Cuj goal.com,kad vidim nesta od njih odma se najezim,pa ti vise lazu od avaza.robovi88 je napisao/la:Prema goal.comuPonos Torina je napisao/la:Chiellini je 1 od najbolji odbranbenih igraca na svijetu!Bolji od Terry-a 3 puta i za godinu ce biti najbolji...A samo si ti rekao da je precjenjen nikog nisam cuo da govori takve nebuloze o njemu,svi bi njega htjeli vidjeti u svom timu svaki klub na svijetu samo da ga moze dovesti,i njega da nema Juventus bi se raspao u 100 komada i primao bi po 3 u prosjeku po utakmici....MaGiCa je napisao/la:Chiellini je precenjen.Navijaci Juventusa porede njega sa Terryjem, Vidicem i slicnim zverovima, a on je zalutao u to drustvo. Ako je po nekoliko igraca lomilo kicme ovima dvojici - Chiellinija su mnogi gazili za sve pare.
Bonucci je dobar, ali je isto mesar.
Mislim da bi bilo bolje da je par stopera Juventusa Bonucci-Ranocchia ili Chiellini-Ranocchia, jer se ovi nadopunjuju, a GC-LB su skoro isti tip igraca sto pravi problema ovoj, inace, poroznoj odbrani Juventusa.
Zadrzi svoje misljenje za sebe i temu Napoli i nemoj pisati takve gluposti vise!
Best Goalkeeper
1) Manuel Neuer (Schalke 04)
2) Diego Lopez (Villarreal)
3) Steve Mandanda (Marseille)
Best Defender![]()
![]()
Ovdje nigdje ne vidim tog Chiellinija
![]()
1) Thiago Silva (Milan)
2) Nemanja Vidic (Manchester United)
3) Mats Hummels (Borussia Dortmund)
Best Midfielder
1) Andres Iniesta (Barcelona)
2) Gareth Bale (Tottenham Hotspur)
3) Hernanes (Lazio)
Best Attacker
1) Lionel Messi (Barcelona)
2) Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
3) Zlatan Ibrahimovic (Milan)
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Znači prema tebi su trebali zamijeniti mjesta Thaigu i Vidicu, ili da umjesto Thiaga medju prva 3 treba neko drHocu ti reci da je Nemanja Vidic najbolji stoper sveta i da na goal.com-u ne rade strucnjaci, vec novinari koji prate odredjene lige. A tezu da je TSilva najbolji stoper sveta gura samo Carlo Garganese koji je jako negativno okrenut prema EPLu. TSilva je blizu da postane najbolji i to ce verovatno i biti u nadolazecim godinama, a trenutni kralj je Terminator.
Ma hej neću više da smaram sa ovim goal.com, ako vi imate neko drugo gledanje najboljih igraca na polusezoni (koje su napravili experti) postavite ja se necu ljutit
Dzaba vam i ako je Chiellini najbolji (a nije) kad ste dole a mi gore
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Najbolji stoper sveta je trenutno Vidic. Posle njega idu Terry, Pique, TSilva, Lucio, Ivanovic, Kompany i Vermaelen (kad je zdrav). To su 8 najboljih stopera na svetu po mom misljenju, na osnovu partija u prethodne dve sezone i u ovoj. Decake iz BuLi je smesno pominjati. Tamo 1 Subotic izgleda kao zver, a u sustini je kiks igrac. Igrace iz razvojnih liga + latinoamerikance ne treba uzimati za ozbiljno sve dok se ne dokazu u top3 ligama, jer se zna gde je konkurencija najjaca.robovi88 je napisao/la: Ma hej neću više da smaram sa ovim goal.com, ako vi imate neko drugo gledanje najboljih igraca na polusezoni (koje su napravili experti) postavite ja se necu ljutit![]()
Dzaba vam i ako je Chiellini najbolji (a nije) kad ste dole a mi goresamo pogledajte Gest na mom avataru
Na goal.com-u ne rade experti. Carlo Garganese je juce naveo 100 igraca boljih od CRonalda, a medju njih stavio Dzajica, Savicevica, Cubillasa i sl. Expert?
