NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Taman Netsi osvojili, svako ko ih trenutno smatra ozbiljnom prijetnjom LAL-u, po meni subjektivan i optimističan !
Naravno, može dosta toga da se poremeti do PO-a.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Rekoh vec, ovi ostali timovi vec unaprijed skidaju gace protiv Netsa, taj film protiv LAL ili PHI nece gledati
kakva dodavanja THTa sinoc, onaj blento iz Toronta mislio da cemo ga dati za pola godine 35godisnjeg Lowrya

kakva dodavanja THTa sinoc, onaj blento iz Toronta mislio da cemo ga dati za pola godine 35godisnjeg Lowrya
Bas me zanima kako si dosao do ovog zakljucka.ronaldo99 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 11:30Rekao bi covjek da su osvojili titulu,a ne pobjedili kako oni sami kazu i nebitnoj RS utakmici.
Al dobro ako vi smatrate da cete sa punom ekipom imati +50 prednosti nad Netsima u eventualnom finalu nakon sinosnje tekme,e onda ne znam sta da vam kazem.
Zaspao sam na poluvremenu nisam upratio zasto Irving vise nije ulazio u igru?
- BuffonGigi
- Kontakt:
Zaspao si ti izgleda puno prije...ronaldo99 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 11:30Rekao bi covjek da su osvojili titulu,a ne pobjedili kako oni sami kazu i nebitnoj RS utakmici.
Al dobro ako vi smatrate da cete sa punom ekipom imati +50 prednosti nad Netsima u eventualnom finalu nakon sinosnje tekme,e onda ne znam sta da vam kazem.
Zaspao sam na poluvremenu nisam upratio zasto Irving vise nije ulazio u igru?
A Irving je mentalni patuljak, retard koji je zaradio i sebi i Schroderu iskljucenje. IQ njega, Duranta i Hardena je glavni razlog zbog kog nisu svemirski brodovi, i zbog kog likovi kao ti ne mogu svrsavati.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
pa mozda i jest nebitna utakmica al svakako treba odat priznanje Lakersima koji igraju bez pola ekipe,nije da ova utakmica u kojoj nema Brona i ADa a sa druge strane Hardena i 20ak minuta za Kyriea i KDa nesto znaci za njihov eventualni duel u finalu ali svakako je gotivno da ekipa pokazuje muda i uz sve probleme koje imaju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Jok, sa tri goat ofanzivca, smatrat će s rubnom plejof ekipom.OldFashioned je napisao/la: ↑11 apr 2021, 11:36Taman Netsi osvojili, svako ko ih trenutno smatra ozbiljnom prijetnjom LAL-u, po meni subjektivan i optimističan !
1921
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evo, otvoreno....Ko ce samnom po pauzu od pisanja na ovom pdfu od 2-3 mjeseca da ce BKN uzeti, izadju li s Istoka? Bez obzira ko izadje sa Zapada.OldFashioned je napisao/la: ↑11 apr 2021, 11:36Taman Netsi osvojili, svako ko ih trenutno smatra ozbiljnom prijetnjom LAL-u, po meni subjektivan i optimističan !
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hahahahahaha
Pop kaze ponovo jaše
Pop kaze ponovo jaše

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Svi navijaci Lakersa nakon sinocnje pobjedi bi sad trebali prihvatiti ovu ponuduNEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2021, 13:22Evo, otvoreno....Ko ce samnom po pauzu od pisanja na ovom pdfu od 2-3 mjeseca da ce BKN uzeti, izadju li s Istoka? Bez obzira ko izadje sa Zapada.OldFashioned je napisao/la: ↑11 apr 2021, 11:36Taman Netsi osvojili, svako ko ih trenutno smatra ozbiljnom prijetnjom LAL-u, po meni subjektivan i optimističan !

Btw ovaj buffon nek me prestane citirati svakako je na ignore,tako da ne citam

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema tu mu.da, moj druze. Ma on je na bloku skoro svima ovdje. Jel to opet nije nije uzeo terapiju?ronaldo99 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 13:24Svi navijaci Lakersa nakon sinocnje pobjedi bi sad trebali prihvatiti ovu ponuduNEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2021, 13:22Evo, otvoreno....Ko ce samnom po pauzu od pisanja na ovom pdfu od 2-3 mjeseca da ce BKN uzeti, izadju li s Istoka? Bez obzira ko izadje sa Zapada.OldFashioned je napisao/la: ↑11 apr 2021, 11:36Taman Netsi osvojili, svako ko ih trenutno smatra ozbiljnom prijetnjom LAL-u, po meni subjektivan i optimističan !
Btw ovaj buffon nek me prestane citirati svakako je na ignore,tako da ne citam![]()

