Sjecam se ja ovog intervjua. Ovako gore rondao, rondao i na kraju rekao da tadasnja Uprava nije dosla da nesto uzme od Zelje i da to odgovorno tvrdi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
kad skontas da siljak hej siljak za ove ispadne mix pereza i berlusconija znas u kakvom smo sranju hahahahah 

-
- Kontakt:
@robust Tačno. Kakav god da je, Šiljak je maher uvijek bio. On je svake godine sam samcat donosio između 500-900 hiljada maraka u klub. Budale mu spočitavaju platu. Pa kad doneseš u klub 800.000km sam, i treba da uzmeš platu. Ja bi mu još na platu dao 10% od sponzorskih ugovora koje potpiše. Tako to rade profesionalci.
Trenutni u klubu nisu u stanju 10.000km donijeti. Nije tu niko nešto naročito maliciozan ili da hoće da se ogrebe o Želju. Jednostavno, izuzev Badžaka i anonimnih prijatelja kluba, blage veze sa životom nemaju.
Ova garnitura će prodati pomoćni - Al' u kkuurrccu. Vi niste u stanju zaključati stadion a ne da raspolažete sa desetinama miliona km. Karrnnu ćete moju vi prodati.
Trenutni u klubu nisu u stanju 10.000km donijeti. Nije tu niko nešto naročito maliciozan ili da hoće da se ogrebe o Želju. Jednostavno, izuzev Badžaka i anonimnih prijatelja kluba, blage veze sa životom nemaju.
Ova garnitura će prodati pomoćni - Al' u kkuurrccu. Vi niste u stanju zaključati stadion a ne da raspolažete sa desetinama miliona km. Karrnnu ćete moju vi prodati.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 08 apr 2021, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Šiljkov problem je što su on i Amar prvi rođaci, ko braća su, od dvije sestre djeca. A nemojte ga podcjenjivati, Mirso je čovjek sa vezama, i donosio je pare u Želju. Bio je dio jednog sistema, dok jr njegov sestrić radio sve da ih skine, pa mu nisu vjerovali ni jedni ni drugi. Nije mu lako bilo. A bio je direktor kluba, prvi operativac, i profesionalna funkcija, pa je sasvim normalno da je primao platu za svoj rad. Članovi UO nisu profesionalne funkcije, i nema prihoda za taj angažman. Njima bi taj angažman trebao doći kao reklama za karijeru, i osnovni posao kojim se bave, i uz ljubav prema klubu, zato su tu, i zato bi trebali unijeti neki novac u klub. Da li je to ispravno? Po meni nije, i trebalo bi drukčije. Gdje smo mi pokazuje da faktički marketing služba kluba uopšte ne postoji, aona bi trebala generirati veliki dio budgeta kluba. Vlasniku to naravno nije jasno, prekomplikovano je to za njega, ako nije "iz ruke u ruku" onda ne pije vode...
kakav nam je marketing vidi se sa ovom karticom za 100 godina nikakve akcije samo reda radi je izbacili a pogodnosti 90% iste kao za clansku haj da poklone majicu sal uz nju i knjigu malu sa imenima svih igraca i njihovim slikama da boostaju prodaju jok oni objavili i misle to ce raja kupovati kao luda da pitas 99.9% ljudi izvan foruma koji navijaju za zelju rekli bi da nemaju pojma o tome a da ne pricam i dijaspori i simpatizerima gdje bi se sa nekom akcijom nafatalo jos kupacaVeteranSA je napisao/la: ↑08 apr 2021, 19:05Šiljkov problem je što su on i Amar prvi rođaci, ko braća su, od dvije sestre djeca. A nemojte ga podcjenjivati, Mirso je čovjek sa vezama, i donosio je pare u Želju. Bio je dio jednog sistema, dok jr njegov sestrić radio sve da ih skine, pa mu nisu vjerovali ni jedni ni drugi. Nije mu lako bilo. A bio je direktor kluba, prvi operativac, i profesionalna funkcija, pa je sasvim normalno da je primao platu za svoj rad. Članovi UO nisu profesionalne funkcije, i nema prihoda za taj angažman. Njima bi taj angažman trebao doći kao reklama za karijeru, i osnovni posao kojim se bave, i uz ljubav prema klubu, zato su tu, i zato bi trebali unijeti neki novac u klub. Da li je to ispravno? Po meni nije, i trebalo bi drukčije. Gdje smo mi pokazuje da faktički marketing služba kluba uopšte ne postoji, aona bi trebala generirati veliki dio budgeta kluba. Vlasniku to naravno nije jasno, prekomplikovano je to za njega, ako nije "iz ruke u ruku" onda ne pije vode...
Pogledaj komentare ispod takvih objava vezanih za marketing bilo da je Fan Shop, clanske sta god. Bit ce ti jasnije sto nema nikakvih akcija.Robust je napisao/la: ↑08 apr 2021, 19:18kakav nam je marketing vidi se sa ovom karticom za 100 godina nikakve akcije samo reda radi je izbacili a pogodnosti 90% iste kao za clansku haj da poklone majicu sal uz nju i knjigu malu sa imenima svih igraca i njihovim slikama da boostaju prodaju jok oni objavili i misle to ce raja kupovati kao luda da pitas 99.9% ljudi izvan foruma koji navijaju za zelju rekli bi da nemaju pojma o tome a da ne pricam i dijaspori i simpatizerima gdje bi se sa nekom akcijom nafatalo jos kupaca
komentari ce biti i proci i oni su bitni u jednom dijelu al da se nema neki veci plan i akcija e to nije normalno da se maksimalno kapitalizira ova godisnjica i sav momenat uz njuLjoZee je napisao/la: ↑08 apr 2021, 19:25Pogledaj komentare ispod takvih objava vezanih za marketing bilo da je Fan Shop, clanske sta god. Bit ce ti jasnije sto nema nikakvih akcija.Robust je napisao/la: ↑08 apr 2021, 19:18kakav nam je marketing vidi se sa ovom karticom za 100 godina nikakve akcije samo reda radi je izbacili a pogodnosti 90% iste kao za clansku haj da poklone majicu sal uz nju i knjigu malu sa imenima svih igraca i njihovim slikama da boostaju prodaju jok oni objavili i misle to ce raja kupovati kao luda da pitas 99.9% ljudi izvan foruma koji navijaju za zelju rekli bi da nemaju pojma o tome a da ne pricam i dijaspori i simpatizerima gdje bi se sa nekom akcijom nafatalo jos kupaca
Marketing je los to se moze da vidi, ali servis i usluga je dosta dobra, i ovo pisem iz licnog iskustva.
S obzirom da ima dosta komentara i lajkova na njima negdje oslikavaju situaciju medju navijacima. Zato sam ti i spomenuo njih. Nema rezultata i nema niceg drugog. Svaka akcija koja bi se pokusala sad bi propala i klub bi vise bio u trosku nego u dobitku. Vecinom su u administraciji isti ljudi koji su pravili dobre akcije znaci da imaju ideju, znaju, ali sad rezultati diktiraju sve.
Mnogo važnija stvar od same prodaje pomoćnog terena je na koji račun da se novci uplate. Ako se uplate na račun kluba, pojavile bi se mnoge tužbe, što igrača, što dobavljača, što države za poreze i brzo bi to sve "pojelo". Najbolje je da se novci uplate na Amarov račun (slično kao za transfer Bekrića), a on najbolje zna kako sa njima raspolagati.
Tako je Buraz, uze mi riječ iz usta, Babuka zna!!!!Valter je napisao/la: ↑08 apr 2021, 20:06Mnogo važnija stvar od same prodaje pomoćnog terena je na koji račun da se novci uplate. Ako se uplate na račun kluba, pojavile bi se mnoge tužbe, što igrača, što dobavljača, što države za poreze i brzo bi to sve "pojelo". Najbolje je da se novci uplate na Amarov račun (slično kao za transfer Bekrića), a on najbolje zna kako sa njima raspolagati.
-
- Kontakt:
Od 22.40. Pocivaj u miru

