Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Robertsona i ne planira da rotira, igrac koji je pola sezone prekuco s dobrom igrom i onda jednostavno pregorio.
Koji q je dovodio grka ako ga uopste ne planira koristit
Koji q je dovodio grka ako ga uopste ne planira koristit
Ma Grk ne postoji

“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ovdje ako ne dobiju treba im smanjiti platu ili pozvati ghobstustere da otjeraju zle duhove s Anfielda.
Ma trpaj

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koje zlo nam je anfiled postao
Posto sam imun na ovo ko u periodu 2010-2013
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Nama nije zabio samo ko nije probao, tj. Arsenal.
Ne pamtim kad sam zadnji put gledao jadniju i bezidejniju momčad Liverpoola. Ovo je takva katastrofa da neko mora odgovorati. I onako je sezona otpisana, pošalji ih sve na tribine i igraj sa juniorima sve do kraja.
BOBBY MAJSTORE VOLIMO TE

Ne pamtim kad sam zadnji put gledao jadniju i bezidejniju momčad Liverpoola. Ovo je takva katastrofa da neko mora odgovorati. I onako je sezona otpisana, pošalji ih sve na tribine i igraj sa juniorima sve do kraja.
BOBBY MAJSTORE VOLIMO TE

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
BOG TE
Šta je ovdje ofsajd?

Šta je ovdje ofsajd?
Imali smo mi dobrih prilika i morali smo dati gol, ali ovo da je ofsajd nema smisla nikakvog, jos cash igrao na loptu.
Alisson je bas los ove sezone.
Alisson je bas los ove sezone.
Kad Liverpool da gol i kad se gleda VAR zbog mogućeg ofsajda ne vrijedi se nadati da će gol biti priznat, jednostavno se odmah na početku pomiriš sa činjenicom da će gol biti poništen.
Al kako je moguće da dio tijela sa kojim nije moguće dati gol bude u ofsajdu?
E svašta , kakav ofsajd
0-1 ili 0-2 do kraja , ovdje je neko sihre bacio

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Uzas 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
INSAAAAAAAAAALAAAAAAAAAAAAAH
GOL NA ANFIELDU IZ IGRE
GOL NA ANFIELDU IZ IGRE
Na šta bi tek ličila ova sezona da nemamo Salaha!?
Hajde sad okrecite to
Kakva pobjeda dan te ****.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Tri boda i napokon pobjeda na domaćem terenu. Malo se lakše diše.
TAA
Opet dosta negativnih stvari, nakon postignutog gola smo nestali sa terena i prepustili inicijativu Villu , srećom nije nas koštalo. Odlično za moral, a i da smo skinuli sihre sa Anfielda pred Real.
Firmino pokazao zašto je naš najvažniji igrač, kakav majstor loptei presinga.
Borba za LP i dalje traje.
TAA

Opet dosta negativnih stvari, nakon postignutog gola smo nestali sa terena i prepustili inicijativu Villu , srećom nije nas koštalo. Odlično za moral, a i da smo skinuli sihre sa Anfielda pred Real.
Firmino pokazao zašto je naš najvažniji igrač, kakav majstor loptei presinga.
Borba za LP i dalje traje.
Pobjedaaaaa , nek sam ispehirao Villi da ostaje 0 1
Kakva fula Manea 3 na 1 , da je prije zastao mogao je sta hoce da radi s loptom.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.