FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala ti Amare za sve titule,za 3 na lavoru,za 5 na Grbavici za sve one dobre trenutke .....
Nadam se da će nas ovo sad sve ujediniti i da više ne okrećemo priču Senad-Amar,Amar-Senad ....
Iznad svih , ŽELJO !!!
Nadam se da će nas ovo sad sve ujediniti i da više ne okrećemo priču Senad-Amar,Amar-Senad ....
Iznad svih , ŽELJO !!!
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:29Bas tako , brate dusa me bolisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:18Brko brate sretno, hoce srce da mi pukne sto si ovako otisao i sto nam nisi donio titulu yebiga nije islo. Vjerujem da si dao sve od sebe. Sretno u daljnoj karijeri sve najbolje ti zelim. A ovi sto te nazivaju kamatarom i sto kao slave dan pobjede to su ostaci one kharine od covjeka ali se necemo obazirati na njih. Sam si kriv sto si se okruzio budalama ali si uvijek htio da si ti centar. Ja te ne mogu vrijedjati jer si mi svu srecu zivota donio. Hvala ti za trofeje. Sretno AMAR AMAR OSIM OSIM!****.li Vam majku usta prodane picke od igraca.
Svima na obraz a ako ispadne da je nesto namjerno bilo treba im usta zvaljava polomit **** li im svu familiju prefriganu poganu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
AMARE HVALA TI NA SVIM RADOSTIMA I TROFEJIMA KOJE SI NAM DONJEO.
UVIJEK SI BIO I OSTAČEŠ DIO NAŠEG I TVOG NAJDRAŽEG KLUBA
UVIJEK SI BIO I OSTAČEŠ DIO NAŠEG I TVOG NAJDRAŽEG KLUBA
- avalPacidoroP
- Kontakt:

Zadnja izmjena: avalPacidoroP, dana/u 11 apr 2021, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sefe sretno. Proteci ce Miljacke jos mnogo dok neko nadmasi tvoje uspjehe, proteci ce Miljacke jos mnogo do ponizavanja komsija. Nije islo zadnjih par mjeseci, krivi smo svi, od nas sa tribina do Uprave, struke i igraca. U fudbalu je takio, prvi strada trener. Mislim da je potez provincijski, mahalski i da imamo puno vecih briga i problema od rezultata. Hvala ti sto si i sad zavlacio ruku u svoj dzep kako bi klub kako-tako funkcionisao. Nadam se da ce ostati u klubu.
100% ne samo igraci ima tu jos dosta stvari gdje su mu duplu igrali ali eto.Zasluzio je da ode tu nema sta , nadam se da ce njegov odlazak sad ujediniti sve navijace Zelje I da napokon prestanu podijele klub nas treba .Volim Te ZeljosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:37KANA je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:29Bas tako , brate dusa me bolisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:18Brko brate sretno, hoce srce da mi pukne sto si ovako otisao i sto nam nisi donio titulu yebiga nije islo. Vjerujem da si dao sve od sebe. Sretno u daljnoj karijeri sve najbolje ti zelim. A ovi sto te nazivaju kamatarom i sto kao slave dan pobjede to su ostaci one kharine od covjeka ali se necemo obazirati na njih. Sam si kriv sto si se okruzio budalama ali si uvijek htio da si ti centar. Ja te ne mogu vrijedjati jer si mi svu srecu zivota donio. Hvala ti za trofeje. Sretno AMAR AMAR OSIM OSIM!****.li Vam majku usta prodane picke od igraca.
Svima na obraz a ako ispadne da je nesto namjerno bilo treba im usta zvaljava polomit **** li im svu familiju prefriganu poganu.
Prema Sinanovom portalu Osim je u isao u Konjic na dogovor sa Badzakom oko smjene. Znaci jos Badzak je alfa i omega UO, nije otisao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ni jedan nikad više
Molim te Ljoze brisi ove uvrede ,ne trebaju nam ovde Danan i takvi likovi koji bi mamu za cenera prodali,molim te Ljoze !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Samo Ž E LJ E Z N I Č A R !
