Ma i ja sam oduvijek govorio da Inter raspolaze najbolje sa igracima ....
Nase su odbrane

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Momak tebi ako je Strasser deda ubij se, on je dijete ! 91 ili 92 je godisteAdmir_Sa je napisao/la:daj ba sarajlijo pa budi ti bar realan, razuman si covjek. u cemu ste to vi bolji trenutno od nas? bekova nemate, nemamo ni mi desnog, al bar Risea imamo. Centralna odbrana tu negdje u pet deka, mi imamo 3 dobra, vi 2, vasha dvojica mozda za nijansu bolje igraju u tandemu. imate krasica, imamo i mi meneza. u vezi je to tu negdje, ko to odskace majke ti? Melo? Martinez nekakav? Pepe? Sto se napada tice tu nam meda ne mozete, Mirko i Borielo su trenutno dosta bolji, a pogotovo sad kada nemate Kvaljarele.sarajlija89 je napisao/la:Nemojte se ljutit..al iluzija je da roma moze uzet titulu...gledo sam dosta utakmica...nije to na proslogodisnjem nivou,nema te igre koja je krasila romu..sve je to nesto tesko i sa dosta muke...
jedino bas nesto da pocnu igrati...al sumnjam.Totti je vec jednom nogom zavrsio karijeru..vise ne iga nego sto igra....a previse zavise od Vucinica il DDR..koji ne mogu sami nositi igru rome...
Romi je maximaln domet LP...a pri tom bar 3 ekipe su bolje (inter,milan,juve)....
to je neko moje vidjenje...iako bi ja najradije roma da uzme titulu ako vec ne moze Juventus..al tesko...nemaju ekipu za to
Ni Milan nije bolji, skup penzionera koji imaju samo dobar napad. Ko je nekakav straser, pirlo, sedorf dede postale odavno, Bonera, Antonini, nekakav abate![]()
Jedino inter sa igracima odskace, al njima je minus zasicenje i rafa benitez, al nazalost njega vishe nema![]()
sad neshto razmisljam ovako sje*an i kontam da je jedina dobra stvar kod ovog cmara ranierija to sto ostavlja tottija, a sad i ddr na klupu i izvodi ih iz igre. Svaka njima cast, al Roma je iznad svega i kad slabo igraju treba ih mjenjati. Eto to mu je jedini plus koji sam uspio skontat u sat vremena razmisljanja o Romi
Bit će do kraja sezone pa će kod nas vjerovatno cim ovako razvlaceforzaaaaromaaa je napisao/la:ali najznamiljivije je to sta mexes nije potpisa novi ugovor.ja stvarno neznan sta oni cekaju..mislin da je utakmica sa sampdorijon dovoljno rekla koliko nam znaci..
Bili bi zadovoljni i sa 12:) bodova,posebno ove na domacem terenu(Cagliri i Bresha) se moraju dobiti,Cesena I Bologna bice tesko,ali mislim da dobijamo...Roma:Lazio je kup utakmica,sve je moguce,Lazio ce sigurno biti nabrijan da pobjedi i da se iskupi za poslednja 2 poraza...!!!Evil Genius je napisao/la:Cesena - Roma
Roma - Lazio
Roma - Cagliari
Bologna - Roma
Roma - Brescia
13 do 15 bodova je realno za ocekivat al' s ranierijem se nikad ne zna.
Mexes je igrac Rome,tako je sad tako ce i ostati...robovi88 je napisao/la:Bit će do kraja sezone pa će kod nas vjerovatno cim ovako razvlaceforzaaaaromaaa je napisao/la:ali najznamiljivije je to sta mexes nije potpisa novi ugovor.ja stvarno neznan sta oni cekaju..mislin da je utakmica sa sampdorijon dovoljno rekla koliko nam znaci..![]()
Galliani mutikaša
a ja se cudim otkud ovako brzo da igramo s njima u ligi opetGoogle je napisao/la:Cesena - Roma
Roma:Lazio je kup utakmica,sve je moguce,Lazio ce sigurno biti nabrijan da pobjedi i da se iskupi za poslednja 2 poraza...!!!
Google je napisao/la:
Cesena - Roma
Roma:Lazio je kup utakmica,sve je moguce,Lazio ce sigurno biti nabrijan da pobjedi i da se iskupi za poslednja 2 poraza...!!!
Pozdrav i welcome.. Sve nas je više, nadam se da ćeš se dugo zadržati na forumu i da ćemo dobro diskutovati...Romanista. je napisao/la:Kako mogu vidjeti ima nekoliko navijača Rome na ovome forumu i jako mi je drago zbog toga.
Ljubitelj sam Serie A i Rome i drago mi je što sam se registrirao na ovaj forum, uz velike napore.
Prilikom registracije bilo je nekih problema, ali su na kraju riješeni.
Pozdrav ostalim Romanistima i forumašima.
Hvala na dobrodošlici prijatelju, neka nas samo ima.Forum je extra ima mnogo navijača različitih timova i zbog toga mi je i naročito drago, također i ja se nadam da će biti zanimljivih diskusija u vezi naše Rome.Pozdrav i welcome.. Sve nas je više, nadam se da ćeš se dugo zadržati na forumu i da ćemo dobro diskutovati..
p.s. Imaš sjajan avatar
forzaaaaromaaa je napisao/la:nista od toga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.