FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
bice zajebano ako barca bude igrala s dva vezna igraca na tri vezna igraca real madrida, a pri tome, jedan od ta dva, bio bi pedri, a znamo da je lose odigrao prvi "el clasico", dakle, fakticki se dovodis u opasnost da igras s jednim veznim igracem i budes pojeden na sredini terena
definitivno bih igrao s tri vezna igraca, a ukoliko bude bilo potrebe da se ganja rezultat, onda ubaciti i treceg ofanzivca
definitivno bih igrao s tri vezna igraca, a ukoliko bude bilo potrebe da se ganja rezultat, onda ubaciti i treceg ofanzivca
Barca je i prvi ovosezonski Clasico igrala sa dva veznjaka. Zinedin takticki pojeo zutu neznalicu na toj utakmici.Chinaglia je napisao/la: ↑10 apr 2021, 13:34bice zajebano ako barca bude igrala s dva vezna igraca na tri vezna igraca real madrida, a pri tome, jedan od ta dva, bio bi pedri, a znamo da je lose odigrao prvi "el clasico", dakle, fakticki se dovodis u opasnost da igras s jednim veznim igracem i budes pojeden na sredini terena
Ako veceras ponovo isto, poraz je neminovan.
Moguće da će Zidane s 4 ako je Valverde dovoljno spreman, a ni Isco nije isključen pošto je vazda naložen za ovakve utakmice.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- NisamInSajder
- Kontakt:
Definitvno vezni red ce odluciti utakmicu. Mislim da Barca u veznom redu sa dvojicom(3421,De Jong na stoperu, a Busquets i Pedri u veznom redu) nema sta da trazi protiv Realovog veznog reda. Kada bi De Jong zaigrao u veznom redu uz Pedrija i Busquets sanse bi se drasticno popravile, tada bi na stopera trebao upasti ili Pique ili Araujo, ako racunamo da su Mingueza i Lenglet sigurni u prvoj postavi. Pitanje je da li ce Pedri izgoriti ponovo u El Clasicu, u vidljivo slabijoj je formi u odnosu na pocetak ili sredinu sezone, vjerivatno zbog umora i njegovog silnog forsiranja od strane Koemana, umjesto njega bih dao sansu Pjanicu. Ali, Pjanicu je gotovo pa nemoguce da bude u prvom. Dok Roberta Koeman moze iskorisiti kao iznenadjenje u prvoj postavi umjesto Pedrija, a sigurno da ce Roberto biti prvi pik za vezni red ukoliko pocne sa klupe.
Ocekujem zanimljivu utakmicu, potajno se nadam scenariju iz 2017te.
Ocekujem zanimljivu utakmicu, potajno se nadam scenariju iz 2017te.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
idealnih 11, ne moze bolje trenutno
Zidane zna da ce sredina biti jako bitna za tekmu pa je odlucio s 4 u vezi na nasa 3, tu bi Messi trebao jako puno pomagati da se uzme lopta, raduje me jer napokon imamo 2 mobilna stopera i brzog beka da zatvorimo tu desnu stranu Viniciusu, Araujo i Mingueza kraj nje mi ulijevaju samopouzdanje.
Ono sto me malo vise brine je Vasquez i Valverde koji ce sigurno napasti nasu lijevu stranu gdje smo jako ranjivi, Pedri i FDJ ce morati biti jako aktivni da zatvaraju prostor jer Lenglet nema dovoljno brzine da to pokrije s Albom.
Bit ce utakmica puno teza nego sto bi bila da se igralo prije ovih sugavih reprezentacija, tako da ne znam sta da ocekujem.
Real se uvijek nalozi protiv nas i dobro igraju, a mi imamo jako puno mladih igraca koji su nedokazani u velikim utakmicama, mislim da cemo imati prilika, ali ce i Real, bit ce jako jako napeta utakmica.
Ono sto me malo vise brine je Vasquez i Valverde koji ce sigurno napasti nasu lijevu stranu gdje smo jako ranjivi, Pedri i FDJ ce morati biti jako aktivni da zatvaraju prostor jer Lenglet nema dovoljno brzine da to pokrije s Albom.
Bit ce utakmica puno teza nego sto bi bila da se igralo prije ovih sugavih reprezentacija, tako da ne znam sta da ocekujem.
Real se uvijek nalozi protiv nas i dobro igraju, a mi imamo jako puno mladih igraca koji su nedokazani u velikim utakmicama, mislim da cemo imati prilika, ali ce i Real, bit ce jako jako napeta utakmica.
Čisto sumnjam da će se ovo desitiFurymaker je napisao/la: ↑10 apr 2021, 19:55Zidane zna da ce sredina biti jako bitna za tekmu pa je odlucio s 4 u vezi na nasa 3, tu bi Messi trebao jako puno pomagati da se uzme lopta, raduje me jer napokon imamo 2 mobilna stopera i brzog beka da zatvorimo tu desnu stranu Viniciusu, Araujo i Mingueza kraj nje mi ulijevaju samopouzdanje.

Ja sam mislio da će ubaciti Piquea u početni sastav.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
dajte link molim Vas da funkcionise?! prosle sedmice ona mamahd nije valjala, u svakom slucaju hvala na pomoci!
Slažem se, teško da možeš bolji sastav izvesti na ovaj Zidaneov, koji me baš iznenadio. Mislio sam da će napravit jednu ili dvije izmjene u veznom redu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
I jedan i drugi sastav izgledaju oprezno , a možda samo izgledaju.
Idealan igac za ove utakmice je Roberto.Ubacio bi njega umjesto Pedrija jer se moze tuci , spartati i biti opasan u trku te iz drugog plana.
Ako ne bude islo , nadam se da ce to biti prva izmjena.
Real je jaci na sredini , nema tu puno mudrovanja.Valverde je 4ti igrac koji je prodoran i ubojit.Nesto sto mi imamo u Robertu samo ne u tom kvalitetu.
Ako ne bude islo , nadam se da ce to biti prva izmjena.
Real je jaci na sredini , nema tu puno mudrovanja.Valverde je 4ti igrac koji je prodoran i ubojit.Nesto sto mi imamo u Robertu samo ne u tom kvalitetu.
koeman se bas mnogo popravio i naucio na vlastitim greskama, ova tekma je jos jedan dokaz tome
Amatersko ispadanje.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Busquets 

- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.