu i nikad nista od njeg , bar da nam kornere izvodi ako vec ima dobru ljevicu.
Nije ni Vinko corav jbg igrao je prve 3 utakmice pa smo vidjeli na cemu smo , propuh na sredini.
Susic nam moze valjati na "manjim" utakmicama a ove jace ne smije igrati prvu![]()

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 08 apr 2021, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Isto haha, bio sam u fazonu "Čekaj, vidim li ja dobro? Navijam za Sarajevo ali ono, daj malo odvadi." hahaha
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On još uvijek nije u zatvoru?Beli98 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 15:38Isto haha, bio sam u fazonu "Čekaj, vidim li ja dobro? Navijam za Sarajevo ali ono, daj malo odvadi." hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Problem jest što mi još nismo blizu toga da budemo samoodrživi. Krenuli smo solidno s akademijom pa je tu bilo neke nade, ali još uvijek nema nekog spektakularnog izlaznog transfera, a u Evropi nema previše sreće i "podviga" tipa grupe koji bi pokrio finansije za cijelu sezonu. Realno, i korona je sigurno uticala na finansije. Kolko god da ne zaradimo od ulaznica, godinu dana vec bez prodate karte sigurno da nas je poremetilo. Ja sam zadovoljan dok uzimamo titulu i nadam se da Nam neće počet postavljat pitanje isplativosti investicije FK Sarajevo. Šta moramo uradit jest da prodrmamo situaciju u akademiji i odradimo dobar ljetni prelazni rok pa onda vidjet šta će donijeti Evropa ove godine. Naravno titula prije svega.
Samo naprijed Saraj'vo!
Sta mislite da protiv Veleza opet krenemo 3 5 2 ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Odrzivost je povezana s rezultatom, recimo ulazkom u grupe EL imas dobru zaradu, a i igrace mozes bolje prodati kad napravis nesto u europi. I tim iskorakom postajes samo odrzivTele33 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 15:42Problem jest što mi još nismo blizu toga da budemo samoodrživi. Krenuli smo solidno s akademijom pa je tu bilo neke nade, ali još uvijek nema nekog spektakularnog izlaznog transfera, a u Evropi nema previše sreće i "podviga" tipa grupe koji bi pokrio finansije za cijelu sezonu. Realno, i korona je sigurno uticala na finansije. Kolko god da ne zaradimo od ulaznica, godinu dana vec bez prodate karte sigurno da nas je poremetilo. Ja sam zadovoljan dok uzimamo titulu i nadam se da Nam neće počet postavljat pitanje isplativosti investicije FK Sarajevo. Šta moramo uradit jest da prodrmamo situaciju u akademiji i odradimo dobar ljetni prelazni rok pa onda vidjet šta će donijeti Evropa ove godine. Naravno titula prije svega.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Piše se Fanimo, a čita "bordo talisman" 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Sta sam pogresno rekao?Vanja8 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 15:38Dobro je tif0rest1946 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 15:35A jbg brate nismo ga mi otpisali, Vinko ga je otpisao jer mu usporava igru i nista ne donosi korisno..Vanja8 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 08:29E cuj zamoliti Susica da ode...
Svasta...
Igrajući na kontre Tino moze biti izu.zetno produktivan u tom zavrsnom pasu prema naprijed.
Susic nam moze valjati na "manjim" utakmicama a ove jace ne smije igrati prvu![]()
![]()
![]()
Nije igrao ni u klubu prije nas bas cudno

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Bilbija majstore, horde su uz tebe!
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!