FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav je Olimpik? Jel ih kradu il su losi?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Znaci protiv Borca prva meč lopta
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bas tako
A gledam evo tekmu, oko 16rca nema sanse da svira faul za Olimpik, suđenje imaju 70:30 cijelu sezonu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Borac ovo uzima, to je jasno, a svakako je i ovo krme išlo na to da im pusti.Dakle, oni su na 5 bodova od nas, ne treba bježati od činjenice da cemo u narednoj sedmici biti pod određenim pritiskom, pogotovo ako sutra ne pobjedimo.Samo mi nije jasno odakle je ovaj Borac isplivao kao konkurent, prije početka ove polusezone nije ih niko ni spominjao kao konkurenta, bilo upitno hoce li Evropu izboriti.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 11 apr 2021, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zato je dobro sto kuci igramo.
Cisto eto da se ne brukas, misleci da u BL igramo.
PSPHM
Bogami ne bih se slozio da je krme na to islo, pa nece sebe minirati radi nekog borca..Historicar je napisao/la: ↑11 apr 2021, 19:53Borac ovo uzima, to je jasno, a svakako je i ovo krme išlo na to da im pusti.Dakle, oni su na 5 bodova od nas, ne treba bježati od činjenice da cemo u narednoj sedmici biti pod određenim pritiskom, pogotovo ako sutra ne pobjedimo.Samo mi nije jasno odakle je ovaj Borac isplivao kao konkurent, prije početka ove polusezone nije ih niko ni spominjao kao konkurenta, bilo upitno hoce li Evropu izboriti.
Uostalom mali je ovaj pravo dobar golman, gledao sam ga u mladoj repki.
U Borca je napad odlican, u svakoj liniji imaju po par znalaca.
Znam ja gdje igramo, mislio sam na to da će im teško ko gore otkinuti neki bod.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 19:54Zato je dobro sto kuci igramo.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ja skontah da mislis da mi gore igramo.fks74 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 20:02Znam ja gdje igramo, mislio sam na to da će im teško ko gore otkinuti neki bod.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 19:54Zato je dobro sto kuci igramo.
Ma ko ce, jedino ako sa zrinjskim ili tuzlom igraju gore?
PSPHM
[media] [/media]
imaju oboje, zrinju, pa tuzluJohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 20:03Ja skontah da mislis da mi gore igramo.
Siroki, Zrinjski i Tuzla im dolaze gore.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 20:03Ja skontah da mislis da mi gore igramo.fks74 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 20:02Znam ja gdje igramo, mislio sam na to da će im teško ko gore otkinuti neki bod.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 19:54
Zato je dobro sto kuci igramo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nista ovaj nas Imamovic, taraba teška..
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ako dobijemo u Mostaru protiv Borca nam je dovoljan i remi. S dvije pobjede smo prvaci.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra pobjedit i obezbjedit sebi mir u nastavku.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dobiti sutra Veleza i iduce kolo Borca uzeti i polako staviti samoanjac da se hladi 

Ahhh kako je lijepo biti navijac Sarajeva.
Samo mi je zao sto nije kup sedmicu dana kasnije, poslije Zrinjskog. Ovako imamo 2 prevazne utakmice u 3 dana.PeppermintSA je napisao/la: ↑11 apr 2021, 20:17Ako dobijemo u Mostaru protiv Borca nam je dovoljan i remi. S dvije pobjede smo prvaci.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."