UEFA Europe League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: UEFA Europe League 2020/2021
Ja ne mogu nikako omalovažavati klub koji pratim aktivno još od 1993-e.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nadam se da su nakon ovih rezultata Dinama neki napokon shvatili da je to klub bez premca u EX Yu i daleko najbolji i najuspjesniji klub na ovim prostorima u ovom stoljecu.
Ako kad Dinamo nije bio za omalovazavanje, to je ove sezone

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- OldFashioned
- Kontakt:
Čovjek izgubljen u prostoru i vremenu, ako sam dao realan komentar za klub koji simpatišem odmah sam protiv istog.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Realan komentar je da bi Totenhem trebao dobit Dinamo i sa trenerom iz kantonalne lige?!OldFashioned je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:47Čovjek izgubljen u prostoru i vremenu, ako sam dao realan komentar za klub koji simpatišem odmah sam protiv istog.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Taj lik konstantno pise gluposti, djeluje mi da ni ne prati nogomet.
- OldFashioned
- Kontakt:
Objasnio sam ti već u postu/vima gore, ali ti si jedan od onih koji površno čita upise sa već unaprijed mišljenjem i spremnim odgovorom bez mnogo razmišljanja.marconato je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:23Realan komentar je da bi Totenhem trebao dobit Dinamo i sa trenerom iz kantonalne lige?!OldFashioned je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:47Čovjek izgubljen u prostoru i vremenu, ako sam dao realan komentar za klub koji simpatišem odmah sam protiv istog.
Uefa koeficijent kaze da su slične lige.delko je napisao/la: ↑19 mar 2021, 14:42SiamoNoi je napisao/la: ↑19 mar 2021, 11:00Može se itekako i iz slabije lige napraviti solidan rezultat u Europi što Česi pokazuju.
Basel prošle sezone u 1/4 finalu.Slavija sezonu ranije.Salzburg 17./18.Možda nije iz toliko slabije lige,ali recimo jedan Genk 16./17.,pa Sparta Prag 15./16.,Club Brugge 14./15.,pa opet Basel 13./14. pa opet Basel 12./13.Dakle dva puta Česi,tri puta Švicarci u 1/4 finalu EL u zadnjih 7-8 godina.Te lige nisu ništa bolje od HNL-a.
Godine lošeg upravljanja klubom (gdje se krao klupski novac umjesto da se uloži u napredak kluba,a zapošljavalo samo podobne trenere) i katastrofalnih rezultata u Europi što blamiranja u LP što EL dovele su do toga da ljudi misle da su takva sramocenja normalna i da se ne može ništa napravit dok su u isto vrijeme klubovi iz sličnih liga ili sa sličnim budzetima svake godine pokazivali da se može ravnopravno igrati.Serie A hajpaju još samo pojedini likovi koji glume vece Talijane od samih Talijana.Liga je u padu vec godinama i neće tako brzo prema gore jer Talijani sami sebe iznutra uništavaju potpunim nemarom za napredak nogometa u zemlji.Kad imas 3-4 kluba koja godinama ne mogu uopće dobiti nikakve dozvole za izgradnju vlastitog stadiona o čemu onda pričamo.Ljudi doslovno sami sebi pucaju u nogu.Bit će i dalje povremenih bljeskova i to je to.Ne znam šta bi se trebalo desiti da u tako skoroj budućnosti ikad više budu prva ili druga najbolja liga svijeta.Moguće neko veliko natjecanje u Italiji,ali s obzirom koliko su sposobni sumnjam da ćemo to tako brzo gledat.
Ali ipak nisu to slicne lige, Dinamo godinama nije imao s kime da igra u ligi, tek u posljednjih par su se malo drugi klubovi probudili tipa Rijeka, Osijek i sl. A to sve mnogo utice na kvalitet igre kad izadjes na evropsku scenu![]()
A koliko je taj "argument" o tome da nisu imali sa kime igrati u ligi smiješan dovoljni govori podatak da je Rijeka uzela 4 boda 13./14. u grupi EL sa Lyonom,Betisom i Vitorijom (2-7 gol razlika),dok je GNK uzeo 1 bod iste sezone u grupi sa Ludogoretsom,Chernomoretsom i PSV-om (3-11 gol razlika).Sezonu nakon Rijeka 7 bodova sa Feyenoodom,Sevillom i Standardom (7-8 gol razlika),GNK 6 sa Salzburgom,Astrom i Celticom (12-15 gol razlika).17./18. sezona Rijeka ponovno u EL uzima više bodova (7) nego GNK ikad u skupini EL sve do Bjeličinog dolaska u klub.
Uzalud pokušavaš nalazit opravdanja,to su priče koje sam čuo već 100 puta i nemaju apsolutno nikakvo uporište što vidimo iz primjera gore gdje je Rijeka prije GNK radila rezultate u Europi dok su se ovi sramotili svaki put kad bi upali u skupinu.
1 1/4 finale EL u 10+ godina vladavine.Sa druge strane 6 1/4 finala EL u zadnjih 7-8 godina za Basel,Spartu i Slaviju.Malo li je za očekivati slične rezultate kluba koji se diči da posluje najbolje u svemiru?tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 14:51Ma bola..siamonoi zivi u uvjerenju, da nije mamica da bi dinamo sad u najmanju ruku bio redovni ucesnik polufinala i finala eurotakmicenja sa bar dvije osvojene europa lige. Ne zanimaju njega takve informacije

