FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Kaunas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kaunas » 09 apr 2021, 22:10

Zagor je napisao/la:
09 apr 2021, 22:00
feniksptica je napisao/la:
09 apr 2021, 21:03
Aduka87 je napisao/la:
09 apr 2021, 20:53
Kakva crna errea
Bordo ce bit..

Kad mi napisu nek igraju u bilo cemu al da igraju, a meni jos na san zna doc ona kragna od HAADa
Za početak ne bi bila losa ova kombinacija.. bolja vizuelno od nikove.. sad kvalitet nemam pojma.
slika
Vala ovo drama ruzno
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 apr 2021, 22:43

Ma za nas je dosta i jedno 12 poena do kraja za titulu. To bi na kraju značilo 64 boda i siguran sam da bi ti bodovi bili dovoljni za titulu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 apr 2021, 22:49

Ma i da jedan bod imamo vise od drugog, opet je to titula. Boli me chuna jel razlika na kraju to jedan ili 10 bodova, bitno je da je osvojimo

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 apr 2021, 22:49

Kaunas je napisao/la:
09 apr 2021, 22:10
Zagor je napisao/la:
09 apr 2021, 22:00
feniksptica je napisao/la:
09 apr 2021, 21:03

Bordo ce bit..

Kad mi napisu nek igraju u bilo cemu al da igraju, a meni jos na san zna doc ona kragna od HAADa
Za početak ne bi bila losa ova kombinacija.. bolja vizuelno od nikove.. sad kvalitet nemam pojma.
slika
Vala ovo drama ruzno
Vala bolje i ovako neg Nike bez ikakvog dizajna na dresu.. mada me i sustini manje vise boli racku kakav je dizajn.. nek mi osvajamo titule ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 09 apr 2021, 23:35

slika

slika
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 09 apr 2021, 23:43

@JavierBosnia bas su sminka 👏
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 09 apr 2021, 23:44

JavierBosnia je napisao/la:
09 apr 2021, 23:35
slika

slika

Perfekcija!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 09 apr 2021, 23:49

Kakva li je ova No1 sportska oprema, vidim mnogi je hvale.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 09 apr 2021, 23:57

Cora1946 je napisao/la:
09 apr 2021, 19:33
:kralj:
vedinjo98 je napisao/la:
09 apr 2021, 19:20
Nesto kontam i Zvijezda dobi Partizan, a i oni se mucili s njima par derbija kao i mi. Red bi bio da na derbiju i mi konacno uzmemo ove mitomane. A nikad nisu bili gori.
Samo nama ne smije biti uzdanica to da su oni nikad gori iako je to istina. Ostali bez kupa, bez titule, postoji sansa i da Europu ne izbore, docekuju 100godisnjicu sa unutrasnjim problemima i dugovima, fakticki jedino na sta ce se cupati kao utjehu je taj derbi, jedino ih to moze na "zivotu" ostaviti ako pobijede pa makar i sve ostalo do kraja izgubili.
Za nas se ne brinem, defanzivno smo stabilni ofanzivno tek ocekujem da proradimo i da cemo biti bolji iz kola u kolo.
Ne bi trebali obracati puno paznju na druge, jer nema potrebe za tim, ali mislim da bi ta pobjeda dala dosta veliki podstrek ekipi, posebno moralno.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 apr 2021, 00:10

Historicar je napisao/la:
09 apr 2021, 23:49
Ma loša, oni rade opremu prvoligašima (Rudar Kakanj i sl.) i košarkaškoj/rukometnoj reprezentaciji BiH. Vlasnik firme je onaj Nihad Selimović što je bio u upravi Želje. Jedino et što su domaća firma, i Nihad je pitar, al bih ja radije vidio bilo koju stranu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 apr 2021, 00:18

skoroalen je napisao/la:
10 apr 2021, 00:10
Historicar je napisao/la:
09 apr 2021, 23:49
Ma loša, oni rade opremu prvoligašima (Rudar Kakanj i sl.) i košarkaškoj/rukometnoj reprezentaciji BiH. Vlasnik firme je onaj Nihad Selimović što je bio u upravi Želje. Jedino et što su domaća firma, i Nihad je pitar, al bih ja radije vidio bilo koju stranu.
Vidim da Velež, Tuzla City, košarkaška i rukometna repka....nose njihove dresove.Ma i ja se nadam nekoj stranoj :)

