FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 09 apr 2021, 01:41

Ritamreda je napisao/la:
08 apr 2021, 23:01
Mahalac1987 je napisao/la:
08 apr 2021, 22:48
Ritamreda je napisao/la:
08 apr 2021, 22:19

Organizujte se da svaki fakultet kupi po 50 ovih kartica za 100 godina, da se uzme toliko godisnjih, da ide po 10 studenata sa svakog fakulteta na svako gostovanje, da su clanovi grupe i kluba. Ako si student i Manijak valjda znas gdje trebas bit. Te ideje i neformalne grupe su popunjene na svim forumima. Kakvi crni studenti, sal, dlanovi i udri, to je prirodno i normalno.
Kakvi sam samo ideja i prijedloga cuo od rata naovamo, pa kad se pojave skupstine/izbori one naglo isceznu i nestanu. Muk nastane.

Zelju je za titulu u Ugljeviku zadnju tekmu gledalo 130 ljudi. U zadnjih 3 mjeseca na forumima se pojavilo 15625 pojedinacne i 6893 grupne ideje. Drustvene mreze se nisu stigle izbrojati.

Amar i uprava out. Vrijeme je.
To što ti smatraš prirodnim i normalnim moglo bi se tako nazvati u normalnim, bezpandemijskim uslovima i sa upravljačkim strukturama Kluba koje svoj posao obavljaju na nivou koji bi priličio. Obzirom da ništa od toga trenutno nije ispunjeno, ova šuplja priča ti pada u vodu. U ovim trenucima svaki vid aktivnosti u vezi u i oko Kluba je veoma bitan i potrebno ga je znati cijeniti. Studentima svaka čast i puna podrška! Želim vam od sveg srca da vaši planovi opravdaju očekivanja i da neko pokaže određen sluh za njih. A, što se tebe druže tiče, kad si već tako pun sebe i imaš takve stavove, animiraj raju, pa kupite po 50 kartica za 100 godina. ;)
Ja dajem doprinos tamo gdje treba i gdje bitno, kao student davao sam jos vise, a ideja je u rangu drugih forumskih. Sa 19-25 godina sta te ima drugo zanimat osim utakmica i svega sto ide uz to kao navijaca? Forumi i drustvene mreze ljude imaginarno priblizavaju klubu i daju osjecaj moci i samopouzdanja da se nesto moze promjeniti i ustrojiti, a ustvari goli qrac, raja ispada smijesna. Gore sam naveo sta studenti rade, da se ne ponavljam.
Brate prica ti je ne utemeljena, razumijem sta zelis reci i ja sam davao samo podrsku kao i ti na taj nacin jer drugaciju nisam znao, volio bih da jesam ali nikad nisam. Haj znaj momci su studenti znaci buduci ekonomisti, pravnici, gradjevinski radnici... Sve to moze dobro doci klubu i ako oni takvi imaju volje i da prikazu sistem koji moze raditi ne znam zasto im ne bi pruzili podrsku momke ne znam zaista ali im pruzam punu podrsku jer imaju hrabrost i jos ako pokazu znanje mogli biti svijetla buducnost rukovodstva kluba. I ja sam se naslusao ideja i ideja ali su uglavnom to bili klosari iz mahale koji su jedva srednju zavrsavali a kamoli fakultet. Nemoj da rano kudimo momke za ovaj postupak su zasluzili postovanje.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 apr 2021, 01:57

Robust je napisao/la:
09 apr 2021, 01:10
delinjo je napisao/la:
09 apr 2021, 01:05
Robust je napisao/la:
09 apr 2021, 00:52

nema nigdje ih na mapi nije bilo cim je popustio malo pritisak na babuku odmah su krenuli sa tom pricom ne znam ko mi se vise gadi oni il sda botovi :puke:

ako treba minirati pomocni samo da ga ovi debili ne prodaju

vidio si kako su momke one studente odbili kao mrtve debile :hmmmm:
Strasno,kakve persone zele prodavati imovinu stecenu i cuvanu 100 godina,ja isto ko da sanjam..
i pazi sto ti kazem proci ce im taj naum uzeci sebi svako tal od toga i ispaliti se i klub ce se samo ugasiti nakon toga sve vec vidjeno u ovom gradu propala jedna kk bosna , energoinvest, vranica, zgp, itd itd itd a da neko ne iskoristi moment i ne uvali se klasicno balijski

a mi a mi cemo nazalost sutjeti na to kao i na sve ostalo :roll:

vidio sam gdje ovo ide neki dan mene napadose sa četiri profila likovi sto napadam ubipitara jedan napisa kako sam debil sto napadam čovjeka tj ubipitara jer ima pravovremene informacije
Ubipitar je vece zlo i prevara od top shopa.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 09 apr 2021, 09:56

Ne mogu da vjerujem da ne kontate da je ovaj profil @Studenti1921 troll
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 09 apr 2021, 10:20

wolfie je napisao/la:
09 apr 2021, 09:56
Svako 10 dana se pojavljuju nekakvi spasioci. Od ekipe koja ulazi u klub do vlasnika vinarije pa preko seoske varalice Cerića i sad studenti.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 apr 2021, 10:26