-
- Kontakt:
Pa s kim ce se dogovarati izuzev s Badzakom? Jedino se sa njim mogao i dogovoriti oko bilo cega. Ostali ljudi u klubu su tu zalutali i nikakvog uticaja nemaju. Sve te ublehe rastjerati u sto kracem roku..
Pročepit će negdje.
Normalno čovjek daje svoje pare dok Cerić daje izjave normalno da će se pitati neštoMojaMalenkost je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:47Pa s kim ce se dogovarati izuzev s Badzakom? Jedino se sa njim mogao i dogovoriti oko bilo cega. Ostali ljudi u klubu su tu zalutali i nikakvog uticaja nemaju. Sve te ublehe rastjerati u sto kracem roku..
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Amar nikad nije samo trener bio.Zbog toga je ovo velika promjena za nas klub.
Kako je dosao,tako je i otisao uz nevjerovatne nizove bez pobjede i sudijske krađe.
Na kraju,Zeljo i navijaci samo ispastaju.
Pod cijenu bana,**** mater svima koji se nasladjuju.
Kako je dosao,tako je i otisao uz nevjerovatne nizove bez pobjede i sudijske krađe.
Na kraju,Zeljo i navijaci samo ispastaju.
Pod cijenu bana,**** mater svima koji se nasladjuju.
-
- Kontakt:
Brko legendo za sve ti neizmjerno hvala i ja ti od sebe najiskrenije želim svu sreću u nastavku karijere i životu. Jednostavno više nije išlo. Moralo je ovako da se spasi šyo se spasiti može. Od mene nikad nijednu uvredu nisi dobio niti ćeš. Ni ti ni bilo ko drugi i mislim da svi tako trebamo razmišljati. Sve bi bilo drugačije da prošla sezona nije prekinuta. Uvjeren sam milijardu posto da bismo stigli uhljupe i osvojili titulu. Uveseljavao si nas kao niko. Dao si nam uspomene za sva vremena koje ćemo prepričavati unucima. To ti niko ne može osporiti i oduzeti.
Ti si moj Željo, veliki Željo!
-
- Kontakt:
Tu komediju sa Cericem sto prije okoncati.1921boy je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:48Normalno čovjek daje svoje pare dok Cerić daje izjave normalno da će se pitati neštoMojaMalenkost je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:47Pa s kim ce se dogovarati izuzev s Badzakom? Jedino se sa njim mogao i dogovoriti oko bilo cega. Ostali ljudi u klubu su tu zalutali i nikakvog uticaja nemaju. Sve te ublehe rastjerati u sto kracem roku..
Pročepit će negdje.
Moj Amare, bio si ogroman potencijal prije nekih 20-ak godina, predviđali su ti veliku karijeru, ali ne, ti ono mahalsko u sebi nikada nisi mogao prevazići. Bitnije ti je bilo da budeš prvi u selu, da filozofiraš, da se praviš arogantan bez da se zapitaš da li si ti baš majstor za sve. Fetiš ti je da sve bude "one man show", da se pitaš za svaku stvar, da nikome ne polažeš račune ali to nigdje ne može osim u BiH. Ne ulazim da li ti je bio samo novac bitan, tebi barem ne bi trebao biti, imao si ga i ima ti porodica, ali raditi ovakve stvari Želji, to ne razumijem. Na sebi nikada nisi radio ni u jednom segmentu života, posebno ne na trenerskom planu, što se vidjelo da dalje od ove baruštine nisi mogao dobaciti. Čak su te trenerski u BiH pregazili Dudići, Marinovići pa čak i jedan Musemić. Ono što si definitivno uspio je da zgadiš sebe većini navijača Željeznčara, što je baš iz tvoje pozicije bilo jako, jako teško uraditi. A nekada smo se u tebe kleli. Neka si živ i zdrav 100 godina, idi i molim te ne vraćaj se više nikada u Želju!
-
- Kontakt:
Nije išlo brko, yebiga. Drago mi je što ste se ljudski razišli, kako priliči i klubu i tebi. Ne možeš ti u istu rečenicu sa ostalima to je činjenica. Razumijem ja da ti je klub dužan x para, jedino te mogu zamoliti da način isplate bude ljudski kao što je i ovaj rastanak bio. Pare ćeš svoje dobiti kao što su ih dobili svi oni koji su ikada dali, samo gledaj da to bude ljudski, da ne bude u nezgodno vrijeme i da ne opstruiraš eventualni prosperitet kluba.
