FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

JohnKeynes97
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JohnKeynes97 » 09 apr 2021, 01:29

Covid19 je napisao/la:
09 apr 2021, 01:27
Susic pejakovic i velkovski zajedno su korisniji od dusana hodzica!
Susica i Pejovica doveo hadzija. Koliko te placaju da pises pozitivne komentare?
PSPHM

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 09 apr 2021, 01:34

Nadam se da na ljeto mahanje imaju: Dzafic, Hodzic, Velkoski, Jukic i Hebibovic. Mogao bi i Tino u ovo odabrano drustvo ako ne pocne igrati, a sve su prilike ds nece. Za njihove plate mozemo dovesti nekoliko respektabilnih imena, koja ce raditi pet puta bolji posao. I na postojecu nasu ekipu treba pojacanja, a zamislite jos na ljeto odlaske igraca kojim istice ugovor + ako se neko od boljih proda.

U svakom slucaju, bice itekako veselo za vrijeme ljetnog prijelaznog roka. Stoper, bek, dva vezna, krilo za prvi tim i klupu i jos neka pozicija sigurno...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Covid19
Kontakt:

Post Postao/la Covid19 » 09 apr 2021, 01:37

JohnKeynes97 je napisao/la:
09 apr 2021, 01:29
Covid19 je napisao/la:
Susica i Pejovica doveo hadzija. Koliko te placaju da pises pozitivne komentare?
Obeco adzija da ce me upoznati sa velikim menagerom usarom.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 09 apr 2021, 01:39

Covid19 je napisao/la:
09 apr 2021, 01:37
JohnKeynes97 je napisao/la:
09 apr 2021, 01:29
Covid19 je napisao/la:
Obeco adzija da ce me upoznati sa velikim menagerom usarom.
Nafataj nam kakvog Kobiljara. Posalji ga po Rundi brudi.
PSPHM

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 09 apr 2021, 03:32

MortemHz je napisao/la:
08 apr 2021, 20:03
slika
Nek je vjecna slava i pokoj dusi velikoj ljudini i generalu :bih:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 apr 2021, 06:02

Mislim da ce bit veoma teska utakmica u vrapcicima, jer su oni ekipa drugacija od sb i tuzle..

Bit je sto duze drzat 0 ;0 i mislim da cemo kako utakmica bude prolazila mi kontrolisat i zabit jedan go..+8 nije nista u ovoj ligi pogledajte zelju u 7 utakmica 5 poraza 2 remija.. i nisu oni bas sad totalno razjebal ekipu preko pauze mislim da su ih napustali glavni igraci.

Isto tako velez zrinjski pa imi u zadnjih 6-7 utakmica 2 remija 2 poraza 2 pobjede

Mislim da nedaj boze izgubimo protiv veleza Vico moze poslat gigovica ili nekog slicnog njemu da ti sudi protiv borca gdje ti moze jednim penalom dovest borca na +2 i da imas jos 7 kola i jednu utakmicu na neutralnom terenu u kupu.. znaci borac moze vrlo lahko danas naguzi za oba trofeja..

Jer ce oni uzet olipic 5:0 sad u bl

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 09 apr 2021, 06:07

Bice teško kao što je uvijek teško u Vrapcicima prošlu ih ubili, a nismo dali gol u prvom i drugo belaj kao i protiv Zelje isto.

Ocekujem i mislim da ce biti X, al' igraci pokazuju ozbiljnost ne bi me cudilo da pobjedimo sekunde.

A s Borcem ce biti svega do kraja svakako, garant ce nas klepiti u finalu pod uslovom da ove prođemo.

Uglavnom narednih 5 utakmica žara prava bice ljepota gledati.
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 09 apr 2021, 06:12, ukupno mijenjano 1 put.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 apr 2021, 06:10

90minut je napisao/la:
09 apr 2021, 06:07
Bice teško kao što je uvijek teško u Vrapcicima prošlu ih ubili, a nismo dali gol u prvom i drugo belaj kao i protiv Zelje isto.

Ocekujem i mislim da ce biti X, al' igraci pokazuju ozbiljnost ne bi me cudilo da pobjedimo sekunde.

A s Borcem ce biti svega do kraja svakako, garant ce nas klepiti u finalu pod uslovom da ove prođemo.

