Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
DABOGDA SE UGASILI I POKREPALI
UMRI ELVISE
UMRI ELVISE
Mene stid kao starog navijaca Zelje ovog crvenog.Sram te bilo sudija.
-
- Kontakt:
Zoran Kalezic pjeva pjesmu " Stan Mladosti stani malo" ahahahha koci Mladosti, yebote paradajz ovo je bojkot igraca prema treneru, ali trener neda fotelje za šorvan.
Tuzla City / Sloga Simin Han
To je ta logika. Zato i jesmo u Qurcu u kakvom jesu. Umjesto da gledamo super utakmicu do kraja sa hrpu prilika na obe strane sada ces gledati kako se Mladost brani i krade minute.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:50Hajde smirite se malo yebo vam Zeljo mame, uzima ovo mladost bez problema , i vi sretni, a i mi jer ide noga Amaru
Zato ovu ligu i prati ova saka jada nas bolesnika.
Eno ih pocinju jedni druge uvjeravati da je bio crveni ,kakve su to budale Boze dragi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
U nastavku jos jedan crevni i penal za kmelju i nekako na guzove do remija.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma vjerui mi da bih volio 1:4 da bude samo Amaru nogaWolffire je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:53To je ta logika. Zato i jesmo u Qurcu u kakvom jesu. Umjesto da gledamo super utakmicu do kraja sa hrpu prilika na obe strane sada ces gledati kako se Mladost brani i krade minute.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:50Hajde smirite se malo yebo vam Zeljo mame, uzima ovo mladost bez problema , i vi sretni, a i mi jer ide noga Amaru
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjajte se sad od početka drugog poluvremena pa do samog kraja, boli vas kuurac realnoWolffire je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:53To je ta logika. Zato i jesmo u Qurcu u kakvom jesu. Umjesto da gledamo super utakmicu do kraja sa hrpu prilika na obe strane sada ces gledati kako se Mladost brani i krade minute.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:50Hajde smirite se malo yebo vam Zeljo mame, uzima ovo mladost bez problema , i vi sretni, a i mi jer ide noga Amaru
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ide Hiroš vani u roku od 10 minuta nastavka...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Zato se Željezničaru sve ovo i dešava. Karma je čudo.Convicts1988 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:49Treba još jednog isključit Mujićuuu, pseto lopovsko iz Banovićaaa ..
- feniksptica
- Kontakt:
Meni 25 min do Graza seljacicu. 18:30..i nemoj zurit ako ti je blizuKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:52Seljacicu iz kalesije, meni je 10 min do Grbavice dok tebi treba citav dan da dodjes u Sarajevo i nazad.feniksptica je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:5018:30KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:48
Gledaj ovih tuzlanskih i mostarakih pickica i javljanja. Nisam ih vidio kad nam je Sloboda dala gol iz ofsajda barem metar, pa protiv Olimpika 2 penala i ponistenog gola, protiv Sarajeva ponistenog gola, i protiv Tuzle nesviranog penala. Sve nekakvi borci za pravdu kad Zeljo ima sumnjivu situaciju u picku materinu !
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Meraak1921
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Niste ni vi kad ste godinama krali namjestali. Tad vam bilo dobro super, smijesnoMeraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:56Pusti bolesnike, zuti jeste, crveni nikako.. al ruku na srce, niste osudjivali kad su nas krali ovo par kola
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sad bez zajebancije,ja sam rekao to.I za Olimpik.i Tuzla city a proti.nas je.bilo bas sekunda da bi bilo.namjerno.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:56Pusti bolesnike, zuti jeste, crveni nikako.. al ruku na srce, niste osudjivali kad su nas krali ovo par kola
Ali sjeti se vaseg ,,kad su sudije grijesile u vasu korisyt "moze nam se" i vase glavno tda "kraj price"
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 apr 2021, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Smiješan crveni, Mujić jedva dočekao malo jači start.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
I ja bih pobjego iz onog sela gdje si se rodio. Sad kad vec nemas nista pametnije u zivotu raditi, udji na nasu temu citaj sta raja pise uz neizostavno gledanje nase utakmice.feniksptica je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:55Meni 25 min do Graza seljacicu. 18:30..i nemoj zurit ako ti je blizuKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:52Seljacicu iz kalesije, meni je 10 min do Grbavice dok tebi treba citav dan da dodjes u Sarajevo i nazad.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
SAMO TITULAKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:58I ja bih pobjego iz onog sela gdje si se rodio. Sad kad vec nemas nista pametnije u zivotu raditi, udji na nasu temu citaj sta raja pise uz neizostavno gledanje nase utakmice.feniksptica je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:55Meni 25 min do Graza seljacicu. 18:30..i nemoj zurit ako ti je blizuKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:52
Seljacicu iz kalesije, meni je 10 min do Grbavice dok tebi treba citav dan da dodjes u Sarajevo i nazad.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- KONTRASVIH
- Kontakt:
SAMO POBJEDA GOL SMO VEC DALINirton je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:58SAMO TITULAKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:58I ja bih pobjego iz onog sela gdje si se rodio. Sad kad vec nemas nista pametnije u zivotu raditi, udji na nasu temu citaj sta raja pise uz neizostavno gledanje nase utakmice.feniksptica je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:55
Meni 25 min do Graza seljacicu. 18:30..i nemoj zurit ako ti je blizu
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- feniksptica
- Kontakt:
I sad kad ti kazem mjesto rodjenja Sa onda ces neku novu glupost prosut jer si se sam sebe popiso...idi na stadion ba, previse si nervozan.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:58I ja bih pobjego iz onog sela gdje si se rodio. Sad kad vec nemas nista pametnije u zivotu raditi, udji na nasu temu citaj sta raja pise uz neizostavno gledanje nase utakmice.feniksptica je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:55Meni 25 min do Graza seljacicu. 18:30..i nemoj zurit ako ti je blizuKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 apr 2021, 17:52
Seljacicu iz kalesije, meni je 10 min do Grbavice dok tebi treba citav dan da dodjes u Sarajevo i nazad.
I ja bih pobjego iz grada i stana od 50 kv na 10 vecu povrsinu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.