Zajedno sa skupstinarima !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šefe, sretno. Nije islo ovaj put, nisi svemoguci. Imao si dobru namjeru, ali si uprskao. Na neke stvari nisi mogao uticati, a na neke jesi. Na kraju krajeva, nije ni bitno vise, Zeljo je ispastao. Idemo dalje. Volim te Zeljo !!!
Jači od ratova, režima i partija !!!!
https://fkzeljeznicar.ba/amar-osim-vise ... car/45159/Vrijedi istaći da je odluka donijeta džentlmenski, te da su obje strane pokazale da su prije svega navijači Željezničara i da je to u ovom trenutku najbolja odluka za Klub.
Večeras će se održati sjednica Upravnog odbora Kluba na kojoj će se odrediti buduće aktivnosti u vezi s imenovanjem novog trenera prvog tima Željezničara.
FK Željezničar se zahvaljuje Amaru Osimu na uvijek maksimalnom angažmanu i ostvarenim rezultatima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Mujezinovic/Kulasin-------- Zec/Juricic/Nargalic ---------- Subasic/Gasal
------------ Alispahic------ Durakovic/Karalic-----Bojo/Beca
Milicevic/Sehic ----- Ikic/Vrhovac -- Miletic/Celikovic ----- Blazevic
------------------------------------- Muftic/Bender -----------------------------------
Nek ovi igraju do kraja sezone.
------------ Alispahic------ Durakovic/Karalic-----Bojo/Beca
Milicevic/Sehic ----- Ikic/Vrhovac -- Miletic/Celikovic ----- Blazevic
------------------------------------- Muftic/Bender -----------------------------------
Nek ovi igraju do kraja sezone.
-
- Kontakt:
@ljoze Jesi li završio ibadet? Jarane pogledaj na šta tema liči.
Željezničar za život cijeli!
Uprava,igraci ??????
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tako je. Nakon toga su igraci na redu, ali vecini ionako isticu ugovori i oni ce biti bivsi na ljeto, a ovim poput Veselina i slicno ce sigurno biti raskinut ugovor.
@igrajlopte 🐦
Jbt, srce puca, još ne mogu da vjerujem da je do ovog došlo.
-
- Kontakt:
Netreba cestitati, ali treba podrzati upravu i Amara za ovaj korak, koji je odavno bio potreban.
-
- Kontakt:
- kontrasviju
- Kontakt:
Potpuno se izgubio ovaj mandat, ali ja ipak ne mogu tek tako zaboraviti sve one trofeje i radost. Ovako je najbolje i za nas i za njega. Hvala na svemu.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
1921
- lijevapolutka
- Kontakt:
Šefe hvala. Moglo je ovo puuuno bolje i uspjesnije al tvoja tvrdoglavost te je koštala.
moSa ljoŽe
Ako ostaju ovi debili od igraca onda meni ovo nista ne znaci.
Sretno Amare ja cu te pamtiti po titulama a ovaj tvoj zadnji mandat zaboraviti jer nije vrijedan pomena.
Sretno Amare ja cu te pamtiti po titulama a ovaj tvoj zadnji mandat zaboraviti jer nije vrijedan pomena.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
“Vrijedi istaći da je odluka donijeta džentlmenski, te da su obje strane pokazale da su prije svega navijači Željezničara i da je to u ovom trenutku najbolja odluka za Klub.”
Ovo je ok.Zbog ovoga bih zamolio sve koji ovdje pišu ne koriste uvredljive rijeci prema Amaru.Bilo je što je bilo,idemo dalje.Što se mene tiče i Nalic je u ovom trenutku za nas rješenje.Sad krenuti sa upravom,i tu se mora puno stvari srediti.
Ovo je ok.Zbog ovoga bih zamolio sve koji ovdje pišu ne koriste uvredljive rijeci prema Amaru.Bilo je što je bilo,idemo dalje.Što se mene tiče i Nalic je u ovom trenutku za nas rješenje.Sad krenuti sa upravom,i tu se mora puno stvari srediti.
Dan za proslaviti,još da se Badzak vrati
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Brate mili pa sta ti ocekujes da se igraci izbace u pola sezone? Znas i sam da ljetni prolazni rok pocinje za par mjeseci i da ce vecina njih biti bivsi kako god. Dok ce par njih dobiti raskid ugovora. Ako si mislio na rokade do kraja sezone onda se slazem, pojedini igraci nebi vise smjeli izac na zeleni teren.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Pablo11, WeekendOffender i 50 gostiju.