- tutankamon1905
- Kontakt:
Dal si upravo zbrojio 1/4 finala Basela, Sparte i Slavije i usporedio sa samim Dinamom?
Al ajde za kraj, samo mi jos reci jesam li te skonto..ti tvrdis da nije Mamića Dinamo bi sigurno igro bar jos par cetvrtfinala europskih takmicenja. Svaki problem pocinje i zavrsava s njima? Mislim da trolaš čitav forum al ajde eto da pitam svejedno
Al ajde za kraj, samo mi jos reci jesam li te skonto..ti tvrdis da nije Mamića Dinamo bi sigurno igro bar jos par cetvrtfinala europskih takmicenja. Svaki problem pocinje i zavrsava s njima? Mislim da trolaš čitav forum al ajde eto da pitam svejedno
- invincible1921
- Kontakt:
Da nije mamica dinamo ne bih imao ni pola titula a kamol sta drugo...
Hajduk ima regiju iza sebe, pare, podrsku, sve preduslove za uspjeh pa su u kanalu
Hajduk ima regiju iza sebe, pare, podrsku, sve preduslove za uspjeh pa su u kanalu
=\_1921_/=
Plus bi i Osijek i Rijeka pa i Zagreb bili jaki cijelo to vrijeme jer je Mamicev Dinamo crpio igrače iz njihovih regija zbog financijske moći.invincible1921 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 23:40Da nije mamica dinamo ne bih imao ni pola titula a kamol sta drugo...
Hajde Romo, pokaži da si živa večeras.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- endemican87
- Kontakt:
E strimovi će biti dodani 10-15 minuta prije tekme pa ko nema tv kanala evo link www.dzeko11.net
Za gledanje najbolje sporta posjetite dzeko11.net
Idemo Modri 

Ja penala i qrca... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kako glup penal
ni iz cega žutalji povedoše.

- OldFashioned
- Kontakt:
Pa nije Theo ovdje ništa mogao.
Nemaš sa onolišne udaljenosti kad ruku ni pomaknuti dok braniš igrača.
Definitivno se u budućnosti mora donijeti stabilno pravilo za igranje rukom.
Nemaš sa onolišne udaljenosti kad ruku ni pomaknuti dok braniš igrača.
Definitivno se u budućnosti mora donijeti stabilno pravilo za igranje rukom.
Samo kod ovih spanskih pekinzera na terenu ulijecu goli muskarci
umjesto kakva dobra radojka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.