Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
ja sam za to da voze svaki dan samo kako bi nas zabavljali, porodica i privatni zivot su svakako precijenjeni
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
btw ko je pravio raspored za F2, 2 mjeseca pauze između prvog i drugog trkačkog vikenda

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da je VN Kanade otkazana.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lik nije dobar majke mi

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prosle godine pol poziciju uzeo Botas u vremenu 1:13:609 .
Znaci, ove godine mozemo ocekivati oko 1:15 da ce biti potrebno za pol.
P.S. Mercedes evo vec danas ide 1:15:500 i to na M gumama. Sutra ovo ide ispod 1:14:500.
Znaci, ove godine mozemo ocekivati oko 1:15 da ce biti potrebno za pol.
P.S. Mercedes evo vec danas ide 1:15:500 i to na M gumama. Sutra ovo ide ispod 1:14:500.
kad copy-paste zakaze

-
- Kontakt:
Ima tu i Mercedesovog masla. Wolff i Vettel imaju udio u vlasništvu Aston Martina. Zato im i progledaju kroz prste, i jednim i drugim.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Mogu kukati do prekosutra, u pola sezone nema sanse da se promjene pravila. Ne gode neke stvari ni drugim ekipama pa suti i radi.Bundesliga je napisao/la: ↑17 apr 2021, 11:49Ima tu i Mercedesovog masla. Wolff i Vettel imaju udio u vlasništvu Aston Martina. Zato im i progledaju kroz prste, i jednim i drugim.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jest, ostali šute i radeHalaMadrid je napisao/la: ↑17 apr 2021, 12:11Mogu kukati do prekosutra, u pola sezone nema sanse da se promjene pravila. Ne gode neke stvari ni drugim ekipama pa suti i radi.Bundesliga je napisao/la: ↑17 apr 2021, 11:49Ima tu i Mercedesovog masla. Wolff i Vettel imaju udio u vlasništvu Aston Martina. Zato im i progledaju kroz prste, i jednim i drugim.

Pogotovo Red Bull i Ferrari recimo, oni su definicija toga, mislim da još uvijek nije zabilježen momenat kada se žale na nešto, samo glava dole i mukotrpan rad.
-
- Kontakt:
Ferrarija barem kazne zbog kršenja sagorijevanja goriva, tj motora koji to nije radio po pravilima. Mercedesa niko, a ljudi otvoreno dozvoljavaju Racing Pointu današnjem Aston Martinu da ih kopiraju. A znamo zašto jer Wolff ima udio u vlasništvu. Nema sukoba interesa jel 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa kažnjen je racing point, oduzeto im je taman dovoljno bodova da izgube na kraju treće mjesto u šampionatu što je rezultiralo gubitkom solidne količine novca za ovu sezonu. Većina toga je svakako odrađeno po pravilima tako da ih nisu imali za šta ozbiljnije kazniti.Bundesliga je napisao/la: ↑17 apr 2021, 12:42Ferrarija barem kazne zbog kršenja sagorijevanja goriva, tj motora koji to nije radio po pravilima. Mercedesa niko, a ljudi otvoreno dozvoljavaju Racing Pointu današnjem Aston Martinu da ih kopiraju. A znamo zašto jer Wolff ima udio u vlasništvu. Nema sukoba interesa jel![]()
Na koji je način Ferrari kažnjen? Gdje je kazna, novčana, oduzeti bodovi, bilo kakva? Il ćemo kaznom smatrati to da im je jednostavno zabranjeno da varaju više? Zanimljiva definicija kazne.
-
- Kontakt:
Kažnjen je Racing Point. Nije kažnjen Mercedes koji im dobavlja određenje dijelove i koji im je očigledno svjesno dopustio da koriste njihovu intelektualnu svojinu. Zbog toga su i ucjenjivali ostale timove da povuku tužbu protiv Racing Pointa. I dan danas ih Aston Martin pokušava kopirati.
Što se tiče Ferrarija, postigli su nagodbu. Ne znamo kakvu i da li su plaćali išta novčano. Slična im je kazna kao i Racing Pointu, i oni su izgubili bruku bodova i debelo kaskaju za vodećim timovima. Nije im dopušteno da i dalje varaju, i to je kazna.
Što se tiče Ferrarija, postigli su nagodbu. Ne znamo kakvu i da li su plaćali išta novčano. Slična im je kazna kao i Racing Pointu, i oni su izgubili bruku bodova i debelo kaskaju za vodećim timovima. Nije im dopušteno da i dalje varaju, i to je kazna.
Opa, oba Williams-a u Q2.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobar Vettel
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Neko link?
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ocon 

nesto ne samara Sainz ovu prevaru Leclerca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.