Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Covjek deklarisani navijac Zelje, ima slike u njihovom dresu i sudi im. Pa ebem ti savez ti ****. Od Zelje me to ne cudi, kad zagusti ovo su mjere
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Dva Amara unistise zelju ...
Kolika je kamata ,amidza amidza amidzaaa?
Kolika je kamata ,amidza amidza amidzaaa?
Joj padavicara majko.moja hahhahahahahaha plava ****
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nije ovo crveni. Žuti jeste svakako al direktni crveni nije bio.
- Meraak1921
- Kontakt:
Sta jel me stid u stau te yebem, opsajd slobode 2 metra? Ponisten gol protiv olimpika? 2 penala nisu svirana protiv olimpika? Protiv vas svira opsajd cista situacija i gol za nas? Sta jel me stid pisam ti se u stau . Rekao sam da nije crveni, al kad se radi protiv nas niste osudili, pi cki cemma_hz je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:42Jel te stid skevre jednoMeraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:41Kad su zelju ovako yebavali niko nista aa kocijasi.. nije bio crveni al svakako ovo je pobjeda Mladosti
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Postavi klip gola Slobode protiv Zelje proslo kolo ?tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:43Pa uvijek je bilo ovako. Zna se kojih 5 klubova je uvijek ovo radilo pa liga nije nikad napredovala.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Beduin
- Kontakt:
Sta je rec brate, i vas neko pokrao kao i Mladost danas?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Crkni elvise sjeme ti se zatrlo
Pa eto isti si k.urac,kad tebi silje sve ok,kas protiv tebe onda se bunis...ne serite vise za ofsajde itd itdMeraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:45Sta jel me stid u stau te yebem, opsajd slobode 2 metra? Ponisten gol protiv olimpika? 2 penala nisu svirana protiv olimpika? Protiv vas svira opsajd cista situacija i gol za nas? Sta jel me stid pisam ti se u stau . Rekao sam da nije crveni, al kad se radi protiv nas niste osudili, pi cki cemma_hz je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:42Jel te stid skevre jednoMeraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:41Kad su zelju ovako yebavali niko nista aa kocijasi.. nije bio crveni al svakako ovo je pobjeda Mladosti
FK SARAJEVO.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je greska sudije ako nekada ne digne zastavicu, ja govorim o dirigovanim utakmicama. U ovoj drzavi se zna ko je uvijek krao, a vi se mozete prepucavati samo o tome ko je vise pokrao.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:45Postavi klip gola Slobode protiv Zelje proslo kolo ?tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:43Pa uvijek je bilo ovako. Zna se kojih 5 klubova je uvijek ovo radilo pa liga nije nikad napredovala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva sramota na Grbavici, bravo za Mladost.. pokušavaju igrati sa ovim kriminalcima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
imaju obraza još jedan crveni tražiti, malo što im je elvis jedan poklonio
- Meraak1921
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:46Pa eto isti si k.urac,kad tebi silje sve ok,kas protiv tebe onda se bunis...ne serite vise za ofsajde itd itdMeraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:45Sta jel me stid u stau te yebem, opsajd slobode 2 metra? Ponisten gol protiv olimpika? 2 penala nisu svirana protiv olimpika? Protiv vas svira opsajd cista situacija i gol za nas? Sta jel me stid pisam ti se u stau . Rekao sam da nije crveni, al kad se radi protiv nas niste osudili, pi cki ce
Rekao sam odma da nije crveni sta je problem? Odma se osudjuje jer je u korist zelje, sta se nama desavalo ovo 4-5 kola ? Niste osudjivali, marsh u pm
Ja ne znam kako ovaj mujic moze ikako zelji suditi, dokaz kakve prljave poslove rade.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Sudija ti pomogne ..znaci epska kradja i opet gubis 1:3..koliko si propo
Osime od tebe ne cudi mesetarenje sa sudijama i fudbalski kriminal, imo si od koga naslijedit
Osime od tebe ne cudi mesetarenje sa sudijama i fudbalski kriminal, imo si od koga naslijedit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PeppermintSA
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gledaj ovih tuzlanskih i mostarakih pickica i javljanja. Nisam ih vidio kad nam je Sloboda dala gol iz ofsajda barem metar, pa protiv Olimpika 2 penala i ponistenog gola, protiv Sarajeva ponistenog gola, i protiv Tuzle nesviranog penala. Sve nekakvi borci za pravdu kad Zeljo ima sumnjivu situaciju u picku materinu !
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 10 apr 2021, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.