FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ASD
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Znamo svi da Azmir radi sa onom pogani iz SDA u savezu.
Nadam se da će ih zaklati sudije kad im bude trebalo za Evrope pa da malo uz čips uživamo u kmečanju.
Nadam se da će ih zaklati sudije kad im bude trebalo za Evrope pa da malo uz čips uživamo u kmečanju.
Svaku protiv nas poklope sudije, ali svaku
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sudija je i njih yebavao ako cemo iskreno, al ovaj penal je smijesan, za razliku od ostalih u prethodnim utakmicama
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ne pamtim kad je protiv neke ekipe ovoliko penala svirano.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- FranckRibery
- Kontakt:
Kako nam ga zacera bandic, najveci smrad od sudije poslije mujica. Dabogda vam za lijekova trebalo
I evo ga i crveni naravno
Ma Balic regularno crveni nema sta
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Van 16 uzajamno povlacenje oba igraca, ako je vec prekrsaj trebao je bit van 16.
Pa ovoliko penala vise protiv nas nije normalno, ovi nam ne bi dali gola ni za 100 godina.
Pa ovoliko penala vise protiv nas nije normalno, ovi nam ne bi dali gola ni za 100 godina.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Peljto je rekao da nije penal. Ali sta to nama vrijedi kada cemo ispasti iz lige. A Asmir je najveci grobar Slobode.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mi ne bi dali gola za 200 godina. Izgubili smo zasluženo. Ne može se očekivati da dobijes utakmicu bez posjeda lopte. Kukavička postavka i zdravo. Zaslužen poraz.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Dobijemo Zeljeznicar golom iz ofsajda - yebo ovo, neregularno pobijedili
Izgubimo od Sloge smiješnim penalom - sasvim zasluzeno izgubili, nema se sta reci
Ponekad se zapitam da li pojedini navijaju protiv Slobode
Izgubimo od Sloge smiješnim penalom - sasvim zasluzeno izgubili, nema se sta reci
Ponekad se zapitam da li pojedini navijaju protiv Slobode
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ne postoji ekipa u univerzumu koja je pretrpjela ovoliko sudijskih krađa. Prokleti bili svi!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne bi nam ljudi do sutra gola dali da nije bilo ove seljacina iz gruda dabogda crko
Taman smo fino krenuli igrati u drugom i onda ti lik psihicki spusti ekipu ovakvom odlukom. Pa jbte ljudi su dobili penal u zadnje 4 utakmice svaki put, **** me ako je jedan bio ispravan
Taman smo fino krenuli igrati u drugom i onda ti lik psihicki spusti ekipu ovakvom odlukom. Pa jbte ljudi su dobili penal u zadnje 4 utakmice svaki put, **** me ako je jedan bio ispravan
Jedan grad, jedna ljubav!
Kako nas seljacic Bandic iz Listice povali sa osmijehom, ono nije vidjelo penala....sramota.
Normalno da mozes dobitu utakmicu bez posjeda nije se jednom desilo, dzaba posjed ako nemas sanse za gol, oni nisu imali danas.sviunapad1010 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 17:04Mi ne bi dali gola za 200 godina. Izgubili smo zasluženo. Ne može se očekivati da dobijes utakmicu bez posjeda lopte. Kukavička postavka i zdravo. Zaslužen poraz.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
Sariel1987
- Kontakt:
Losi smo do bola pa skoro 90% u prvom lopta u njihovim nogama koji krqc ba znaju li pas uvezat?
Na stranu **** bandic na lijekove sve potrosio.
N3go ima li jos onih sto vjeruju da ce nam azmir pustit i da se vraca u slobodu? Ne valja ni bandic sam od sebe i slucajno
N3go ima li jos onih sto vjeruju da ce nam azmir pustit i da se vraca u slobodu? Ne valja ni bandic sam od sebe i slucajno
I svaki put ista priča, prvo puste igru da vide može li sisulja dobiti bez sudija, pa kad vide da je vrag odnio šalu, krene sudija u akciju.Gifron je napisao/la: ↑11 apr 2021, 17:07Ne bi nam ljudi do sutra gola dali da nije bilo ove seljacina iz gruda dabogda crko
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa bilo bi pustio nas Azmir da smo kojim slučajem pobijedili. Ne bi pojedinim bilo drugog objasnjenja nego pustio Azmir, u usta mu se poserem i njemu i Bandicu, svaki put protiv Slobode zavrsi sudijuSariel1987 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 17:09Losi smo do bola pa skoro 90% u prvom lopta u njihovim nogama koji krqc ba znaju li pas uvezat?
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
Sariel1987
- Kontakt:
Da hoce vico ovo sve razjebat. I podijelit savez nek se sve raspadne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.