Slomio te egoizam. I ulazak u klub bez jasne vizije i plana. Slomila te i korona. To niko nije mogao očekivati i nismo se uspjeli izboriti sa nedaćama koje su klub pogodile u zadnjih godinu dana. Hvala i za prošlu sezonu, napravio si orkestar kojem nije bilo dozvoljeno da odsvira svoje do kraja. Najviše od svega me boli to što te slomiše "tvoji" na kraju. Igrači na koje si gledao kao na svoje sinove, dozvolio im i više nego što si trebao i što su zaslužili. Ovaj fijasko na veliki jubilej našeg kluba ide na dušu svima - i Senadu, i tebi, i igračima i uoravi i skupštinarima ali i navijačima.
Ako je tvoj odlazak početak jedne ljepše priče, onda neka sretno bude i tebi i nama. Kao istinski navijač ću se s tim složiti i podržati klub jače i više nego ikada.
I dalje najtrofejniji! AMAR AMAR OSIM OSIM!
Sada na scenu stupaju svi oni koji su godinama Amara gurali kao jedini razlog zašto ne žele da pomognu klubu. Sada ćemo vidjeti velike Željovce. Nema Amara, kao što ga nije ni bilo 2002-2010 i 2013-2018. Da vidimo vašu ljubav, vaša obećanja i vaše mogućnosti.
Slomio te egoizam. I ulazak u klub bez jasne vizije i plana. Slomila te i korona. To niko nije mogao očekivati i nismo se uspjeli izboriti sa nedaćama koje su klub pogodile u zadnjih godinu dana. Hvala i za prošlu sezonu, napravio si orkestar kojem nije bilo dozvoljeno da odsvira svoje do kraja. Najviše od svega me boli to što te slomiše "tvoji" na kraju. Igrači na koje si gledao kao na svoje sinove, dozvolio im i više nego što si trebao i što su zaslužili. Ovaj fijasko na veliki jubilej našeg kluba ide na dušu svima - i Senadu, i tebi, i igračima i uoravi i skupštinarima ali i navijačima.
Ako je tvoj odlazak početak jedne ljepše priče, onda neka sretno bude i tebi i nama. Kao istinski navijač ću se s tim složiti i podržati klub jače i više nego ikada.
I dalje najtrofejniji! AMAR AMAR OSIM OSIM!
Sada na scenu stupaju svi oni koji su godinama Amara gurali kao jedini razlog zašto ne žele da pomognu klubu. Sada ćemo vidjeti velike Željovce. Nema Amara, kao što ga nije ni bilo 2002-2010 i 2013-2018. Da vidimo vašu ljubav, vaša obećanja i vaše mogućnosti.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
A mozda i ne ode iz kluba
E to bi vec bio level cirkusa kojem se niko nije nadao..

Pročepit će negdje.
Najbolja opcija bi bila da ostane kao sef Op. Pomalo mu isplacivati dug, dati neku platu i eto.MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:57A mozda i ne ode iz klubaE to bi vec bio level cirkusa kojem se niko nije nadao..
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Nadam se da ce prvenstveno to uraditi i sa nece vise biti podjela jer je to zadnje sto nam treba. Brki svaka cast na svemu i hvala mu na svemu ali je bilo vrijeme da se razidjemo. Uvijek ce ostati dio Plave Porodice.KANA je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:40100% ne samo igraci ima tu jos dosta stvari gdje su mu duplu igrali ali eto.Zasluzio je da ode tu nema sta , nadam se da ce njegov odlazak sad ujediniti sve navijace Zelje I da napokon prestanu podijele klub nas treba .Volim Te ZeljosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:37
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Trenutno korisnika/ca: b00t, bablaz1, bvsic, CentarsutNaClanak921, F1921B, Google Adsense [Bot], Hilmo123, Napaceni87, NazorUso, Orvel, perodeformero, Rauber33, Rule_hz, Tarapi, UltraSa46, WeekendOffender, zeljovolimte i 178 gostiju.