FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vidim negdje pise Lutvo bio štene kad je Željo zadnji put pobjedio hahaha
Kakav mentalni hendikep trebas imati da ovako nesto izjavis. Ljudi se bore, hodaju za tobom, bodre, kupuju nake imaginarne karte da bi se usljo mogao zajebavati s nama i ti izjavis da te boli **** za nase parole. Lik fakat nije dobar u glavu.braco je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:28Osim o parolama na Grbavici: Ne gleda niko specijalno to što piše...
Nakon utakmice protiv Mladosti koja je završena 4:4, Osim je komentarisao parole.
"Ne gleda niko specijalno to što piše. Kad si u utakmici misliš na utakmicu. Nisu nam parole krive što primamo golove", rekao je Osim.
Cuva Bog Zelju svog!
Nastavlja pisati po navijacima.braco je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:28Osim o parolama na Grbavici: Ne gleda niko specijalno to što piše...
Nakon utakmice protiv Mladosti koja je završena 4:4, Osim je komentarisao parole.
"Ne gleda niko specijalno to što piše. Kad si u utakmici misliš na utakmicu. Nisu nam parole krive što primamo golove", rekao je Osim.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ma dobro on se sad sprda sa rajom,boli ga **** moze mu se ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ništa nemamo od pisanja
Pa nije rekao da ga boli k sta pise nego da te parole nisu donijele stres, nervozu nego da su sami (on i igraci) krivi za ovu utakmicu. Samo realno gledajte sta god da imate protiv nekog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Koja li je Mladost po platama u ligi? Pitam onaj amarov prezivjeli abortus
Cuva Bog Zelju svog!
Ipak kad vidim ove šugave lobotomce po temi, neka tebe Brko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mi "seronje" smo danas dosta srali.
Zabili smo četiri gola, nismo izgubili, od 90 minute sa 2:4 preokrenuli na 4:4. Golemo brate, golemo
"Moleri" na vas je red.
Zabili smo četiri gola, nismo izgubili, od 90 minute sa 2:4 preokrenuli na 4:4. Golemo brate, golemo
"Moleri" na vas je red.
- svrakino1921
- Kontakt:

Mladost na Grbavici vodi 4:2 i sada je vjerovatno sve gotovo.
Još jedna golčina na Grbavici za kraj svih nada Željezničara
Željezničar je imao dva igrača više, stiskao protiv Mladosti pri rezultatu 2:3, a onda - ponovo šok.
Alić zabioa eurogol, pa Mladost vodi s 4:2 i po svim prilikama dolazi do velike pobjede.
Iz ovoga smo se vratili
Jer su svi mislili da smo gotovi
Ništa ljepše nego kad se odmah sami prepoznaju. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Navijacima nemoze niko nista reci. Danas je nase djete pokidalo u prvom, a na njegovoj poziciji je za nas igrao Veselinovic. Fuj Amare.Tristan10 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:29Ne bih se skroz slozio. Igrali smo dobro prosle godine pa je fin broj ljudi opet cekao kiks, sjecam se dobro, i nazalost tesko mogu da vidim kako ce Amar moci da ovo okrene. Stvoren je nazalost taj polaritet od samog pocetka, a u klubu moras sve snage da ujedinis.samoposmatram je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:22Niko nenavija da izgubimo, ali nas sviju sramota ko nosi plavi dres I ko nas vodi.Graf je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:17ne pisem skoro nikad na forumu ali sta je ovo sa komentarima. Pa Zeljo nam igra a ovdje 90% ljudi navija da izgubimo. Ja sam se radovao svakom golu. Ne pamtim goru atmosferu na ovo forumu a godinama citam. Isto me to zalosti kao i nase igre.
Jednostavno nas trenutno ne ide. Nevjerovatni svi golovi Mladosti. Ericeve greske su nas ostavile bez ikakve sanse. Tesko se bilo poslije toga vratiti.
"Može te sudija zeznut jednu il dvije pa možeš imat nesreću jednu ili dvije pa da izgubiš ali ne možeš izgubiti pet ako nisi slab"
"Sela sa četiri,pet kuća i džamijom su nas pobjeđivali na Grbavici"
"Ako je taj čovjek toliko jak koji je dvije godine na četiri tisuće kilometara udaljen i druge dvije godine šeta psa po Dolac Malti toliko jak da napravi polarizaciju,takvu. Onda se mi ne trebamo brinuti šta će biti kad se taj čovjek vrati u klub. A vratit će se,nek to moja poruka bude"....
"Amar će se borit i rukama i nogama da vrati svoje pare koje je pozajmio"
"Bolje izgubiti jednu 3:0 nego tri po 1:0"
"Ja sam najveći bh.trener ubjedljivo"
"Moja plata je 8.000 maraka i to nije nikakva tajna"
"Sad nam ne mogu prekinuti sezonu jer je Borac peti"
"Gdje smo mi na zadnjoj utakmici imali 900 gledalaca ili 735 prodani karata sa 15 vozila,marica"
"Nije isto igrati s Borcem iz Banjaluke i Jedinstvom iz Žeravice"
"Očekivanja ? Da konačno zabijemo gol,ali ne kod 3:0 za protivnika"
"Odčepit će negdje"
"Mi smo najbolji od prvih šest ekipa"
"Sve dogovoreno,ali nejma"
"Šuti i poklopi se"
"Gore smo,vrtimo se,muljamo,vidjet ćemo .... "
Osim o parolama na Grbavici: Ne gleda niko specijalno to što piše...
Dobro je jedan čovjek na FB napisao : "On moli da mu date otkaz,da može naplatiti cifru pa da do kraja života bude miran" evo još neko je objavio i na ovom postu o parolama
"Sela sa četiri,pet kuća i džamijom su nas pobjeđivali na Grbavici"
"Ako je taj čovjek toliko jak koji je dvije godine na četiri tisuće kilometara udaljen i druge dvije godine šeta psa po Dolac Malti toliko jak da napravi polarizaciju,takvu. Onda se mi ne trebamo brinuti šta će biti kad se taj čovjek vrati u klub. A vratit će se,nek to moja poruka bude"....
"Amar će se borit i rukama i nogama da vrati svoje pare koje je pozajmio"
"Bolje izgubiti jednu 3:0 nego tri po 1:0"
"Ja sam najveći bh.trener ubjedljivo"
"Moja plata je 8.000 maraka i to nije nikakva tajna"
"Sad nam ne mogu prekinuti sezonu jer je Borac peti"
"Gdje smo mi na zadnjoj utakmici imali 900 gledalaca ili 735 prodani karata sa 15 vozila,marica"
"Nije isto igrati s Borcem iz Banjaluke i Jedinstvom iz Žeravice"
"Očekivanja ? Da konačno zabijemo gol,ali ne kod 3:0 za protivnika"
"Odčepit će negdje"
"Mi smo najbolji od prvih šest ekipa"
"Sve dogovoreno,ali nejma"
"Šuti i poklopi se"
"Gore smo,vrtimo se,muljamo,vidjet ćemo .... "
Osim o parolama na Grbavici: Ne gleda niko specijalno to što piše...
Dobro je jedan čovjek na FB napisao : "On moli da mu date otkaz,da može naplatiti cifru pa da do kraja života bude miran" evo još neko je objavio i na ovom postu o parolama
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 10 apr 2021, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ma vidiš da sad najviše pišu oni koji su se radovali svakom golu koji smo primili. Normalno da okreču izjavu ne bi li manijeke okrenuli protiv Amara a i protiv kluba. Naravno da je rekao da nismo izgubili bodove zbog toga što su igrači pročitali parole već zbog drugih stvari
Treba se potruditi ne pobijediti devet utakmica uzastopno u ovakvoj ligi. Treba se potruditi primiti tri gola za 15 minuta na svom terenu od Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Treba se potruditi ne pobijediti sa dva igraca vise i jos primiti gol.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 10 apr 2021, 19:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Bitno da je pročepilo
Amare ubleho je l` vrijeme ?

