Postao/la fudbalfudbal » 09 apr 2021, 00:44
Meni Alić ne dolazi nikako u obzir. Ja u tom momku ne vidim uopšte ozbiljnog beka, ja bi radije vidio Azura Mahmića kod nas na stoperu već njega. Juric i Vusurovic fin izbor, mislim da je ovo tema bas dobra za prodiskutovati.
Dino je nevjerovatno pao nakon povrede, bez obzira na sve ne mogu da vjerujem da uopste ne igra kao zadnji vezni. Prekida igru protivnika u zadnjoj trećini, penal protiv Radnika, crveni protiv Radnika u Bn, aut protiv Olimpika i generalno zaslužio je klupu. I plus na sve to, on nema definisanu poziciju, možda na papiru da, ali na terenu ne.
Bez tehnike igrač, osjećaja u prostoru i ono najbitnije kada stoper naš povuče on nema tendenciju da se povuče na tu poziciju. On bezglavo stoji ispred onog drugog stopera što ostaje. Dalo bi se analizirati. (Prethodna 4 kola je ovaj paragraf, za njegovu igru).
Inače ovaj romb je izrazito zahvalan kad igraš protiv dobrih ekipa, ali ljudi moji gurati ovakav romb je samoubistvo protiv Olimpika. Plus desni vezni Vehabovic, lijevi vezni Hasanovic...
Ti si naša ljubav jedina!