zato sto i mene vi nervirate sa dolascima na nasu temu nabadanjima na nos greskama sudije ,,da sudije nama navlace i tak. i sto samo govorite protiv vas sve sudije a nidje veze svako kolo po penal vam se sudi,,sad ovaj offside preocit(ne bi drugacije ovu temu ni dobili),,al kad se za vas sudi onda po obicaju tak govorite sude protiv nas pa sta ak su sudili za nas.kad je na vasoj strani sudija onda je to uredu jel tako(ko navikli ste tako pa mora tako bit stalno) a barci nesh tak budee aaaaaaaa navukli vam kad pocnete,,pogledajte prvo sebe pa pricajte o drugim klubovima.junioR je napisao/la:Momak,bitno je da smo mi dobili,a boli me ona stvar jel bio opsajd ili ne,dosta utakmica sudije sviraju protiv nas,sto sinoc nebi svirali malo za nas(OPSAJDI,ne svirani),ne znam sto si se toliko zabrinuo za REAL,kad ga toliko mrzis i kad najvijas za barSelonu,sto se moras brinuti oko opsajda reala kad ste puno bolji od nas?barca_87 je napisao/la:http://www.marca.com/2011/01/09/futbol/ ... 10945.html evo vam dokaza dva offsida bila u tom napadu,,al najvazniji offside je bio c ronalda u trenutku kad je benzema sutao i onda se aktiviro,,kad je marca objavila sve ti je jasno,, al nemozes vama dokazat i bog opet cete rec nije offside neznaju ni ovi iz marce ,,,
zato sutite bogati da vam ne bii sudija(glavni ,pomocni) ne bi dobili villareala provlacite se drama ccc![]()
Stvarno ne mogu da vjerujem,GOVORITE GIVE ME FIVE i sve,pa ljuti sta se onda zamarate REAL-OM i njihovim opsjadima,kad su mnogi klubovi po vama bolji od Real-a ?
z
zalosno.
ja ne dolazim na ovu temu da zafrkajem , ,,ak sam ikad napiso give me five il tak nesh ja nezz,
nego kad necete da priznate da i vama se navlaci to me nervira pozz i nije oPsajd,, nego ofsajd