Koja je greska sudije danas ? mozda prestrogo prvi crveni , penal nam jedan nije sviraodubioza144 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 18:51Sve sto nam nisu svirali u zadnjim kolima danas je Mujic sviro al opet nam nije dovoljno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 10 apr 2021, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam ja šta vi napadate ljude Mujić nas je poguro da dođemo do boda treba biti realan
Čekamo komentar Amara Veličanstvenog da nam malo da analizu neku i smijernice kako se trebamo ponašati
Amar treba dobit otkaz sad odmah nema mogućnosti da u narednih 3 utakmice osvoji 12 bodova jbg
ODLAZI IZ SVETINJE !

Čekamo komentar Amara Veličanstvenog da nam malo da analizu neku i smijernice kako se trebamo ponašati
Amar treba dobit otkaz sad odmah nema mogućnosti da u narednih 3 utakmice osvoji 12 bodova jbg
ODLAZI IZ SVETINJE !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Realno ono jeste za crvenog.
Ma pusti nase pickurine

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 10 apr 2021, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAZ NI SLUČAJNO1921boy je napisao/la: ↑10 apr 2021, 18:54Ne znam ja šta vi napadate ljude Mujić nas je poguro da dođemo do boda treba biti realan![]()
ODLAZI IZ SVETINJE !
procepilo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Definitivno je samo ovaj penal bio 100%, ruka visoko podignuta, neprirodan položaj ruke na osnovu kojeg si dobio neprirodno veći položaj tijela... Sve ostalo što se dogodilo danas je bilo li-la....
Mes Que Un Club
Ali ne dobiti ekipu igrajuci sa dva igraca vise zadnjih 20 min ili koliko vec.
.
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 12 apr 2021, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ako očekuješ da podnese ostavku odmah lezi spavat zimski sanValter je napisao/la: ↑10 apr 2021, 18:56OTKAZ NI SLUČAJNO1921boy je napisao/la: ↑10 apr 2021, 18:54Ne znam ja šta vi napadate ljude Mujić nas je poguro da dođemo do boda treba biti realan![]()
ODLAZI IZ SVETINJE !
mosa lošmi stićko tit-ula!
- desnibocni
- Kontakt:
PA KAKO GA NIJE STID OVAKO PRIČATI
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Samo Brko nam se pravo nasekiro...
Pa valjda smo dosad utvrdili da taj smrad nema obraza uopšte.
Zadnja izmjena: KapitenK, dana/u 10 apr 2021, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ostali bez bodova bez evrope i najgore sve one sudijske greske protiv nas danas su zaboravljene.
- svrakino1921
- Kontakt:
Podrska Strucnom stabu,upravnom odboru i nadzornom odboru
Podrska i administraciji
ZAKLJUCAJTE LJEPOTICU
DA JOJ PREKO NOCI NETKO NE NAUDI
Podrska i administraciji
ZAKLJUCAJTE LJEPOTICU
DA JOJ PREKO NOCI NETKO NE NAUDI
- dubioza144
- Kontakt:
Jel dao ostavku valjda cilj nije ispunjen 4 kola 4 pobjede
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 26 gostiju.