FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
.
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 12 apr 2021, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
ŠEST PORAZA I TRI REMIJA U POSLJEDNJIH 9 UTAKMICA. NOGA!!!!!!!!!

Zadnja izmjena: braco, dana/u 10 apr 2021, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Kako igraju kad nemaju pobjedu? To sto se pojave na terenu je nista, nemaju pametnija posla svakako.
Ono sto je sigurno Amar mora ici. Njegovo procepilo i ostalo vise nikog ne zanimaju. Cuvat ce ga policija 24h ako ovako nastavi. Ogromnu ljutnju Juga je navukao na sebe, Bog nek mu je na pomoci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Pa gdje nećeš napadat kad Mladost igra defanzivno na kontre, njima i jeste cilj da ih napadaš. Poslije crveni, pa crveni, pa penal..Argentina je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:06Najtuznije sto je pristup bio dobar, napadali sve vrijeme, drzali loptu, bili opasni, nismo srljali itd. Ali kad ne ide, ne ide.1921boy je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:04Zadovoljni smo pristupom
HAHAHAHHHHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHAAHAHAHAHHHAHAHHAHHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
I dalje ne mogu da vjerujem da igraci uopste igraju pored toliko dugovanja
igrali smo dobro a zajebo nas sudija 

joj ocaja mati draga umivam se evo u hladnom znoju i nemoci
joj ocaja mati draga umivam se evo u hladnom znoju i nemoci
Naravno da ne očekujem. Al koji će nam ku.rac drugi kad više ništa ne može promijeniti. Šta treba sada da ovome isplatimo sve po ugovoru a drugom da dajemo platu plus njegovom stručnom štabu. Pustiti čovjeka (Amara) da nas kara, što smo tražili to smo i dobili.1921boy je napisao/la: ↑10 apr 2021, 18:57Ako očekuješ da podnese ostavku odmah lezi spavat zimski sanValter je napisao/la: ↑10 apr 2021, 18:56OTKAZ NI SLUČAJNO1921boy je napisao/la: ↑10 apr 2021, 18:54Ne znam ja šta vi napadate ljude Mujić nas je poguro da dođemo do boda treba biti realan![]()
Čekamo komentar Amara Veličanstvenog da nam malo da analizu neku i smijernice kako se trebamo ponašati
Amar treba dobit otkaz sad odmah nema mogućnosti da u narednih 3 utakmice osvoji 12 bodova jbg
ODLAZI IZ SVETINJE !
EVO AMARE MENI GA PRVOM SLOŽI

Ma kakav jug, smijurija od 150-200 ljudi. Treba ukinuti jug, Amara i sve koji ga podrzavaju, Misimovica i sve koji ga podrzavaju, sve u pm poslati. I poceti sve bez njih na bolji nacin.LjoZee je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:09Kako igraju kad nemaju pobjedu? To sto se pojave na terenu je nista, nemaju pametnija posla svakako.
Ono sto je sigurno Amar mora ici. Njegovo procepilo i ostalo vise nikog ne zanimaju. Cuvat ce ga policija 24h ako ovako nastavi. Ogromnu ljutnju Juga je navukao na sebe, Bog nek mu je na pomoci.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ostavke a ne otkazi !
Da jos naplate i uzmu pare, malo im sto nas sahranise.
Da jos naplate i uzmu pare, malo im sto nas sahranise.
Mjau !
ne pisem skoro nikad na forumu ali sta je ovo sa komentarima. Pa Zeljo nam igra a ovdje 90% ljudi navija da izgubimo. Ja sam se radovao svakom golu. Ne pamtim goru atmosferu na ovo forumu a godinama citam. Isto me to zalosti kao i nase igre.
Jednostavno nas trenutno ne ide. Nevjerovatni svi golovi Mladosti. Ericeve greske su nas ostavile bez ikakve sanse. Tesko se bilo poslije toga vratiti.
Jednostavno nas trenutno ne ide. Nevjerovatni svi golovi Mladosti. Ericeve greske su nas ostavile bez ikakve sanse. Tesko se bilo poslije toga vratiti.
ahahahahahahhahGraf je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:17ne pisem skoro nikad na forumu ali sta je ovo sa komentarima. Pa Zeljo nam igra a ovdje 90% ljudi navija da izgubimo. Ja sam se radovao svakom golu. Ne pamtim goru atmosferu na ovo forumu a godinama citam. Isto me to zalosti kao i nase igre.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Najbolji danas: Mujic, Zec
Solidni Milicevic, Juricic, Stevanovic, Blazevic, Stilic
Losi Miletic, Vrhovac,,Alispahic, Bojo, Mujezinovic, Bekric
Zalutali Veselinovic, Eric, Lendric
Solidni Milicevic, Juricic, Stevanovic, Blazevic, Stilic
Losi Miletic, Vrhovac,,Alispahic, Bojo, Mujezinovic, Bekric
Zalutali Veselinovic, Eric, Lendric
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Jedino pozitivno danas je bio naš šefGraf je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:17ne pisem skoro nikad na forumu ali sta je ovo sa komentarima. Pa Zeljo nam igra a ovdje 90% ljudi navija da izgubimo. Ja sam se radovao svakom golu. Ne pamtim goru atmosferu na ovo forumu a godinama citam. Isto me to zalosti kao i nase igre.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Baciš roštilj, piješ pice i dalje sjediš, i nakon čitavog života po prvi put, al' kunem vam se po prvi put ne gledaš utakmicu.
Nisam ni rezultat pratio.. čuo sam notifikacije od ss.ba, ali zabranio i sebi i drugu da ne dotiče do kraja utakmice.
Nećete mi i ovaj vikend syebati.. a dođite vi opet ko i svake sedmice dan prije tekme uzimajte xbonove... osušili se dabogda.
Željo do groba pič.ketine !
Nisam ni rezultat pratio.. čuo sam notifikacije od ss.ba, ali zabranio i sebi i drugu da ne dotiče do kraja utakmice.
Nećete mi i ovaj vikend syebati.. a dođite vi opet ko i svake sedmice dan prije tekme uzimajte xbonove... osušili se dabogda.
Željo do groba pič.ketine !
e ljudi pa procepilo je
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evropa

Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 11 apr 2021, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ali sta bi od onog Zeljinog vojnika i ratnika,od sina najvece legende kluba,nista mi vise nije jasno..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne znam šta hoćete niko nije očekivao da pobijedimo svi su očekivali da damo gol a mi damo četiri ne znam šta da kažem PONOSAN SAM na ove momke 

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Ideneide, Kajkutenjoyer, Lokomotifa, MoSaZeLjo1921 i 36 gostiju.