A ne mozes zabraniti igračima da potpisuju gdje oni hoće kad su slobodni agenti.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
To govori dosta o Zvezdi odnosno njihovoj kratkovidosti. Nakon serije povreda, mogli su pretpostaviti da neće preko noci staviti svoj talenat u funkciju najviseg nivoa igranja kosarke. Da su mu dali ugovor na par godina, ozbiljno bi profitirali.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 apr 2021, 23:16Primjer kako se rad, rad i samo rad isplati .
Ne tako davno nije mogao u Zvezdi da bude rezervni playmaker , sad TOP 5 igrača Euroleague![]()
Oklahoma ima +2 pickova narednih 4-5 god nema sanse da se naigra.Shategabri je napisao/la: ↑09 apr 2021, 23:23Mislim da se neće naigrati.
Eto njega brzo nazad.
Ne odgovara njemu ona jurnjava.
Pogriješiće ko i Spanulis.
U to vrijeme sam cesto gledao Zvezdu uzivo i malo je reci da je Micic bio raspad. Bio je rezerva Jovicu i njegovi minuti su uglavnom bili kontraproduktivni za ekipu, pa zbog toga niko nije ni zalio sto je otisao. Narocito jer je i on vjerovatno htio vecu ulogu, a u tadasnjoj Zvezdi je nije mogao imati.BIHpatriota je napisao/la: ↑10 apr 2021, 00:18To govori dosta o Zvezdi odnosno njihovoj kratkovidosti. Nakon serije povreda, mogli su pretpostaviti da neće preko noci staviti svoj talenat u funkciju najviseg nivoa igranja kosarke. Da su mu dali ugovor na par godina, ozbiljno bi profitirali.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 apr 2021, 23:16Primjer kako se rad, rad i samo rad isplati .
Ne tako davno nije mogao u Zvezdi da bude rezervni playmaker , sad TOP 5 igrača Euroleague![]()
Najbolji PG sa SP U19 nije bio izgubio talenat, samo je imao par pehova koji su proslost.
I to svakako.Kobe Bryant je napisao/la: ↑10 apr 2021, 02:10Oklahoma ima +2 pickova narednih 4-5 god nema sanse da se naigra.Shategabri je napisao/la: ↑09 apr 2021, 23:23Mislim da se neće naigrati.
Eto njega brzo nazad.
Ne odgovara njemu ona jurnjava.
Pogriješiće ko i Spanulis.
Da, definitivno bi bile zanimljive 4 utakmice u kojim bi nastupili.
Naporan si,prestani me citirati i idi lijeci seBuffonGigi je napisao/la: ↑10 apr 2021, 09:59Da, definitivno bi bile zanimljive 4 utakmice u kojim bi nastupili.
Pa nisam ja kriv sto ti je svaka za šamararonaldo99 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 10:27Naporan si,prestani me citirati i idi lijeci seBuffonGigi je napisao/la: ↑10 apr 2021, 09:59Da, definitivno bi bile zanimljive 4 utakmice u kojim bi nastupili.
Slicno kao Russ i Harden. Statistika ispred svega.OldFashioned je napisao/la: ↑10 apr 2021, 10:46Zach nikada neće biti legitimni superstar. Uvijek neki hero ball čak i po rizik gubitka utakmice.
Njemu je u drugom poluvremenu bilo važnije napucati dodatno svoju statistiku nego da mu ekipa pobijedi 4-u zaredom i dodatno se približi playoffu.
Kako bi njemu legao jedan Chris Paul...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.