Imas kompletni film na ovoj stranici:Alfonso je napisao/la:POZZ...
MOGLU LI SE GDJE NACI TITLOVI ZA ONAJ FILM "BLUE MOON RISING"
STO JE NEKO POSTAVIO.
http://www.blu-mun-rajsing.beha.com
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Imas kompletni film na ovoj stranici:Alfonso je napisao/la:POZZ...
MOGLU LI SE GDJE NACI TITLOVI ZA ONAJ FILM "BLUE MOON RISING"
STO JE NEKO POSTAVIO.
To je isto da neko navijacima Zelje predlozi da nose bordo-bijele salove.robovi88 je napisao/la:Zasto navijaci Man. city imju crno -crvene salove
Ideju o crveno-crnim dresovima za gostovanja predložio je nekadašnji pomoćni trener, Malcolm Allison, koji je vjerovao da će boje AC Milana inspirisati nogometaše za bolje nastupe![]()
![]()
pa ja sam bolan među prvima sazno da ce mozda prec u city,evo kazu danas da je odletio u london na pretrage,posto city igra sa Arsenalomtwingi je napisao/la:Nekad bih platio za medijsku izolaciju u kakvoj si ti sad sinko...Faraon iz Visokog je napisao/la:Evo sad javljaju Dzeko hoce potpisat za Manchester City![]()
![]()
![]()
ma dok se ne uslika sa mancinijem i dresom, ja nista ne vjerujem. za mene je on i dalje igrac volfsburga, tako i govori svugdje!Faraon iz Visokog je napisao/la:pa ja sam bolan među prvima sazno da ce mozda prec u city,evo kazu danas da je odletio u london na pretrage,posto city igra sa Arsenalomtwingi je napisao/la:Nekad bih platio za medijsku izolaciju u kakvoj si ti sad sinko...Faraon iz Visokog je napisao/la:Evo sad javljaju Dzeko hoce potpisat za Manchester City![]()
![]()
![]()

....Sada mi je najvažnije da se naspavam, odmorim i spremim za utakmice koje dolaze. Bio sam na odmoru, pa bolestan nekoliko dana i izgubio sam snagu. Trebam sve to nadoknaditi, jer želim biti spreman za debi u subotu protiv Volverhemptona.
Zeljovac je napisao/la:Ajmo se vratiti na temu, spamate nenormalno![]()
Dzeko za 'Avaz' potvrdio da je debi u subotu ako Bog da.
....Sada mi je najvažnije da se naspavam, odmorim i spremim za utakmice koje dolaze. Bio sam na odmoru, pa bolestan nekoliko dana i izgubio sam snagu. Trebam sve to nadoknaditi, jer želim biti spreman za debi u subotu protiv Volverhemptona.
jao nemoj zezat'el-fighter je napisao/la:
...a oni degeni sa BHT prenose Blackburn-Chelsea.....u subotu...............

nemoj više...el-fighter je napisao/la: ...a oni degeni sa BHT prenose Blackburn-Chelsea.....u subotu...............

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.