Pa dobro ako čovijek tako misli, njegovo mišljenjeMaGiCa je napisao/la:Najbolji stoper sveta je trenutno Vidic. Posle njega idu Terry, Pique, TSilva, Lucio, Ivanovic, Kompany i Vermaelen (kad je zdrav). To su 8 najboljih stopera na svetu po mom misljenju, na osnovu partija u prethodne dve sezone i u ovoj. Decake iz BuLi je smesno pominjati. Tamo 1 Subotic izgleda kao zver, a u sustini je kiks igrac. Igrace iz razvojnih liga + latinoamerikance ne treba uzimati za ozbiljno sve dok se ne dokazu u top3 ligama, jer se zna gde je konkurencija najjaca.robovi88 je napisao/la: Ma hej neću više da smaram sa ovim goal.com, ako vi imate neko drugo gledanje najboljih igraca na polusezoni (koje su napravili experti) postavite ja se necu ljutit![]()
Dzaba vam i ako je Chiellini najbolji (a nije) kad ste dole a mi goresamo pogledajte Gest na mom avataru
Na goal.com-u ne rade experti. Carlo Garganese je juce naveo 100 igraca boljih od CRonalda, a medju njih stavio Dzajica, Savicevica, Cubillasa i sl. Expert?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- Nail for Real
- Kontakt:
@Magica, ne mogu da vjerujem da tu nisi uvrstio Carvalha 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Carvalho je extra igrac, ali je njegovo vreme proslo. U Realu je dobar jer zna da iznese loptu i da organizuje napad, sto se ceni u Spaniji (kao Puyol). Ali mislim da fizicki ne moze da izdrzi sa ovim likovima. Nesta isto tako - elegantno i lepo, ali povrede i godine ucinise svoje. Inace su mi Carvalho, Stam i Nesta kada su igrali na vrhuncu karijera - najbolji stoperi koje sam gledao.Nail for Real je napisao/la:@Magica, ne mogu da vjerujem da tu nisi uvrstio Carvalha
Potpis za Vidić-a. Čovjek je najbolji štoper na svijetu i to bez ikakve sumnje.
- sarajlija89
- Kontakt:
Mislio sam da smo bolja ekipa...ne toliko kvalitetna ali da imamo neki timski duh u odnosu na ostale i da je to neka snaga ovoga tima.
Ocigledno, poraz protiv parme je nagovjestio sunovrat Juventusa,bas kao i poraz protiv bayerna prosle sezone.
Ovo je sramota sta klub dozivljava...prosto receno, izlozeni smo ponizenjima kakva ovaj klub ne pamti...prethodne a evo sada i ove sezone.7 golova u dvije utakmice je previse...previse..nezapamceno
Smiju nam se,ponizeni smo u punom smislu te rijeci i to najvise boli.113 godina slave i ponosa Stare dame sada se rusi....
Ne smijemo dozvoliti da se ponovi prosla sezona a krenulo je tim putem.Moramo brzo reagovati i vratiti samopuzdanje koje smo imali u vecem dijelu sezone i zelju za pobjedama sto je bilo osnovni faktor u igri juventusa....Ove sezone LP se mora izboriti....nadam se da i uprava to shvata i ce reagirati na odgovarajuci nacin...bolje je sada uloziti 30 miliona pa izborit LP,nego izgubiti mnogo vise neigranjem u LP sljedece sezone...
Sto se same tekme sa napolijem tice....sta da kazem..primili samo 3 identicna gola.Bekovi
tuzno...Juventusu prioritet mora biti dovodjenje bekova...pogotovo desnog...i to se sad u januaru mora odraditi....dok jos sezona nije izgubljenja.Vezni red....
Marchisio ne bi rezerva bio u onom Juventusu....nista jednostavno nije pokazao...ne preuzima odgovornost,nema ga ni dole ni gore....ako vec ne moze kreirat bar u defanzivi uradi nesto...nigdje ga
Aquillani ispao iz forme...neosporan je njegov kvalitet ali mora pokazati vecu zelju da se vrati u nekadasnju formu...cini mi se da je njegov pristup samoj igri dosta promjenjen uslijed mnogobrojnih povreda koje je dozivio....oscilira mnogo
Krasic je procitan,odnosno igra juventusa koja se uglavnom vrti oko njega...tj. sad ga dupliraju a bez prave podrske bekova ne moze doci do izrazaja u takvoj situaciji.Pepe....on bi dobar backup bio..to sam vec rekao.Nema taj kvalitet ali moze biti koristan...tako da nam je potrebno i kvalitetnije rijesenje na lijevoj strani.
Napad...eh ma sta reci...nisu nekih ni lopti imali...Toni sasvim solidan.Mislim da je ono bio regularan gol...jer u trenutku skoka ispruzio je ruku a De santis naletio na nju...s tim da je toni vec udario loptu glavom..znaci de santis nikako nije mogao prije do lopte doci...bez obzira na tonijevu ruku.