- AshburtonG
- Kontakt:
Pa racunica je jasna. Ako Netsi izadju sa Istoka, a budu citavi i u formi, moze ih pobijedit samo nenormalno kvalitetna odbrambena serija Lakersa ili Sixersi(na Istoku), ali njima dajem manje sanse jer su luzerska ekipa. Za takvo nesto Lakersima su potrebni Lebron na peaku forme i AD na nivou, na kojem do sada nije bio skoro nikada, te maksimalna eksploatacija kratera u odbrani na drugoj strani. Dzaba odbrana, ako ce trica bit na 25%.
S druge strane, Netsi su vjerovatno jedna od najpotentnijih ofanzivnih ekipa svih vremena, ali imaju nesrecu sto niti jedan od tih ofanzivaca nije normalna osoba. Imam osjecaj, da njihova kompletna PO kampanja moze ovisit i o tome je li neko uzeo neciji peskir, a da ne govorim o ozbiljnijim problemima u timu. Oni se bukvalno mogu 3x raspast do samog finala.
Nets-Lakers u punim sastavima, te na visokom timskom nivou, bi eventualno bila jedna od boljih serija zadnjih 20 godina.
S druge strane, Netsi su vjerovatno jedna od najpotentnijih ofanzivnih ekipa svih vremena, ali imaju nesrecu sto niti jedan od tih ofanzivaca nije normalna osoba. Imam osjecaj, da njihova kompletna PO kampanja moze ovisit i o tome je li neko uzeo neciji peskir, a da ne govorim o ozbiljnijim problemima u timu. Oni se bukvalno mogu 3x raspast do samog finala.
Nets-Lakers u punim sastavima, te na visokom timskom nivou, bi eventualno bila jedna od boljih serija zadnjih 20 godina.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 11 apr 2021, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa kaze Aldridge da zaustavi Davisa, a Andre "zivi les" Drummond ga puni
.
Netsi uzasno brane tricu i uzasno brane reket. Al' neka, fino je vidjeti da se polako okupljate oko jedne ekipe. Bilo je zalosno citati kako vam je prosle sezone jedina satisfakcija bila da nekako Davis uzme FMVP
.

Netsi uzasno brane tricu i uzasno brane reket. Al' neka, fino je vidjeti da se polako okupljate oko jedne ekipe. Bilo je zalosno citati kako vam je prosle sezone jedina satisfakcija bila da nekako Davis uzme FMVP

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Evo ja kazem da ce ih Lakersi, pod uslovom da budu zdravi i kompletni, uzeti u 6 utakmica. U sta hoces?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2021, 13:22Evo, otvoreno....Ko ce samnom po pauzu od pisanja na ovom pdfu od 2-3 mjeseca da ce BKN uzeti, izadju li s Istoka? Bez obzira ko izadje sa Zapada.OldFashioned je napisao/la: ↑11 apr 2021, 11:36Taman Netsi osvojili, svako ko ih trenutno smatra ozbiljnom prijetnjom LAL-u, po meni subjektivan i optimističan !
Pa eto fino je napisao 2-3 mjeseca hladjenja od forumaEpidaurus je napisao/la: ↑11 apr 2021, 13:53Evo ja kazem da ce ih Lakersi, pod uslovom da budu zdravi i kompletni, uzeti u 6 utakmica. U sta hoces?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2021, 13:22Evo, otvoreno....Ko ce samnom po pauzu od pisanja na ovom pdfu od 2-3 mjeseca da ce BKN uzeti, izadju li s Istoka? Bez obzira ko izadje sa Zapada.OldFashioned je napisao/la: ↑11 apr 2021, 11:36Taman Netsi osvojili, svako ko ih trenutno smatra ozbiljnom prijetnjom LAL-u, po meni subjektivan i optimističan !
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja iskreno ne vidim kako ih mogu uzeti osim ako se nešto drastično ne promijeni u međuvremenu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2021, 13:22Evo, otvoreno....Ko ce samnom po pauzu od pisanja na ovom pdfu od 2-3 mjeseca da ce BKN uzeti, izadju li s Istoka? Bez obzira ko izadje sa Zapada.OldFashioned je napisao/la: ↑11 apr 2021, 11:36Taman Netsi osvojili, svako ko ih trenutno smatra ozbiljnom prijetnjom LAL-u, po meni subjektivan i optimističan !
Da li to bila neka povreda ključnih figura momaka u žutom ili nešto drugo, ne znam, ali prema trenutnom odnosu snaga teško.
I Harden i Irving su dokazani patuljci kada je PO u pitanju.
Obojica igraju hero ball košarku, jednom se obruč smanji upola a drugi imao neviđenu sreću da je igrao sa jednim od najboljih igrača ikada u ekipi i uzeo naslov. Jedini ozbiljni superstar tu je Durant, i morao bih odigrati zaista čudesno da ovi nešto naprave.
Kladit se neću jer navijam da bilo ko sa istoka uzme

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
To je glupost,zasto bi prestali pisati zbog opklade,de nesto mastovitije smislite.
Dobar fkt ovaj Drummond,za jednog lesha izuzetno pokretljiv i jak ko bik.
Dobar fkt ovaj Drummond,za jednog lesha izuzetno pokretljiv i jak ko bik.
- OldFashioned
- Kontakt:
Čiji je to komentar bio da je Drumm leš pa se stalno spominje.
Pa to je dobitna akvizicija, s njim su kompletni !
Pa to je dobitna akvizicija, s njim su kompletni !
Mislim da je @clutch kojeg btw jako postujem
a i nezz je spominjao prazne brojke,pa kakve ce biti kad si u Clevelandu 

- OldFashioned
- Kontakt:
Iznenađujuće od njega definitivno.
Naravno da je leš, mnogi su od sinoc zaboravili da je ovo RS utakmica. Da su Netsi dobili niko ne bi slova napisao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.