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 10 apr 2021, 00:34

Ja se ne bih bunio da nastavimo saradnju sa Nike, to je ipak vjerovatno i najpoznatiji brend opreme u fudbalu, lijepo je biti u takvom drustvu, ali bar da svake sezone dobijemo po jednu novu garnituru, ne moraju sva 3 dresa. Evo sad ce peta godina nama su prva i druga garnitura iste. Mi smo ekipa koja ce uvijek od "jacih" brendova dobijati opremu sa lagera, samo je problem sto ovo Nikeu nije jedina bordo verzija na lageru, mi smo dobili najjednostavniju mogucu verziju bez ikakvih detalja (i bordo i bijelu) a ima ih dosta jos i to bordo-bijele varijante, kragna, pruge sa strane, pruge oko rukava... Partizan ima isti problem i oni vec 3 godine iste prvu i drugu garnituru nike dresova sa lagera dobijaju i dobili ovu sezonu treci crni dres ovaj koji i mi koristimo, vjerovatno nam je isti distributer.
Treba naci neki balans da je poznat brend ali i da je nagodan, od tih mi je bila zelja Macron i prije nego sto ce kone s njima potpisati ugovor.

A vala i ovaj Nike mogao nam je proslijediti ako je sta od Rome ostalo, grehota da se ne baci :rol:
90!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 10 apr 2021, 00:51

Cora1946 je napisao/la:
10 apr 2021, 00:34
Ja se ne bih bunio da nastavimo saradnju sa Nike, to je ipak vjerovatno i najpoznatiji brend opreme u fudbalu, lijepo je biti u takvom drustvu, ali bar da svake sezone dobijemo po jednu novu garnituru, ne moraju sva 3 dresa. Evo sad ce peta godina nama su prva i druga garnitura iste. Mi smo ekipa koja ce uvijek od "jacih" brendova dobijati opremu sa lagera, samo je problem sto ovo Nikeu nije jedina bordo verzija na lageru, mi smo dobili najjednostavniju mogucu verziju bez ikakvih detalja (i bordo i bijelu) a ima ih dosta jos i to bordo-bijele varijante, kragna, pruge sa strane, pruge oko rukava... Partizan ima isti problem i oni vec 3 godine iste prvu i drugu garnituru nike dresova sa lagera dobijaju i dobili ovu sezonu treci crni dres ovaj koji i mi koristimo, vjerovatno nam je isti distributer.
Treba naci neki balans da je poznat brend ali i da je nagodan, od tih mi je bila zelja Macron i prije nego sto ce kone s njima potpisati ugovor.

A vala i ovaj Nike mogao nam je proslijediti ako je sta od Rome ostalo, grehota da se ne baci :rol:
Pa i nije bas da ih imaju na lageru toliko sa ovom nijansom nase boje koja je poprilicno specificna. Meni je ovaj nike dobar, jednostavan, elegantan, ali raja ovdje ocekuje neka cudesa neke linije, ljiljane, teksture simbole po dresu i sl
slika

Ovo je najslicnije nama po nijansi

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 10 apr 2021, 01:30

Meni nije ok da onakve očajne fontove koristimo na dresovima, kad vidim naše dresove i fontove na njima, pomislio bih da se neki 9godišnjak igrao u Photoshopu.

Dajte ljudima koji znaju da rade na takvim detaljima.

@JavierBosnia je babo za dizajn i takve zaebancije, sve što taj lik dizajnira je na vrhunskom nivou, zar niko iz kluba ne čita forum i ne vidi želje nas simpatizera...?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 10 apr 2021, 01:36

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
10 apr 2021, 01:30
Meni nije ok da onakve očajne fontove koristimo na dresovima, kad vidim naše dresove i fontove na njima, pomislio bih da se neki 9godišnjak igrao u Photoshopu.