Ko li će nas u subotu isprangijat; Hiroš, Hadžić, Dedić, Alić iz slobodnog udarca ili slobodna sudijska procjena Elvisa Mujića? 
Mladost je tvrd orah u ovoj drugoj polusezoni, jedino se protiv Radnika nisu proslavili. Uzeli bod Zrinjskom, izgubili s drugim timom 1 razlike od Borca, izgubili od Širokog iz penala u sudijskoj nadoknadi i dobili našu crnu mačku Krupu.
Inače osim prošlosezonskog gaženja u kupu 6:1 kad je Mladost izašla s drugim sastavom, svaki put je sa njima patnja bila na Grbavici iako smo većinu utakmica dobili.
U prilog mojoj tvrdnji ide to da je Mladost prva povela u naša 4 posljednja međusobna ligaška duela na Grbavici.

Ove dvije u martu i maju 2019. nam je pomoglo što je Mladost 3 crvena fasovala u ta 2 meča inače boga pitaj bi li preokrenuli i s igračem više smo se napatili. Sjećam se u ovoj 3:1 kako je Rodin prikucao silovito u mrežu tamo nekad pred kraj meča. A i prije 2019. smo se patili sa njima na Grbavici.

Mladost je tvrd orah u ovoj drugoj polusezoni, jedino se protiv Radnika nisu proslavili. Uzeli bod Zrinjskom, izgubili s drugim timom 1 razlike od Borca, izgubili od Širokog iz penala u sudijskoj nadoknadi i dobili našu crnu mačku Krupu.
Inače osim prošlosezonskog gaženja u kupu 6:1 kad je Mladost izašla s drugim sastavom, svaki put je sa njima patnja bila na Grbavici iako smo većinu utakmica dobili.
U prilog mojoj tvrdnji ide to da je Mladost prva povela u naša 4 posljednja međusobna ligaška duela na Grbavici.

Ove dvije u martu i maju 2019. nam je pomoglo što je Mladost 3 crvena fasovala u ta 2 meča inače boga pitaj bi li preokrenuli i s igračem više smo se napatili. Sjećam se u ovoj 3:1 kako je Rodin prikucao silovito u mrežu tamo nekad pred kraj meča. A i prije 2019. smo se patili sa njima na Grbavici.
Mladost je blagi favorit na Grbavici, imaju boljeg trenera a igracki kadar je tu negdje. Mislim da ce sitnice presuditi, najrealniji rezultat je remi.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zelimo vas samo obavijestiti da smo zaprimili odgovor iz kluba, u odgovoru su naveli da su "zatrpani" obavezama oko kluba ali da ćemo u narednom periodu dobiti kvalitetan i detaljan odgovor kada naš dokument dodatno i temeljito pogledaju. Vjerujemo da je bar jedna stavka zanimljiva upravljačkoj strukturi i da ćemo uspjeti promjeniti nešto na bolje.
Ne da Era"Ako bude prilika i dobroj poziciji nadam se da hoću. Protiv Željezničara u Doboju kod Kaknja Erić mi je sjajno skinuo dva slobodnjaka i protiv njega je najteže bilo pucati slobodne."

- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️