IgračinaRomagnoli13 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:28Godine prolaze ali kredit koji Casemiro ima kod sudija, nikad.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- legenda reala
- Kontakt:
Re: La Liga
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Shategabri
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Vinicius postaje ozbiljan igrač, daleko opasniji i konkrentniji nego ranije. Benzema emeritus na devetci.
Zidan zidanovski, navuko je Barsu u zamku. Biće ona od onih tekmi gdje Barsa igra a ovi daju golove.
Ubiše ih sve na istu foru, Koeman je baš velika neznalica. Doduše i ova odbrana Barselone je nivo Fulhama.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 10 apr 2021, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Shategabri
Meni se čini da je on upgrade neke svoje greške sa tempiranjem forme, znao je prije ostati bez gasa kad je nabitnije.
Dobro, malo je i ovo sve poremetilo pa je bio sporiji ulazak u sezonu, onda dosta je ovih dizelaša...uglavnom neosnovano se osporava, a dokazano je trenersko ime.
Koševo Zapad
- kontrasviju
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kamo sreće da igraju.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Shategabri
A ne znam koji vam je q sa ovom pričom više, Real nema igre, bla bla...ne znam čemu ta priča, pa realno ubiše ih ovih 40 minuta, znači ovih 2-0 dobro su i prošli.
Koševo Zapad
- QUARTERBACK
- Kontakt:
benzema doktor, real zasluzeno vodi, kakva je to barcina igra jalovi posjed, real zna sta ce s loptom kad je ima, bolji su!
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 10 apr 2021, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
Ode Lucas
ko bi rekao da ću ga žaliti, al izrastao je u pravog modernog beka.
Koševo Zapad
PA da su ubili, i nisu. Koriste samo tromost i bezidejnost ovih majmuna. Vinicius kakav god da je retard proći će jedna baš zbog njegove brzine, isto kao u onom Clasicu kada je prošao Semeda i šutao, Mats išao na nju ali se odbi od Piquea i u go.Shategabri je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:40A ne znam koji vam je q sa ovom pričom više, Real nema igre, bla bla...ne znam čemu ta priča, pa realno ubiše ih ovih 40 minuta, znači ovih 2-0 dobro su i prošli.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Plus kad dodas nevjerovatno uzak roster zbog povreda... Zaista se mora covjeku odati priznanje za 'man management' i takticku pripremu igraca.Shategabri je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:39Meni se čini da je on upgrade neke svoje greške sa tempiranjem forme, znao je prije ostati bez gasa kad je nabitnije.
Dobro, malo je i ovo sve poremetilo pa je bio sporiji ulazak u sezonu, onda dosta je ovih dizelaša...uglavnom neosnovano se osporava, a dokazano je trenersko ime.
E J*** ti stativu i dan.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Joj pritiska na suce 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- LlullSergio
- Kontakt:
Eh docekali smo da placemo jer se Lucas povrijedio...s ovim Odrionzolom sve postaje tesko, vadi Carvajala, salji najbolje doktore da dodje sebi i zaigra.
Dabogda da se ovo sacuva sa njim na terenu.
Dabogda da se ovo sacuva sa njim na terenu.
Najgori igrac na dunjaluku je usao umjesto Lucasa tako da Barcelona ima itekakve sanse da preokrene.
Čuj dabogdo da se sačuva. Isto ko da igrate protiv Levantea a ne protiv Barcelone.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zizou opet piša po holandskoj neznalici.
Tegoba gledati
Tegoba gledati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.