Osteceni smo realno..ali sta ces....nije to opravdanje.Nije mozda ni relan rezultat...trudili smo se i imali neke prilike dok su oni sve svoje sanse iskoristili.Ali sramota je izgubiti dvije utakmice na ovaj nacin...previse za Juventus
Moaramo reagovati brzo i podici se..ne vrijedi pisati zalopoljke...jednostavno na terenu moramo biti bolji...desni bek i napadac nam trebaju kao pojacanja...i do kraja januara to ocekujem.
-Cavani je prvi igrac Napolija nakon Carece(1988, 5-3) koji je postigao 3 gola Juventusu...
-prvi put od 88 Juventuis je primio 7 golova u dvije utakmice
-prva pobjeda napolija sa 3 razlike protiv juventusa jos od 1942(4-1)
-prvi put u historiji napoli je ostvario 4 pobjede u nizu kod kuce protiv Juventusa(ovo je bila 4.
)
-50. poraz u historiji Juventusa rezultatom 3-0..u svim takmicenjima
@magica
kad budes imo spreman avatar..nije problem
al budi bar malo milostiv

Ocigledno, poraz protiv parme je nagovjestio sunovrat Juventusa,bas kao i poraz protiv bayerna prosle sezone.
Ovo je sramota sta klub dozivljava...prosto receno, izlozeni smo ponizenjima kakva ovaj klub ne pamti...prethodne a evo sada i ove sezone.7 golova u dvije utakmice je previse...previse..nezapamceno
Ne smijemo dozvoliti da se ponovi prosla sezona a krenulo je tim putem.Moramo brzo reagovati i vratiti samopuzdanje koje smo imali u vecem dijelu sezone i zelju za pobjedama sto je bilo osnovni faktor u igri juventusa....Ove sezone LP se mora izboriti....nadam se da i uprava to shvata i ce reagirati na odgovarajuci nacin...bolje je sada uloziti 30 miliona pa izborit LP,nego izgubiti mnogo vise neigranjem u LP sljedece sezone...
Sto se same tekme sa napolijem tice....sta da kazem..primili samo 3 identicna gola.Bekovi
Krasic je procitan,odnosno igra juventusa koja se uglavnom vrti oko njega...tj. sad ga dupliraju a bez prave podrske bekova ne moze doci do izrazaja u takvoj situaciji.Pepe....on bi dobar backup bio..to sam vec rekao.Nema taj kvalitet ali moze biti koristan...tako da nam je potrebno i kvalitetnije rijesenje na lijevoj strani.
Napad...eh ma sta reci...nisu nekih ni lopti imali...Toni sasvim solidan.Mislim da je ono bio regularan gol...jer u trenutku skoka ispruzio je ruku a De santis naletio na nju...s tim da je toni vec udario loptu glavom..znaci de santis nikako nije mogao prije do lopte doci...bez obzira na tonijevu ruku.
Osteceni smo realno..ali sta ces....nije to opravdanje.Nije mozda ni relan rezultat...trudili smo se i imali neke prilike dok su oni sve svoje sanse iskoristili.Ali sramota je izgubiti dvije utakmice na ovaj nacin...previse za Juventus
Moaramo reagovati brzo i podici se..ne vrijedi pisati zalopoljke...jednostavno na terenu moramo biti bolji...desni bek i napadac nam trebaju kao pojacanja...i do kraja januara to ocekujem.
-Cavani je prvi igrac Napolija nakon Carece(1988, 5-3) koji je postigao 3 gola Juventusu...
-prvi put od 88 Juventuis je primio 7 golova u dvije utakmice
-prva pobjeda napolija sa 3 razlike protiv juventusa jos od 1942(4-1)
-prvi put u historiji napoli je ostvario 4 pobjede u nizu kod kuce protiv Juventusa(ovo je bila 4.
-50. poraz u historiji Juventusa rezultatom 3-0..u svim takmicenjima
@magica
kad budes imo spreman avatar..nije problem
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:

Prolaz u kupu i minimalno 7 bodova u prvenstvu....sve ostalo je neuspjeh.

kad vidim sezonu 2006
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Juve nema igraca koji moze da napravi razliku, sem Krasica. I to je glavni problem.