Dajte ljudima koji znaju da rade na takvim detaljima.

@JavierBosnia je babo za dizajn i takve zaebancije, sve što taj lik dizajnira je na vrhunskom nivou, zar niko iz kluba ne čita forum i ne vidi želje nas simpatizera...?
Ma kakav ja i dizajn. Iz neke ljubavi prema tome pomalo se nekad nesto radilo, a ima puno puno talentovanih ljudi, ali nije to ni do kluba toliko, valjda bude bolje nekada

Meni je vise npr za svlacionice, pa nadam se da kad nam dodjele Kosevo da ce posegnuti i za sredjivanjem svlacionica, pa dajte mi prihod od jedne prosjecne domace utakmice i napravit cu modernu svlacionicu sa dosta svjetla, novim plocicama, ormaricima, klupama, grb sarajeva veliki na podu, led traka ispod ormarica, pa svjetski da izgleda, to su smjesna ulaganja. Valjda bude opet kazem kad Kosevo nase bude

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 10 apr 2021, 01:50

Meni je Kappa jedna od jačih oprema. Macron isto dobar. Umbro isto tako, ma da i Diadorini izgledaju dobro. Sjećam se da su prekucali sa Rominim dresovima. Lijepo je vidjeti dobar dres, pa koje god marke. Nike me razočarao koliko god da su dobri. Usrali su dosta dresova.
ORIGINAL 1987

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 10 apr 2021, 01:56

Meni su trenutni ok. Jednostavan izgled i taman. :kafa:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 apr 2021, 04:16

Meni ovaj ADIDASOV dizajn extra, ako mozemo to priustit odma podpisat

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 apr 2021, 07:41

Napapijri je napisao/la:
09 apr 2021, 12:58
Ako mi kao osvajaci lige (ili medju prva tri) osvojimo i Kup, vucemo iz lige cetvrtoplasiranog, a finalista vise nema nikakve koristi od toga sto je dosao do finala (osim u slucaju da bude taj cetveroplasirani sto opet nema veze s kupom). Dakle, hipoteticki: Sarajevo - Borac finale kupa i mi osvojimo. Borac na tabeli peti, a Velez cetvrti. Velez ide u Evropu, a Borac ga dudla kao finalista kupa. Tako je unazad 3 godine, ako ne i 4.
Ako bude 5.
A ja ne vidim neke promjene plasmana do kraja, mozda Zrinjski da se digne mjesto ili 2, ali tesko, sva fama oko Sergeja se razbila, nema tu nekih inspirativnih prica, listica bi volio da se raspadne ali nece, sistem je jednostavan, jedino da ih ovaj golman ukopa tekmu ili 2, Velez ce se isto vrtiti i zavisi im dosta od ozljeda, kartona itd. Borac se gura i vjerujem da ce se zadrzati u top 3....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 apr 2021, 07:57

SarajevoJeBordo je napisao/la:
09 apr 2021, 13:11

Nakon "odbrana je kriva što Handžara ne zabija", ovo mu je najveći biser. Sunce ti žarko, ljudi živce gube u fudbalskim raspravama sa ovim, a on ne zna ko ide u Evropu iz lige.
Nijedno od toga ja nisam izjavio

1 - odbrana je kriva kad primi gol, jer je i napad jednako kriv kad ne zabije gol, stoga ne moze napadac biti kriv kad se primi gol i odigra nerijeseno, sto su pojedinci spominjali, to je idiotizam

2 - Borac nije 5. Nego 2., tako da to ako bude 5. je nerelevantno, jer Vico i kompanija ce nastimati ako treba da ne padne iz top 3

3 - diskusija je pocela oko finala kupa i motivacije Borca da isti osvoji
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bvsic, Fouzi1, Haksss, Paromlinac, Proximic i 40 gostiju.