Amare ubleho je l` vrijeme ?
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- MocMahale444
ERIC najgori golman Želje ikad.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
braco je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:28Osim o parolama na Grbavici: Ne gleda niko specijalno to što piše...

@igrajlopte 🐦
Pogledaj ti njemu izjave i tako poslije svake utakmice.Čisto šprdanje sa klubom i baljezganje gluposti.Trener sarajevskog tima Amar Osim govorio je na press konferenciji nakon meča i okarakterisao je ovu utakmicu kao veoma čudnu.
"Teško je objasniti ovakvu utakmicu. Mi damo četiri gola i ne pobijedimo. Igramo sa dva igrača više 20 minuta i ništa. Da je bio isti broj igrača na terenu primili bismo 12 golova", rekao je Osim i nastavio je:
"Isključenja su nam dali priliku da se dohavizamo. Totalno smo bili neefikasni bez obzira na četiri gola. Protivnik ima opasne igrače, opet Hadžića nismo imali pod kontrolom kao ni Hiroša. Nismo znali iskoristi brojčanu prednost. Igrač su pod stresom, a iz tog stresa proizilaze greške. To je to, nemam šta pametnije reći", dodao je Osim
Da izvučem par bisera :
"Protivnik ima opasne igrače"
"Isključenja su nam dali priliku da se dohavizamo"
"Igrači su pod stresom"

I na kraju - "To je to, nemam šta pametnije reći" Bolje da si šutio pametniji bi ispao.
I na kraju epska - "Da je bio isti broj igrača na terenu primili bismo 12 golova"

Zamisli da ovako nešto poslije utakmice izjave Guardiola,Flick,Zidane.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Kako te nije stid tako pisati o velikom Sir Amar Osimu, Erić je kriv i ostali. Vjerovatno i Misimović ima ulogu u svemu ovome.ReX je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:42braco je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:28Osim o parolama na Grbavici: Ne gleda niko specijalno to što piše...
"Ne gleda niko specijalno to što piše. Kad si u utakmici misliš na utakmicu. Nisu nam parole krive što primamo golove", rekao je Osim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pichko jedna smrdljiva crnim slovima ce tvoje ime i nazalost prezime biti upisani u buducnosti! FUJ!!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, b00t, dark44, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Hilmo123, Hrammm1921, Kaunas, mavi, N3R3D, Napaceni87, Orvel i 166 gostiju.