Po cemu ce nas pobjediti njima klis pariro dok je snage imo tj 70min ubit cemo ih u finalu...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 09 apr 2021, 06:16

Rule_hz je napisao/la:
09 apr 2021, 06:10
90minut je napisao/la:
09 apr 2021, 06:07

Po cemu ce nas pobjediti njima klis pariro dok je snage imo tj 70min ubit cemo ih u finalu...
Nismo mi te srece da lupimo duplu krunu mora nas negdje sasjeci i to ce biti kup :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 apr 2021, 07:31

Ma kakvi jarane ne mogu oni tebe sasjeci znajuci kako igraju van bl, tanki su oni zivotom... ali otom potom da mi zavrsimo ligu prvo i onu preostalu kupa pa cemo o finalu kasnije....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 apr 2021, 08:07

NisamInSajder je napisao/la:
09 apr 2021, 01:15
Po forumu ispade Cetkovic bolji od Tine :tokralju: :rol: :rol: :rol:
Svi pišu samo puke činjenice. Evo @Mokes je naveo tri utakmice gdje je Tino pokazao nešto. Fanimo ima 10ak utakmica koje je faktički sam riješio, Tatar i Rahman još više, Miličević i Dupovac klase iz utakmice u utakmicu, čak i Handžić ima više dobrih utakmica nego Sušić. Neko je pisao ranije, on desnom ne zna ni gas pritisnut, i to su protivnici skontali i konstantno ga okreću na desnu nogu. Onda se on vrti k'o šestar dok se naštima na lijevu al do tad se 9 protivničkih igrača već vratilo i postavilo. Prespor je za fudbal na kontre. Možda bi bio dobar u nekom tiki taka fudbalu, gdje se protivnik povuče i čeka a mi pasovima tražimo rupe u odbrani. Al kad treba istrčat brzu kontru, više će Dupovac pomoć nego Tino.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 apr 2021, 08:10

Rule_hz je napisao/la:
09 apr 2021, 07:31
Ma kakvi jarane ne mogu oni tebe sasjeci znajuci kako igraju van bl, tanki su oni zivotom... ali otom potom da mi zavrsimo ligu prvo i onu preostalu kupa pa cemo o finalu kasnije....
ma nemaju sirok roster, hoce top 3 plasman u ligi, igranjem finala u kupu su u evropi svakako

ali prvo Kesoljuba izbacit pa cemo dalje, jedna po jedna, svaka k'o zadnja!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 apr 2021, 08:13

Đe si @Rule kuco stara... :salut:

Velež je dobra ekipa sa jednim odlicnim nizom tekmi i prilikom da ove godine izadju u Evropu.
Mi jednostavno trebamo igrati svoju igru i suziti njihov manevarski prostor u sredini prema krilima.

Zna to dobro Dudic nasponovati ,ali nije on bas naivan da jurne i da nas pritisne kao sto je obezglavio Borac tom taktikom.

Svjestan je on da Sarajevo nije Borac i da bi ga mogla glava zaboliti ako nesto slicno pokusa.
Mislim da ce strpljivije pokusati igrati drzeci zadnju liniju blize svom golu kako bi spriječio eventualnu kontru ili polukontru.

Odbrana im je tu i tamo, nikad pouzdana, sa bekovima koji vole igrati prema naprijed, ali sa sporim stoperima koji vrlo cesto ne mogu zacepiti te rupe...

Nase je da igramo strpljivo i da cekamo sansu, a ona ce sigurno doci.

@forest, sorry za juce, nista ti nisi pogresno napisao, zamjenio sam te sa @foste,sto nam uvali Cmilju brata Crnogorca... :urnebes: :thumbup:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 apr 2021, 08:16

Vanja8 je napisao/la:
09 apr 2021, 08:13

Velež je dobra ekipa sa jednim odlicnim nizom tekmi i prilikom da ove godine izadju u Evropu.
Mi jednostavno trebamo igrati svoju igru i suziti njihov manevarski prostor u sredini prema krilima.

Zna to dobro Dudic nasponovati ,ali nije on bas naivan da jurne i da nas pritisne kao sto je obezglavio Borac tom taktikom.

Svjestan je on da Sarajevo nije Borac i da bi ga mogla glava zaboliti ako nesto slicno pokusa.
Mislim da ce strpljivije pokusati igrati drzeci zadnju liniju blize svom golu kako bi spriječio eventualnu kontru ili polukontru.

