A bilo je neznalica kojima su ova dvojica prosle sezone bili bivsi igraci
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
A bilo je neznalica kojima su ova dvojica prosle sezone bili bivsi igraci
- LlullSergio
- Kontakt:
Pohvali i Karima, nece ti ruke otpast 
Frajer koji meda ne može min 3 godine u klasicima im regularno živi rent free u mozgu i dalje. Kakvi kompleksi braćo
- Nail for Real
- Kontakt:
Hocete li mu ponovo pusiti da vam ostane nakon kraja sezone
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kad se uzme Liga i LP, Karim je zlatna lopta. Babuka.
Ovo kao kad izađeš s trebom koja kaže nije mi bivši ništa značio pa provede noć pričajući o njemu koliki je šupak.
- LlullSergio
- Kontakt:
Sta su ovaj Kumanche i retardirani Shakirin ganjali suca po tunelu,moram im priznati da su doktorirali pritisak na suce.
Kaze Zidan da su fizicki na limitu,nije ni cudo sta se sve kroz sezonu desava sa povredama.CMK ja ne znam kako ta trojica i dalje disu na terenu koliko su minuta pregazili.
Kaze Zidan da su fizicki na limitu,nije ni cudo sta se sve kroz sezonu desava sa povredama.CMK ja ne znam kako ta trojica i dalje disu na terenu koliko su minuta pregazili.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Nail for Real
- Kontakt:
A to se desi kad ih od malena uce mentalitetu zrtve. Za ovo se suspenzija daje, cuj vikat' na sudiju u tunelu, kakvi majmuni bezobrazni.L-Train je napisao/la: ↑11 apr 2021, 00:31Sta su ovaj Kumanche i retardirani Shakirin ganjali suca po tunelu,moram im priznati da su doktorirali pritisak na suce.
Kaze Zidan da su fizicki na limitu,nije ni cudo sta se sve kroz sezonu desava sa povredama.CMK ja ne znam kkao ta trojica i dalje disu na terenu koliko du minuta pregazili.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Više ja pratim anonimnog po tramvajima po Zenici nego što on prati Real nakon sto je CR otisao
Nisu navikli na postenog sudiju
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Unitedovac priča o nenavikavanju na poštenog sudiju? Zemljo, otvori se.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Treba samo oštro sa Perezovim plaćenicima. Od početka je smrdilo to sve u vezi sudije. Čuj kao povrijedio se Lahoz. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Perez mu klizeci uletio
7 dana su kmecali o sudijama i na kraju dobiju savrseno suđenje 
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Zadnji El Clasico na SK-u, sljedeci na AS. Valjda su zato i pustili na SK 1 inace bi islo na Nova Sport lagano 
Gdje je onaj @goretzka,on vecerasnji slager ne bi propustio ako vec nije u Banovicima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.