vazno je da ce onaj tvoj (ne znam kako se vec zove levat), procvjetati ko ruza u proljece.....suntu jeu je napisao/la:Džeko će pasti u prosječnost premier lige. Razgulit će ga tamo sex, droga i r'n'r. Nije Manchester kao Wolfsburg, pa da nemaš gdje kavu popiti.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma hajd,nek i to bar radi,pa ce se onda pricati,BOSANAC ****suntu jeu je napisao/la:Džeko će pasti u prosječnost premier lige. Razgulit će ga tamo sex, droga i r'n'r. Nije Manchester kao Wolfsburg, pa da nemaš gdje kavu popiti.
To ti meni hoces reci da sam glup?suntu jeu je napisao/la:Analitico je napisao/la:vazno je da ce onaj tvoj (ne znam kako se vec zove levat), procvjetati ko ruza u proljece.....suntu jeu je napisao/la:Džeko će pasti u prosječnost premier lige. Razgulit će ga tamo sex, droga i r'n'r. Nije Manchester kao Wolfsburg, pa da nemaš gdje kavu popiti.
Idi ba mozak kupi negdje!
- el-fighter
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:
nemoj više...el-fighter je napisao/la: ...a oni degeni sa BHT prenose Blackburn-Chelsea.....u subotu...............
ja jutros rano gledo na bht stranici...pisalo je da prenose Chelsi........Sigurno su promijenili u međuvremenu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- legenda reala
- Kontakt:
el-fighter je napisao/la:mandraX je napisao/la:
nemoj više...el-fighter je napisao/la: ...a oni degeni sa BHT prenose Blackburn-Chelsea.....u subotu...............
ja jutros rano gledo na bht stranici...pisalo je da prenose Chelsi........Sigurno su promijenili u međuvremenu.
pisalo je ,ali pošto Edin debitira ,odlučili su se za ovu utakmicu,to su rekli odma onu veče kad je potpisao u Dnevniku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nadam se da ce Dzeko biti starter u subotu , onaj JO veze nema...Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ko sto kazu navijaci city-a jo , must goBosnier je napisao/la:Nadam se da ce Dzeko biti starter u subotu , onaj JO veze nema...Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Dzeko nemoj se odjavljivat iz njemacke nek ti tamo plata stize manji su porezi!!!
Vjeruj drugu svom
Vjeruj drugu svom
Thomas Müller - Fußballgott
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Pa nije tenis pa da se prijavi u Monako 
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Megamon
- Kontakt:
18-og se ponovo iga protiv Leicestera,da ga jebbes mora Dzeko tad igrati 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Mislim da Dzeko u toj utakmici nece moci igrati,to je danas i on izjavio jer nije prijavljen za tu utakmicu,tek kad Mancester C. prodje Leicester onda on ima pravo nastupa..u svakom slucaju izvjesnije je ocekivati njegov debi u subotu,dobit ce bar 20 minuta..jer ipak je Dzeko dugo pauzirao jos on nije u formi i trebat ce mu vremena da bude onaj stari. Njemu je sada najvaznije da se maximalno spremi za izazove koji bas i nisu jednostavni..Megamon je napisao/la:18-og se ponovo iga protiv Leicestera,da ga jebbes mora Dzeko tad igrati
- Megamon
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:Mislim da Dzeko u toj utakmici nece moci igrati,to je danas i on izjavio jer nije prijavljen za tu utakmicu,tek kad Mancester C. prodje Leicester onda on ima pravo nastupa..u svakom slucaju izvjesnije je ocekivati njegov debi u subotu,dobit ce bar 20 minuta..jer ipak je Dzeko dugo pauzirao jos on nije u formi i trebat ce mu vremena da bude onaj stari. Njemu je sada najvaznije da se maximalno spremi za izazove koji bas i nisu jednostavni..Megamon je napisao/la:18-og se ponovo iga protiv Leicestera,da ga jebbes mora Dzeko tad igrati
Nisam znao da za drugu utakmicu mora biti prijavljen prije pocetka prve
Ocekivati je da probusi vukove
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Da ja koliko znam sa menađera, prije svake runde se prijavljuju igrači tako da Džeku sigurno neće igrati tu utakmicu protiv Lestera.
Ovaj Henes tek sad skontao da ga je davno trebao prodati, jest glup lik u p.m.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakav crni Jo.Bosnier je napisao/la:Nadam se da ce Dzeko biti starter u subotu , onaj JO veze nema...Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
On igra samo u kupovima ili udje kada je utakmica vec rijesena.
Dzeko ce poceti sa Tevezom u napadu.
Evo da sebe citiram..3 dana prije transfera tacno sam prognozirao njegov ishodMOZAK je napisao/la:Ovo nije supljak, mislim da je ova sapunica napokon pri kraju!
Ovo vise nije rekla-kazala, prenose ovi-oni..cinjenica je da je ovo zavrsen transfer!
Mislim da sam govor mancinija na pres konferenciji, uoci vazne utakmice , o dzeki i pitanja od strane velikih sportskih i uglednih tv kuca dovoljno govore da je ovo gotova prica.Ja sam 100% siguran da ce dzeko potpisati.
Samo je pitanje ko ce imati exkluzivu.., ja mislim da ce javiti u petak
Zavrsen je u petak navece
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Usput, da navedem izvor..618 strana 
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Ponos Torina
- Kontakt:
ja koliko igram Menagera nema uopste prijave za cupove vec samo za Ligu,ligu prvaka i ostale euro kupove,a sto se tice kup utakmica kad se prijavis igrace za ligu svi igraci mogu igrat u kupu,znaci da bi Dzeko trebao imati mogucnost da igra protiv Lestera ako je suditi po manageru....Sexmachineboy je napisao/la:Da ja koliko znam sa menađera, prije svake runde se prijavljuju igrači tako da Džeku sigurno neće igrati tu utakmicu protiv Lestera.![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jedna od najboljih stranica koja pokazuje sve utakmice na tv satelitskim kanalima!
Izaberes sta te zanima i vidis mozes li to gledati, tj., imas li doticni kanal
http://liveonsat.com/index.html
Evo bit ce man .c na BHT http://liveonsat.com/LJ_foot_b_epl_only.php
Izaberes sta te zanima i vidis mozes li to gledati, tj., imas li doticni kanal
http://liveonsat.com/index.html
Evo bit ce man .c na BHT http://liveonsat.com/LJ_foot_b_epl_only.php
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, rukometubih23 i 15 gostiju.