Melo drzi sredinu. Kad on igra, onda igra i Aquilani jer ima slobodu. Marchisio i Sissoko ne mogu da drze sredinu poput Mela. Marchisio moze da bude backup.
Pepe samo moze da bude backup i to po desnoj strani.
Novo levo krilo je neophodno.
Desni bek isto.
Od Traore-a mozda nesto i ispadne, ali Motta je smesan. Kao i Grygera.
Toni je posle 3 dana sa ekipom bio bolji od mrtvog Amaurija.
Iaquinta je krs.
Jedino gde je Juve mnogo jak, je golmansko mesto. Buffon, Storari i Manninger su najjaca trojka golmana u Evropi koju neki klub ima. Ali, jbga, ima i Firenza Freya, Boruca i Neta - pa im to ne znaci nesto mnogo.
Melo drzi sredinu. Kad on igra, onda igra i Aquilani jer ima slobodu. Marchisio i Sissoko ne mogu da drze sredinu poput Mela. Marchisio moze da bude backup.
Pepe samo moze da bude backup i to po desnoj strani.
Novo levo krilo je neophodno.
Desni bek isto.
Od Traore-a mozda nesto i ispadne, ali Motta je smesan. Kao i Grygera.
Toni je posle 3 dana sa ekipom bio bolji od mrtvog Amaurija.
Iaquinta je krs.
Jedino gde je Juve mnogo jak, je golmansko mesto. Buffon, Storari i Manninger su najjaca trojka golmana u Evropi koju neki klub ima. Ali, jbga, ima i Firenza Freya, Boruca i Neta - pa im to ne znaci nesto mnogo.
- sarajlija89
- Kontakt:
Svaka cast...kratko i jasno i naravno tacno....u prevodu 4-5 klasnih igraca fali na svakoj poziciji...i politika Juventusa mora biti dovodjenje provjerenih i kvalitetnih igraca, jer samo tako se klub moze vratiti na vrh..to sam ja i prosle sezone govorio.
Kvalitet a ne kvantitet...ciljana pojacanja koja ce pomoci da klub dobije na kvaliteti u igri
Kvalitet a ne kvantitet...ciljana pojacanja koja ce pomoci da klub dobije na kvaliteti u igri
DOSADNI STE!! SMARATE!! BJEZITE SA TEME AKO NEMATE STA RECI O JUVENTUSU..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
druze mojItalia je napisao/la:DOSADNI STE!! SMARATE!! BJEZITE SA TEME AKO NEMATE STA RECI O JUVENTUSU..

nemoj se ba nervirati
nema potpisa
Samo za @Duffyja, a u stilu AdmiraSa:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
Brat Luigija Del Nerija je preminuo tokom dana u 65. godini zivota...
jos nam je i to trebalo...
R.I.P. Rodolfo Del Neri...
jos nam je i to trebalo...
R.I.P. Rodolfo Del Neri...
- JuveSissoko
- Kontakt:
aaaa vidim ima toga jos sto su nas sudije sinoc naguzile, fino fino mamu im svima redom 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
JuveSissoko je napisao/la:aaaa vidim ima toga jos sto su nas sudije sinoc naguzile, fino fino mamu im svima redom
ne smije biti opravdanje..al ne smijemo ni sutiti jbg...palermo(nedosudjen penal),chievo(offside kod penala i crveni) i napoli(ponisten gol)....nije bas malo to...
nedo Bog da je suprotno...vjerovatno bi nas izbacili u serie C..jer krademo
Kada gledam ponovljenu snimku... najvjerovatnije je postojao prekrsaj Toni-ja.
Na 2 : 50
Na 2 : 50
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
gledao sam do drugog gola i nisam vise mogao da se nerviram. Bekovi katastrofa, pa ono je nevjerovatno , ne znam sto Sorensen nije igrao sigurno bi bolje reagovao kod prva dva gola od onog Grigere, ako nista dijete je bar mlado nek se uci, ovaj vise nema sta ucit.. ona Traore je ispao 3-4 puta za ovo sto sam ja gledao malo, kod gola, pa onda kad je polomio Mađia, i jos jednog kad je isto faul napravio al sudija sreca nije svirao. Stoperi isto tako kod onih centarsuteva kao da prvi put igraju zajedno. Vezni red skupina nekonzistentnih igraca koje jel neko malo nagazi kao onaj Grava ili Pacienca eto problema. Vidi se koliko fali neka budala kao Melo koja se ne boji. Akvilani se boji povrede,a Markizio previse oscilira. Krasic kao da je procitan , a Pepe nije igrac ni blizu za Juventusa...sto se tice napada vidi se da je Toni bolji i od Jakinte i Amaurija ali nije Toni rjesenje , opet gomilamo prelazna rjesenja kojih se necemo moc rijesit za godinu-dvije. Onog Amaurija treba propisno isamarat da malo dodje sebi.