MocMahale444 je napisao/la:
08 apr 2021, 17:34
Nije bitno ko sjedi u upravi :kafa: pomocni ce morati ici jer nece niko uloziti pare u klub a neces da budes Čelik.
Fajront
Sustina u jednom postu. Ko god danas ili sutra bude u klubu morat ce se prodati pomocni. Ne moze to za mjesec, ali juce se trebalo poceti sa realizacijom prodaje. Oformiti neku komisiju od skolovanih Zeljovaca koji nisu u Upravi da prate citav proces prodaje i ulozenih novaca od prodaje. Nemamo deset izbora, jedan jedini je prodaja pomocnog i kraj price. Ko ne shvata zivi u zabludi.

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 09 apr 2021, 10:32

plavousrcu je napisao/la:
09 apr 2021, 10:26
Nije bitno ko sjedi u upravi :kafa: pomocni ce morati ici jer nece niko uloziti pare u klub a neces da budes Čelik.
Fajront
Sustina u jednom postu. Ko god danas ili sutra bude u klubu morat ce se prodati pomocni. Ne moze to za mjesec, ali juce se trebalo poceti sa realizacijom prodaje. Oformiti neku komisiju od skolovanih Zeljovaca koji nisu u Upravi da prate citav proces prodaje i ulozenih novaca od prodaje. Nemamo deset izbora, jedan jedini je prodaja pomocnog i kraj price. Ko ne shvata zivi u zabludi.
Pitanje je koliko je ljudi za kanton, a koliko njih da se proda pomocni.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 09 apr 2021, 10:41

wolfie je napisao/la:
Strašno.😂
Željezničar za život cijeli!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 09 apr 2021, 10:54

Fajront
imamo izbora prodaja imovine nikada nece biti izbor i nikad vam to nece proci dok je zeljovaca prije u grob a ne da se napune neciji dzepovi

sramotno i bezobrazno je da se i spominje prodaja imovine kad se zna koliko su ovi ljudi " istinski za" Željezničar

Studenti1921
Kontakt:

Post Postao/la Studenti1921 » 09 apr 2021, 11:21

wolfie je napisao/la:

Ovakvi komentari pokazuju nam da je bila greška bilo sta iznositi na forum i pokušati nešto promijeniti. Mi ćemo nastaviti raditi a vi nastavite "raditi" što ste i dosada. Vjerujemo da cemo uspjeti promijeniti barem jednu stvar u klubu na bolje samo kako bi dokazali da mladi mogu dosta toga samo trebaju pravu sansu.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 09 apr 2021, 11:21

Prije bih u kantonalnu ligu sa novim ljudima sve iz početka nego ovim dao da prodaju pomoćni i namire se. Ali džaba mi to pričamo mislim da je to gotova stvar.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 09 apr 2021, 11:25

Dejan1921 je napisao/la:
09 apr 2021, 11:21
Prije bih u kantonalnu ligu sa novim ljudima sve iz početka nego ovim dao da prodaju pomoćni i namire se. Ali džaba mi to pričamo mislim da je to gotova stvar.
cim su brate ovoliko navalili da ubjedjuju raju znaci idu taktikom laganog kuhanja žabe znači da su vec odlucili samo moraju ispinovati da ih raja ne objesi za damu

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 apr 2021, 11:27

Dejan1921 je napisao/la:
Ja, i? Odes u kantonalnu, dugovi ostaju. Od cega ces ih platiti? Ne brisu se dugovi ako odes u kantonalnu. Opet ces morati nabaviti nekoliko miliona, a kako? Ko ce dati nekoliko miliona. Evo se jagme Zeljovci da pomognu. Uleti koji sa pozajmicom i sta smo dobili?

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 09 apr 2021, 11:27

Robust je napisao/la:
09 apr 2021, 10:54
Fajront
imamo izbora prodaja imovine nikada nece biti izbor i nikad vam to nece proci dok je zeljovaca prije u grob a ne da se napune neciji dzepovi

sramotno i bezobrazno je da se i spominje prodaja imovine kad se zna koliko su ovi ljudi " istinski za" Željezničar
Ja se prvi put upoznao sa Željom na tom pomoćnom, babo me na leđima nosio kako bi mogao gledati trening. Nisam ja zavolio ovaj klub zato što je najbolji i prvi već... ne znam ni sam sebi objasniti vjerovatno, ali volim i svaki dan mi je ispunjen sa Željom. Volio bih i ja da nemamo dugova i da smo igrali jučer protiv Arsenala ili Villareala, ali... Meni je Željo i onaj ciciban od koga je i lopta veća i njih volim gledati kada dođem u Sarajevo. Sve što je Željo ja volim. Zato ću prije gledati Želju u kantonalnoj nego li gledati kako pustoše klub zbog nekih svojih potreba i nesposobnosti.