Odbrana im je tu i tamo, nikad pouzdana, sa bekovima koji vole igrati prema naprijed, ali sa sporim stoperima koji vrlo cesto ne mogu zacepiti te rupe...

@forest, sorry za juce, nista ti nisi pogresno napisao, zamjenio sam te sa @foste,sto nam uvali Cmilju brata Crnogorca... :urnebes: :thumbup:
100% će nas pritisnut od prve, nema mu stopera a inače su tanki nazad, nema šta izgubit, pokušat će na foru i udaranje opet ko sa Olimpikom, nema tu dovoljno igrača za fudbal
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 apr 2021, 08:21

Denchi je napisao/la:
09 apr 2021, 08:16
Vanja8 je napisao/la:
09 apr 2021, 08:13

100% će nas pritisnut od prve, nema mu stopera a inače su tanki nazad, nema šta izgubit, pokušat će na foru i udaranje opet ko sa Olimpikom, nema tu dovoljno igrača za fudbal
Ma buraz, ne znam sta mu je u glavi, mozda upravo to sto kazes,ali bi se mogao zbog toga uhvatiti bas za tu glavu...
Iskreno, ja bih volio da jurne tako...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 apr 2021, 08:43

skoroalen je napisao/la:
09 apr 2021, 08:07
Svi pišu samo puke činjenice. Evo @Mokes je naveo tri utakmice gdje je Tino pokazao nešto. Fanimo ima 10ak utakmica koje je faktički sam riješio, Tatar i Rahman još više, Miličević i Dupovac klase iz utakmice u utakmicu, čak i Handžić ima više dobrih utakmica nego Sušić. Neko je pisao ranije, on desnom ne zna ni gas pritisnut, i to su protivnici skontali i konstantno ga okreću na desnu nogu. Onda se on vrti k'o šestar dok se naštima na lijevu al do tad se 9 protivničkih igrača već vratilo i postavilo. Prespor je za fudbal na kontre. Možda bi bio dobar u nekom tiki taka fudbalu, gdje se protivnik povuče i čeka a mi pasovima tražimo rupe u odbrani. Al kad treba istrčat brzu kontru, više će Dupovac pomoć nego Tino.
Zar to nije sirina i kvalitet koji Sarajevo ima?

Kad je Fanimo u losoj formi, imas igraca koji ce uskociti umjesto njega da odluci utakmicu.
Kad je Susic los, tu je Fanimo ili neko drugi.
Itd...

Pa jel fkt svi ocekujete da 11 igraca bude u top formi svaku utakmicu?

Onu radost i osjecaj koju sam dozivio nakon Radnika, za koju je direktno zaduzen Susic, nikad necu zaboraviti. To se ne moze opisati. Zal ostaje sto nismo bili na stadionu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 apr 2021, 08:47

Zipe ti garant radis u drzavnoj firmi... :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 apr 2021, 08:53

skoroalen je napisao/la:
:salut: Cinjenice :thumbup:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 apr 2021, 09:39

Zip je napisao/la:
09 apr 2021, 08:43
skoroalen je napisao/la:
Zar to nije sirina i kvalitet koji Sarajevo ima?

Kad je Fanimo u losoj formi, imas igraca koji ce uskociti umjesto njega da odluci utakmicu.
Kad je Susic los, tu je Fanimo ili neko drugi.
Itd...

Pa jel fkt svi ocekujete da 11 igraca bude u top formi svaku utakmicu?

Onu radost i osjecaj koju sam dozivio nakon Radnika, za koju je direktno zaduzen Susic, nikad necu zaboraviti. To se ne moze opisati. Zal ostaje sto nismo bili na stadionu.
Istu nam je radost donio Hare protiv Radnika prije dvije sezone, pa smo ga napljuvali do neba i nazad. Nemoj duplih aršina.

@Denchi nisu u Evropi ako su u finalu kupa, to je pravilo davno ukinuto. Teoretski, ako završe peti a mi osvojimo kup, nisu u Evropi, jer idu prve tri ekipe i osvajač kupa, odnosno prve četiri ekipe ako je osvajač kupa u top3.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 apr 2021, 09:53

Ja msm da je Emir dostigao vrhunac sto se tice transfera. Vrijeme mu je za odlazak na kraju sezone :kafa: Abdulah Ibrakovic je Marota za sve sd-ove koji su bili u klubu od rata pa na ovamo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Dave, gh0stHZ, ubipara i 29 gostiju.