Ma nema to veze s udesima. SDA bagra svake godine u prosjeku podize dadzbine za registraciju za 10%. Tako da se tu taman bonus iskompenzuje.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 apr 2021, 21:48Jesi li imao kakav udes u tih 6 godina ?Papastathopoulos je napisao/la: ↑06 apr 2021, 21:03Prva registracija na moje ime (47kw auto) 670km, a sesta 600km...ovo je BiHStrikeWarzone je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:18
Zato su uveli da nakon bilo kakvog udesa, da li je manja ili veća šteta ide polica -30%. I mislim da je i to od ove godine.
A isto tako, nije losa stvar zastita bonusa koju nude odredjena osiguranja. Krece se od 20 KM pa na dalje. Tako da u slucaju i da skrivis nesrecu, bonus ostaje.

ne toliko glasno ali primjeti se, i ne stalno, tokom voznje nisam primjetio nista.Jucer mi javilo na tabli da je ulje pri kraju, donasuo ulja i mislim da je tad poceo cudan zvuk, ili nisam cuo ranije.Otjeracu ga majstoru ali sutra imam put od 250 kilometara skoro, ne znam da li krenuti ili ne.
 ne toliko glasno ali primjeti se, i ne stalno, tokom voznje nisam primjetio nista.Jucer mi javilo na tabli da je ulje pri kraju, donasuo ulja i mislim da je tad poceo cudan zvuk, ili nisam cuo ranije.Otjeracu ga majstoru ali sutra imam put od 250 kilometara skoro, ne znam da li krenuti ili ne.
 ipak se otislo na put, srecom bez problema ikakvih ali vec sutra auto ide na servis. Pretpostavljam da je do remena jer cvili kao sto kazes ali vidjecemo, valjda nije nista skupo
 ipak se otislo na put, srecom bez problema ikakvih ali vec sutra auto ide na servis. Pretpostavljam da je do remena jer cvili kao sto kazes ali vidjecemo, valjda nije nista skupo