Osim nam se smije u facu, 99% ostalih u upravi klimaju glavom i nesposobni su. Prvi tim igra preko qrca, a navijači šute i opravdavaju. Ovo mene boli, a ne to što smo 6. ili što je Bekrić promašio penal protiv Slobode ili što nismo dali gol u ovoj polusezoni.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 09 apr 2021, 11:28

Robust je napisao/la:
09 apr 2021, 11:25
Dejan1921 je napisao/la:
cim su brate ovoliko navalili da ubjedjuju raju znaci idu taktikom laganog kuhanja žabe znači da su vec odlucili samo moraju ispinovati da ih raja ne objesi za damu
Ruku dajem da imaju već usmeni dogovor makar sa kupcem čim se ovo lagano provlači medju rajom i pokušava da se opravda.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 09 apr 2021, 11:32

09 apr 2021, 11:27
Dejan1921 je napisao/la:
Ja, i? Odes u kantonalnu, dugovi ostaju. Od cega ces ih platiti? Ne brisu se dugovi ako odes u kantonalnu. Opet ces morati nabaviti nekoliko miliona, a kako? Ko ce dati nekoliko miliona. Evo se jagme Zeljovci da pomognu. Uleti koji sa pozajmicom i sta smo dobili?
Rekao sam ovim ljudima ne bi dao da prodaju pomoćni ali nikad. I da bi prije u kantonalnu nego to. Prodaja pomoćnog u kojem će učestvovati kvalifikovani ljudi i koji će voditi taj proces od početka do kraja sa prezentovanim planom, da. Ovo što se pokušava je klasična otimačina.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 09 apr 2021, 11:32

Dejan1921 je napisao/la:
09 apr 2021, 11:28
Robust je napisao/la:
09 apr 2021, 11:25
Dejan1921 je napisao/la:
Ruku dajem da imaju već usmeni dogovor makar sa kupcem čim se ovo lagano provlači medju rajom i pokušava da se opravda.
logicno cim se ovako odjednom muti voda sve je jasno kao dan al sta smo doživjeli neko da imovinu kluba za koju su ljudi dali decenije odricanja , ljudi tokom rata zivote dali da se povrate raji i svima nama od zločinaca dosli smo do toga da one koje smo smatrali najboljima medju nama nam budu dzelati

krivi smo mi .......

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 apr 2021, 11:37

Koga boli ona stvar kada i gdje si se ti upoznao sa klubom. Ne mogu ovih srceparajucih, sere mi se. Engleska je kolijevka fudbala, pa koga boli **** što je neki John sa sinom isao na Highbury. Prodas teren pomocni koji ti fudbalski ne donosi nista, zauzvrat dobijes izmirenje dugova koji su kocnica u svakom smislu i trening kamp. Eto barem pocetak gradnje kampa.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 09 apr 2021, 11:39

09 apr 2021, 11:37
Koga boli ona stvar kada i gdje si se ti upoznao sa klubom. Ne mogu ovih srceparajucih, sere mi se. Engleska je kolijevka fudbala, pa koga boli **** što je neki John sa sinom isao na Highbury. Prodas teren pomocni koji ti fudbalski ne donosi nista, zauzvrat dobijes izmirenje dugova koji su kocnica u svakom smislu i trening kamp. Eto barem pocetak gradnje kampa.
mi svi ostali vidimo pouceni iskustvima iz grada zemlje kad ide ovakvo spinovanje i ubijanje u mozak da se sad odmah mora nesto uraditi da ide bespostedna pljacka svega i sticanje vlastite koristi preko ledja kluba

vas najmanje zanima klub recite posteno zanima vas vlastiti dzep i ona balijska imt ( imal mene tu)

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 apr 2021, 11:43

Robust je napisao/la:
09 apr 2021, 11:39
09 apr 2021, 11:37
mi svi ostali vidimo pouceni iskustvima iz grada zemlje kad ide ovakvo spinovanje i ubijanje u mozak da se sad odmah mora nesto uraditi da ide bespostedna pljacka svega i sticanje vlastite koristi preko ledja kluba

vas najmanje zanima klub recite poseteno zanima nas vlastiti dzep i ona balijska imt ( imal mene tu)
Tebe ili vas da zanima klub razmisljali bi zdravo, a ne bi se lozili na otrcane fraze "nikom te ne damo". Shvatas li ti da nama visi mac nad glavom, da nas samo dobra volja strucnog staba i igraca drzi iznad vode. Nama treba nekoliko miliona da bismo prestali biti ovisnici o dobroj volji nekog tamo Veselinovica. Imamo pomocni teren, fudbalski beznacajan i sa prodajom stajemo na zdrave noge. To je izlaz, jedini realan. Imas li ti neki prijedlog?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 apr 2021, 11:49

Moji i tvoji. Vidis, zalosno je da navijac Zelje prica o mojim i tvojim. Interes treba biti klub, barem je pravim navijacima interes. Vama, mojim i tvojim je interes samo da ispadnete "pametni" na forumu. Sta je izlaz. Ja mislim da je prodaja pomocnog terena u ovom trenutku jedini realan izlaz, nakon toga pritisak na politiku i prodaja kluba zdravom spolovnom subjektu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 27 gostiju.