potrebna su nam hitno 2 beka, dobra beka, rezervni stoper, dobar centralni vezni,jedno ili dva krila i napadac. Ukratko treba nam pola ekipe i to svjetske klase, jer ovo sto imamo nema ih tu 3-4 koji su klasa za Juventus kakav mi znamo, i tu bi vecina bila na klupi. Pobjegao nam je Dzeko, pobjegao nam je Kavani vec na pocetku godine, zaista ne vidim ko bi nam mogao doci. Pazini i Đilardino su kocka velika.
Sto se tice Akvilanija treba dobro razmisliti i dobro izvagati da li ga zadrzati. Ukratko, nije igrac za prve postave Juventusa a preskup je da bi bio rezerva, mozda je bolje tu platu i 15 miliona usmjerit na mladog Polija.
Cini se da ce ovo biti jos jedna potrosena godina ,u kojoj smo ipak malo napredovali u odnosu na prethodnu. Ako nista Marota ih je bar dovodio na posudbu tako da se nekih polovnjaka i mozemo rijesit, a valjda cemo i ostale uspjet utrpat nekom na kraju godine. Ovako je trebalo da bude prije 2 godine, dakle kasnimo 2-3 god za povratkom pravog Juventusa poslije 2.lige. Bili su rekli da ce im trebat 5 godina za oporavak, ovako izgleda kao da ce i vise.
Za iole respektabilnu ekipu nam treba najmanje 6 dobrih igraca, dakle 6 pogodjenih pojacanja, a ovim tempom promasaja to je jos najmanje 2 godine dok sastavimo ekipu za koju se realno moze reci da moze ganjati skudeto. Mi smo i sad vjerovali da mozemo, ali nazalost jedno je nase subjektivno misljenje a drugo je kad malo sa strane pogledas ove 2 zadnje utakmice, pa bolan mi nismo dozivjeli samo 2 poraza, nas su ljudi nakantali.
potrebna su nam hitno 2 beka, dobra beka, rezervni stoper, dobar centralni vezni,jedno ili dva krila i napadac. Ukratko treba nam pola ekipe i to svjetske klase, jer ovo sto imamo nema ih tu 3-4 koji su klasa za Juventus kakav mi znamo, i tu bi vecina bila na klupi. Pobjegao nam je Dzeko, pobjegao nam je Kavani vec na pocetku godine, zaista ne vidim ko bi nam mogao doci. Pazini i Đilardino su kocka velika.
Sto se tice Akvilanija treba dobro razmisliti i dobro izvagati da li ga zadrzati. Ukratko, nije igrac za prve postave Juventusa a preskup je da bi bio rezerva, mozda je bolje tu platu i 15 miliona usmjerit na mladog Polija.
Cini se da ce ovo biti jos jedna potrosena godina ,u kojoj smo ipak malo napredovali u odnosu na prethodnu. Ako nista Marota ih je bar dovodio na posudbu tako da se nekih polovnjaka i mozemo rijesit, a valjda cemo i ostale uspjet utrpat nekom na kraju godine. Ovako je trebalo da bude prije 2 godine, dakle kasnimo 2-3 god za povratkom pravog Juventusa poslije 2.lige. Bili su rekli da ce im trebat 5 godina za oporavak, ovako izgleda kao da ce i vise.
Za iole respektabilnu ekipu nam treba najmanje 6 dobrih igraca, dakle 6 pogodjenih pojacanja, a ovim tempom promasaja to je jos najmanje 2 godine dok sastavimo ekipu za koju se realno moze reci da moze ganjati skudeto. Mi smo i sad vjerovali da mozemo, ali nazalost jedno je nase subjektivno misljenje a drugo je kad malo sa strane pogledas ove 2 zadnje utakmice, pa bolan mi nismo dozivjeli samo 2 poraza, nas su ljudi nakantali.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kad pocnu solit pameti ovi simpatizeri Rome onda je to stvarno za plakanje
...Admir_Sa -Rossela Sensi nema dlaka na glavi koliko Juventus ima trofeja-ovo svaki dan ponavljaj najbolje izjutra da se ne zaboravi.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.