A ti kao nisi čekao da bodi prvi tipuje pa da prekopiras i ostanes iznad

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
A ti kao nisi čekao da bodi prvi tipuje pa da prekopiras i ostanes iznad
Kalkulisao sam i ja kao i svako, ali ne zbog bodija u ovoj situaciji. Da sam to htio cekao bih do pocetka.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 apr 2021, 21:21A ti kao nisi čekao da bodi prvi tipuje pa da prekopiras i ostanes iznad![]()
A **** ga... mene je zezalo što ti i Uno imate bolji tiebreaker, a išlo mi se na titulu, tako da su moje kalkulacije opravdane
Koliko slučajeva je bilo da teniseri najveće domete ostvare do 23 god. Onda sami počnu padati, i nestanu, moguće da i ova dvojica ne budu izuzetak.
Sinner mi ne djeluje takav,cak za njega kazu da je prefekcionista i da je lud kao Novak u smislu toga da napreduje. Tako da za njega vjerujem da ce uspjeti ako ga povrede zaobidju,a i kad ga gledas sa onakvom igrom i onim udarcima steta bi velika bila za tenis da ne napredujeharis123456789 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 19:32Koliko slučajeva je bilo da teniseri najveće domete ostvare do 23 god. Onda sami počnu padati, i nestanu, moguće da i ova dvojica ne budu izuzetak.
Po cemu mozes zakljuciti da ne zna sve podloge kad je tek poceo sa karijerom fakticki,plus igrao je odlicno na hardu zadnjih mjesec dana,a evo igra i odlicno na sljaci,nisam bas sig da ne zna sve podlogeFelixians4 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 19:47musetti i sinner bit će ozbiljne mange, mlađi će biti mnogima draži radi stila igre, al mislim da mu je domet dosta niži + ne za sve podloge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.